Näytetään tulokset 1–40 / 100

Metsurin työkalut

Metsurin työkalut

Keskisen kaupasta laadukkaat ja turvalliset metsurin työkalut ja varusteet.

Varusteista löydät kaatokiilat, bensakanisterit, kirveet, oksasahat, öljyt, ja trimmerit, raivaussahat ja moottorisahat puiden kaatoihin ja käsittelyyn,

Moottorisahat

Moottorisahat ovat yksi metsurin tärkeimmistä työkaluista. Niillä voit kaataa puita, katkoa oksia ja pilkkoa polttopuita.

Jos etsit kevyttä ja helppokäyttöistä moottorisahaa, kannattaa tutustua akku- tai sähkökäyttöisiin malleihin. Ne ovat hiljaisia, ympäristöystävällisiä ja vaativat vähemmän huoltoa kuin bensiinikäyttöiset sahat. Akkukäyttöiset sahat toimivat ladattavalla akulla, joten niiden käyttösäde on rajallinen. Sähkökäyttöiset sahat tarvitsevat virtajohdon tai jatkojohdon liittämisen sähköverkkoon.

Oksasaha

Oksasaha on mainio apuväline puiden ja pensaiden siistimiseen ja karsimiseen korkealta ja muuten vaikeasti saavutettavista paikoista.

Trimmerit ja raivaussahat

Trimmeri siistii nurmikon

Ruohotrimmeri eli siimaleikkuri on käytännöllinen apuväline hankalien nurmialueiden siistimiseen. Se on omiaan niihin kohteisiin, mihin tavallinen ruohonleikkuri ei yllä: puiden ja pensaiden juurelle, kukkapenkin reunaan ja kapealle nurmikolle.

Trimmerit on tarkoitettu lähinnä viimeistelytyöhön, laitteella on turhan työlästä ajaa koko nurmialuetta. Toisaalta trimmeri katkoo helposti pitkätkin heinät, nokkoset ja muut rikkakasvit, joiden edessä pienet ruohonleikkurit ovat usein voimattomia.

Akkukäyttöinen trimmeri
Akkukäyttöiset trimmerit ovat keveitä ja helppokäyttöisiä. Ne ovat tavallisimpia trimmauslaitteita pihojen ja puutarhojen siistimistyössä. Akkukäyttöinen siimaleikkuri onkin jo suosittu väline pihan siistimiseen vaivattomuutensa ansiosta

Tarvitset raivaussahan sitten puutarhan, metsän tai  oman piha-alueen hoitoon, valikoimastamme löytyy hyvä raivaussaha juuri sinun tarpeisiisi. Valikoimassa on muun muassa tehokkaat 2- ja 4-tahtikoneet ja myös akkumalleja mm. Einhellilta.

Trimmerin siiman vaihto

Trimmeri ja siima on pihan tutkapari, jolla pihan nurmikko ja ojan pientareet viimeistellään pihan leikkuriajon jälkeen. Muista hankkia trimmerin siima varalle ettei pihahommat tyssää loppuneeseen leikkuusiimaan.

Yleisesti sama leikkuusiima sopii leikkuulaitteisiin merkistä riippumatta. Muistathan vain tarkistaa siiman paksuuden ja samankokoinen yleissiima sopii yleensä käytettäväksi toisenkin laitemerkin trimmereissä.

Metsurin varusteet

Muista hankkia työskentelyyn asiaankuuluvat turvavarusteet, meillä on myynnissä mm. huomiovaatteita eri turvaluokituksilla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme!

-50%
Original price was: 10,95 €.Current price is: 5,50 €.