Näytetään tulokset 1–40 / 1138

KONE- JA AUTOTARVIKE

KONE- JA AUTOTARVIKE

Keskisen kaupan kone- ja autotarvike -osastolta löydät lähes kaiken auton hoitoon ja huoltamiseen liittyvät tarvikkeet ja nesteet. Lisäksi akut, akku- sekä sähkötarvikkeet ja peräkärryyn kuuluvat varusteet kuuluvat kauppamme vakiokalustoon.

Osastolla on myös laaja valikoima erilaisia työkonetarvikkeita ja tuotteita kuorman sidontaan ja kiristykseen.

Esimerkiksi valaistukseen tarvittavat auton lisävalot ja polttimot kuuluvat yleishyödylliseen kategoriaan, kuten myös öljyt ja nesteet, kuten hydrauliikkaöljyt ja jäähdytinnesteet. Yleishyödyllisiin autotarvikkeisiin puolestaan lukeutuvat muun muassa erilaiset työvalot sekä automaalit olemassa olevan maalipinnan korjaukseen tai auton personointiin. Autotarvikkeisiin lukeutuvat myös erilaiset peräkärrytarvikkeet. Kaiken kaikkiaan autotarvikkeet muodostavat varsin mittavan kategorian, joka käsittää valtavan määrän tarvikkeita niin auton sisä- kuin ulkopuolelle.

Sähkötarvikkeet

Keskisen kaupan valikoimasta löydät kaiken tarvitsemasi liittyen auton piensähkötöihin.

Tämän päivän autoissa on huomattavissa määrin sähkövirralla toimivia osia. Tästä johtuen erilaiset autosähkövarusteet ovat tarpeellisia hankintoja, jotka myös vaativat uusimista aika ajoin sähköllä toimivien elementtien parhaan toimivuuden varmistamiseksi.

Pienimmätkin autosähkötarvikkeet on syytä vaihtaa uusiin heti, kun niiden toimivuuden huomaa joko heikentyneen tai lakanneen, joten auton omistajan kannattaa seurata tarvikkeiden kuntoa säännöllisesti.

Konetarvike

Erilaiset työkonetarvikkeet ovat huomattavan tarpeellisia apuvälineitä työkoneilla työskenteleville. Työkonetarvikkeiden maailma sisältää mittavissa määrin erilaisia tykötarpeita vaihteleviin käyttötarpeisiin.

Jos etsinnässä on esimerkiksi nivelakseli, työkonepeili, työntövarsi, työntövarren tappi tai muu työkonetarvike, tervetuloa tutustumaan Keskisen kaupan valikoimaan ja löytämään tarvitsemasi tarvikkeet käypään hintaan.

Kuorman sidonta-, kiristys- ja nostotarvikkeet

Kuorman sidonta on tärkeä toimenpide erilaisia ja -kokoisia kuormia kuljetettaessa. Kuorma pitää aina kiinnittää huolellisesti, jotta lastin kuljettaminen määränpäähän sujuu turvallisesti ja lain edellyttämällä tavalla. Ohjenuorana kuorman sidontaa koskien voidaan pitää sitä, että sidotun kuorman on kestettävä eteenpäin kuorman kokonaispaino sekä taaksepäin ja sivuille puolet kuorman painosta. Kuormaa sitoessa on myös tärkeää ottaa huomioon, ettei kiinnitettävässä kuormassa ole periksi antavia tai hajoavia osia, jotka voivat löysyttää sidontaa esimerkiksi töyssyissä tai jarrutuksissa.

Kuorman sidonta

Kuorman sidonta tehdään kuormaliinalla eli sidontaliinalla, ja tieto kuormaliinan kuormankestosta löytyy liinan merkinnöistä. Sidontaliinaa kiinnittäessä on huomioitava se, ettei yhden liinan pettäminen saa vaikuttaa muihin sidontoihin. Kuorman sitomiseen on saatavana myös useina eri malleina kumikiinnikkeet eli kumiköydet, jotka ovat hyvänä apuna kuorman kiristämisessä. Yksi vaihtoehto kuorman sidontaan on pikalukkovyö, jossa on nimensä mukaisesti pikalukko käyttöä helpottamassa ja nopeuttamassa. Myös pikalukkovyössä on otettava huomioon sen enimmäiskantavuus kiinnitettävän kuorman koon suhteen.

Kone- ja autotarvikkeet kätevästi verkosta tai myymälästä.

Verkkokaupassamme asioidessasi saat tilaamillesi tuotteille aina nopean ja varman toimituksen, ja kunkin tuotteen tarkemmat kuvaukset näet tuotekuvaa napauttamalla.

Samalla käynnillä varustaudut turvallisempaan työskentelyyn hankkimalla meiltä kuuloasi optimaalisesti suojaavat kuulosuojaimet ja käsille asianmukaista suojaa tarjoavat työkäsineet.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme!