Näytetään tulokset 1–40 / 141

Keskisen kauppa pihdit ja leikkurit Valikoimasta löytyy kattavasti kaikenlaiset pihdit ja leikkurit erilaisiin käyttötarkoituksiin. Pulttisakset sopivat harjateräksen ja rautatankojen katkaisuun ja sivuleikkurit ja päätyleikkurit ohuiden metallilankojen katkaisuun. Yleispihdeillä ja siirtopihdeillä voi avata ruuveja, muttereita ja pultteja sekä käsitellä rautalankaa. Lukkorengaspihdit puolestaan on tarkoitettu rengassokkien irrottamiseen ja paikalleen laittamiseen, ja hohtimet naulojen repimiseen ja piikkilankatöihin. Lukkopihtejä puolestaan tarvitset voimakasta puristusta vaativien partikkelien puristamiseen ja lattapihtejä pienten kappaleiden avaamiseen, kiinnittämiseen ja puristamiseen. Reikäpihdeillä rei'ität nahkatuotteita kuten vöitä.

Pihdit ja leikkurit

Tervetuloa Keskisen Kaupan Pihdit ja leikkurit -osastolle.

Meiltä parhaat leikkurit ja pihdit kotiisi tai työtilaasi tarpeidesi mukaan. Oikeanlaisten työkalujen käyttö on tärkeää saavuttaaksesi ammattimaisia lopputuloksia erilaisissa projekteissa. Riippumatta siitä, oletko koti-harrastaja, rakentaja tai sähköasentaja, meiltä löydät laajan valikoiman leikkureita ja pihtejä, joista voit valita.

Haluatko leikkureita johdon katkaisemiseen, kaapeleiden kuorimiseen tai putkien leikkaamiseen? Tai ehkä tarvitset vain yleiset monitoimityökalut moniin eri työvaiheisiin? Huippulaatuiset työvälineet helpottavat työskentelyäsi ja tekevät siitä tehokkaampaa. Oli tarpeesi mikä tahansa, valikoima auttaa sinua löytämään sopivat leikkurit ja pihdit tarpeidesi mukaan. Voit myös löytää vinkkejä laadukkaiden työkalujen valintaan ja käyttöön, jotta saat parhaan mahdollisen lopputuloksen jokaisessa projektissasi.

keskisen kauppa pihdit ja leikkurit Kwb-tarvikkeet ovat laadukkaita saksalaisia sähkötyökalujen tarvikkeita, joiden erinomainen hinta-laatusuhde sopii niin ammattilaiselle kuin harrastelijallekin. Tutustu laajaan Kwb -valikoimaamme ja tilaa tarvittavat sähkötarvikkeiden tuotteet itsellesi tai tutustu tuotteisiin myymälässämme.

Keskisen kauppa pihdit ja leikkurit Finbullet tarkoittaa laajaa valikoimaa laatutyökaluja ja tarvikkeita jokaiselle sekä kotiin että ammattikäyttöön. Valikoiman monipuolisuus hämmästyttää: Tarjolla ovat niin terä- ja taontatyökalut, pihdit, peltisakset, leikkurit, porakoneet, hiomakoneet sekä rakennustarvikkeet kuten tikkaat ja telineetkin. Lisäksi erilaiset varastointiin ja käsityökaluihin liittyvät välineet täydentävät laajaa valikoimaa. Mittaustyökalut, paineilmakoneet, maalaustarvikkeet ja monet, monet muut tärkeät tarvikkeet löytyvät Finbulletin valikoimista.Keskisen kauppa ampro pihdit ja leikkurit AmPro -työkalut ovat loistavalla hinta-laatusuhteella olevia työkaluja, jotka sopivat niin harrastajan käteen kuin ammattilaisenkin työkalupakkiin. Maailmanlaajuisesti tunnettu AmPro -valikoima sisältää mm. erilaisia käsityökaluja, korjaamomittareita, korjaamotyökaluja, putkileikkureita, työkalujen varusteita ja tarvikkeita kuten hylsyjä, liittimiä ja laikkoja sekä paljon, paljon muuta. Laadukkaat ja kestävät AmPro -työkalut ovat luotettava valinta pitkäikäiseen ja päivittäiseenkin käyttöön - valitse valikoimastamme tarvitsemasi työkalut ja tilaa ne helposti työkalupakkiisi verkkokaupastamme!

Välttämättömät leikkurit ja pihdit jokaisen kodin työkalupakkiin

Pihdit ovat erinomaisia työkaluja, joita tarvitaan monenlaisissa projekteissa. Pitkäkärkiset pihdit ovat erinomaisia tarkkoihin töihin, kuten pienosien käsittelyyn. Linjapihdit puolestaan ovat hyödyllisiä sähköasentajille ja elektroniikan harrastajille, sillä ne helpottavat johdon käsittelyä ja liittämistä.

Toinen suosittu pihdityyppi on lukkopihdit. Lukkopihdit ovat erittäin monikäyttöisiä ja niitä voidaan käyttää monenlaisiin tehtäviin, kuten ruuvien kiristämiseen ja muttereiden kiinnittämiseen. Lukkopihdit tarjoavat vankan otteen ja mahdollistavat tarkan työskentelyn.

Kuten leikkureidenkin kohdalla, myös pihdien laatu on tärkeää. Laadukkaat pihdit kestävät kovaa käyttöä ja tarjoavat luotettavan otteen. Huonolaatuiset pihdit voivat taas olla epätarkkoja ja epäluotettavia. Valitse aina laadukkaat pihdit, jotka sopivat parhaiten tarpeisiisi.

Kotitalousprojekteissa voi myös olla tarvetta putkileikkureille, esimerkiksi vesijohtojen tai viemäriputkien korjauksessa. Lisäksi monitoimityökalut voivat olla erittäin käteviä, sillä ne yhdistävät useita erilaisia leikkaus- ja pihdityökaluja yhteen kompaktiin muotoon.

Laadukkaat työvälineet työkalupakissa takaavat, että voit suorittaa peruskorjaukset ja -projektit tehokkaasti ja ammattimaisesti. Älä unohda myöskään turvallisuutta – käytä aina suojalaseja ja muita turvavarusteita leikatessasi tai käsitellessäsi teräviä materiaaleja.

Tilaa työvälineet kätevästi verkosta tai nouda myymälästä.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi työvälineille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!