Näytetään tulokset 1–40 / 53

TAKAT, NUOHOUSTARVIKKEET JA ARINAT tarvikkeet takan ja hormin ylläpitoon ja puhdistukseen pitääksesi ne hyvässä kunnossa parantavat takan käyttökokemusta.

Takat, nuohoustarvikkeet ja arinat

Tervetuloa Keskisen kaupan takat, nuohoustarvikkeet ja arinat -osastolle.

Takat, nuohoustarvikkeet ja arinat

Takat

Kodin tunnelmaa ja lämpöä luovat takat ovat nyt suuresti haluttuja sisustusvalintoja. Olipa tyylisi perinteinen, moderni tai maalaisromanttinen, löydät varmasti upean takan, joka sopii täydellisesti kotiisi. Kuitenkin takkojen valitseminen voi olla haastavaa, kun tarjolla on lukuisia vaihtoehtoja, jotka kaikki näyttävät yhtä upeilta.

Keskisen kaupalta löydät upeat Mustangin valmistakat.

Takan lämmitys

Tulevan talven aikana voit säästää energiaa ja luoda tunnelmaa kotiisi käyttämällä takan lämmitystä oikealla tavalla. Takka lämmittää huoneen tehokkaasti, mutta sen käyttöä kannattaa opetella, jotta siitä saa kaiken hyödyn irti.

Ensinnäkin, takan käytössä kannattaa ottaa huomioon oikea polttopuun valinta. Kuiva ja hyvin pilkottu polttopuu palaa tehokkaammin ja luo pidemmän aikaa lämpöä kuin kostea tai huonosti pilkottu puu. Lisäksi, hyödyn saamiseksi, tulee varmistaa, että takka on oikein asennettu ja hyvin eristetty. Toinen vinkki on valita oikea lämpötila. On tärkeää säätää takan ilmansyöttöventtiiliä oikein, jotta puut palaa tasaisesti ja lämpöä syntyy optimaalisesti.

Takan pellettipoltin

Pellettipolttimen ansiosta tulisijasi lämmittäminen on taloudellista. Pellettien lämpöarvo on 4,7 – 5,2 kilowattituntia kiloa pellettejä kohden. Se on korkeampi kuin koivuklapilla, jonka lämpöarvo kiloa kohden jää 4,12 kilowattituntiin. Lisäksi pelletit ovat puuta keveämpiä kuljettaa, ne eivät roskaa kotiasi kuten puuklapit ja vaativat vähemmän säilytystilaa. Pellettien ostaminen on myös halvempaa ja toimittamisvarmuus parempi kuin puuklapeilla.

  • Pelletit tarjoavat ekologista ja kustannustehokasta lämpöä.
  • takkaan asetettava polttolaite joka mahdollistaa puupellettien ja brikettien polton varaavassa takassa

Takat, nuohoustarvikkeet ja arinat

Nuohoustarvikkeet

Meidän valikoimasta löytyy nuohoustarvikkeet, jotka sekä täyttävät tarpeesi että parantavat takan käyttökokemusta. Onko sinun tärkeää saada takkasi veto toimimaan kunnolla? Tarvitsetko tulipesään sopivaa grillausritilää?

Meiltä myös nuohoustarvikkeet takan ja hormin ylläpitoon ja puhdistukseen pitääksesi ne hyvässä kunnossa ja varmistaaksesi niiden kestävän pitkään.

Tuhkaimuri

Jos käytät takkaa, uunia tai grilliä, tiedät kuinka hankalaa tuhkan ja noen puhdistaminen voi olla. Onneksi sinun ei tarvitse enää käyttää perinteisiä siivousvälineitä, jotka jättävät jälkeensä sotkua ja pölyä. Sopivan tuhkaimurin avulla voit puhdistaa tuhkapölyt helposti ja vaivattomasti.

Kannettavat tuhkaimurit ovat ihanteellisia pienempien tuhkapintojen, kuten takkojen ja grillien, puhdistamiseen. Ne ovat yleensä varustettu pienemmällä säiliöllä, joka on helppo tyhjentää. On myös tuhkaimureita jotka ovat varustettu suuremmalla säiliöllä, jotka voi käsitellä suurempaa määrää tuhkaa. Ne ovat yleensä varustettu suuremmalla säiliöllä, joka voi käsitellä suurempaa määrää tuhkaa.

Kun valitset tuhkaimuria, on tärkeää kiinnittää huomiota tiettyihin ominaisuuksiin. Ensinnäkin, tarkista tuhkaimurin suodattimien laatu. Korkealaatuiset suodattimet estävät tuhkan ja pölyn leviämisen ilman puhdistuksen aikana.

Toiseksi, tarkista tuhkaimurin kapasiteetti. Haluat varmistaa, että säiliö on riittävän suuri käsittelemään tarvittavaa määrää tuhkaa. Tämä vähentää tyhjentämisen tarvetta kesken puhdistuksen.

Kolmanneksi, kiinnitä huomiota tuhkaimurin käyttömukavuuteen. Kannettavien tuhkaimurien tulisi olla kevyitä ja helppokäyttöisiä.

Takat, nuohoustarvikkeet ja arinat

Arinat

Mutta takan sydämen, eli tulipesän, suojaksi tarvitaan myös jotain muuta: arinat. Arina auttaa estämään tulen leviämistä ja suojaa takan pohjaa syttymiseltä. Hyvä ja laadukas arina auttaa myös parantamaan takan toimivuutta. Se mahdollistaa tehokkaamman ilmankierron tulipesässä. Lisäksi arinat helpottavat myös puhtaanapitoa, sillä se pitää tuhkat ja roskat pois takkasydämestä.

Tilaa takat, nuohoustarvikkeet ja arinat kätevästi verkosta tai nouda myymälästä.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi takat, nuohoustarvikkeet ja arinat -tarvikkeille 
varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.
Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!
-7%
Alkuperäinen hinta oli: 699,00 €.Nykyinen hinta on: 649,00 €.