Näytetään tulokset 1–40 / 73

 


Keskisen kaupan hitsaus -valikoimassa on sekä ammattilaistason laitteita että helppokäyttöisiä peruskoneita.

Hitsaus

Keskisen kaupan hitsaus -valikoimassa on sekä ammattilaistason laitteita että helppokäyttöisiä peruskoneita. Meiltä saat lisäksi mm. paineensäätimet, kaasuholkit, hitsauslangat ja -puikot, langanjohtimet ja langansyöttörullat, polttimet, virtasuuttimet, hitsauskolvit, pihdit ja maadoituspuristimet. Muistathan myös hitsausmaskin tai -lasit, suojakäsineet ja muut suojavarusteet.

Valitse oikeat välineet ja tarvikkeet hitsaukseen

Hankkimalla oikeat hitsaus -työkalut ja tarvikkeet pystyt liittämään metallikappaleita yhteen kuin ammattilainen. Olipa taitotasosi ja projektitarpeesi mikä tahansa, löydät täältä kattavat tiedot eri hitsausvälineistä ja niiden käyttötarkoituksista. Olennaiset työkalut kuten hitsauskoneet, suojavarusteet ja lisälaitteet tulee valita huolella, jotta saavutat haluamasi tulokset ja takaat turvallisuutesi.

Etsitpä sitten ammattimaisempaa TIG-hitsauskonetta tai kätevää MIG-hitsauskoneen vaihtoehtoa, hitsaus -valikoima auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan hitsausvarusteen.

Tarvittavat työkalut hitsaukseen

Hitsauksen perustyökalut ovat välttämättömiä laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Näitä työkaluja ovat muun muassa hitsauskoneet, kaasupullot, hitsausmaskit, käsineet ja hitsauspihdit. Hitsauskoneen valintaan vaikuttavat muun muassa hitsaustekniikka, materiaali ja työympäristö. Kaasupullojen tulee olla asianmukaisesti varastoituina ja niiden kuntoa on seurattava säännöllisesti. Suojavarusteiden käyttö on välttämätöntä hitsauksen aikana, jotta suojaat itsesi kuumuudelta, kipinöiltä ja haitallisilta kaasuille.

Oikean hitsauskoneen valitseminen

Hitsauskoneiden valikoima on laaja, ja oikean hitsaus – koneen valinta voi olla haastavaa. Käytettävissä oleva budjetti, hitsaustekniikka ja projektille asetetut vaatimukset vaikuttavat valintaan. Yleisimpiä hitsauskoneita ovat TIG-hitsauskoneet, MIG-hitsauskoneet ja puikkohitsauskoneet.

TIG-hitsauskoneet soveltuvat erityisesti herkille ja ohuille materiaaleille, kun taas MIG-hitsauskoneet tarjoavat helppokäyttöisyyttä ja nopeaa hitsausta. Puikkohitsauskoneet ovat monipuolisia ja soveltuvat eri materiaalien hitsaukseen. Valitse hitsauskoneesi huolellisesti ja varmista, että se vastaa tarpeitasi.

Hitsauksen turvallisuusvarusteiden käyttö

Hitsaustyössä on tärkeää huolehtia turvallisuudesta. Oikeiden suojavarusteiden käyttö on välttämätöntä, jotta suojaat itsesi hitsauksen aiheuttamilta riskeiltä. Suojavarusteisiin kuuluvat muun muassa hitsausmaski, hitsauskäsineet, suojalasit, hitsaustakki ja hitsaussaappaat.

Hitsausmaskin on suojattava silmiä ja kasvoja kipinöiltä ja haitallisilta säteilyiltä. Hitsauskäsineiden tulee olla suojaavat ja kestävät lämpöä. Suojalasit suojaavat silmiä kirkkaalta valolta ja kipinöiltä. Oikeiden suojavarusteiden käyttö on tärkeää, jotta voit keskittyä turvallisesti hitsaustyöhön.

Hitsaus menetelmät

Hitsausta käytetään uusien tuotteiden valmistamisessa ja erilaisten vaurioiden korjauksissa. Hitsaamalla voidaan myös päällystää kappaleita paksuilla ainekerroksilla. Hitsaukseen on olemassa monia eri menetelmiä, jotka perustuvat sähkövirran, kaasun tai plasman tuottamaan lämpöön. Esimerkiksi MIG-hitsaus (metallikaarihitsaus suojakaasulla) on yleinen hitsaustapa, jossa hitsauspuikko syötetään automaattisesti hitsauspistoolista ja suojakaasu estää ilman hapen pääsyn liitokseen.

Hitsaus ja juottaminen

Juottamista käytetään usein elektroniikan ja hienomekaniikan alalla, kun halutaan luoda sähköisiä tai mekaanisia yhteyksiä pienille osille. Juotettaessa tarvitaan juoteainetta, joka voi olla esimerkiksi tinaa tai hopeaa sisältävää metalliseosta. Juote sulatetaan juotosraudalla tai kaasupolttimella ja levitetään liitettävien osien väliin.

Hitsaus -tarvikkeet ja koneet kätevästi verkosta tai myymälästä.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi hitsaus -tuotteille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!