Näytetään tulokset 1–40 / 69

Hitsaus

Hitsaus

Keskisen kaupan hitsaus -valikoimassa on sekä ammattilaistason laitteita että helppokäyttöisiä peruskoneita. Meiltä saat lisäksi mm. paineensäätimet, kaasuholkit, hitsauslangat ja -puikot, langanjohtimet ja langansyöttörullat, polttimet, virtasuuttimet, hitsauskolvit, pihdit ja maadoituspuristimet. Muistathan myös hitsausmaskin tai -lasit, suojakäsineet ja muut suojavarusteet.

Hitsaus tarkoittaa eri kappaleiden – erityisesti metallisten osien – yhteen liittämistä lämpöä hyväksi käyttämällä. Hitsaaminen sulattaa hitsattavan kappaleen ja sulatusaineen yhtenäiseksi massaksi, ja massan jähmettyessä kappaleiden välille syntyy niin kutsuttu hitsisauma. Hitsi tuottaa kappaleiden välille kestävän ja tiiviin sauman, jonka voi myös halutessaan häivyttää jälkitöillä huomaamattomaksi.

Hitsauksen menetelmät

Hitsausta käytetään uusien tuotteiden valmistamisessa ja erilaisten vaurioiden korjauksissa. Hitsaamalla voidaan myös päällystää kappaleita paksuilla ainekerroksilla. Hitsaukseen on olemassa monia eri menetelmiä, jotka perustuvat sähkövirran, kaasun tai plasman tuottamaan lämpöön. Esimerkiksi MIG-hitsaus (metallikaarihitsaus suojakaasulla) on yleinen hitsaustapa, jossa hitsauspuikko syötetään automaattisesti hitsauspistoolista ja suojakaasu estää ilman hapen pääsyn liitokseen.

Hitsaus ja juottaminen

Juottamista käytetään usein elektroniikan ja hienomekaniikan alalla, kun halutaan luoda sähköisiä tai mekaanisia yhteyksiä pienille osille. Juotettaessa tarvitaan juoteainetta, joka voi olla esimerkiksi tinaa tai hopeaa sisältävää metalliseosta. Juote sulatetaan juotosraudalla tai kaasupolttimella ja levitetään liitettävien osien väliin.

Hitsaustarvikkeet ja koneet kätevästi verkosta tai myymälästä.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi tuotteille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme!