Näytetään tulokset 1–40 / 854

Keskisen kaupan toimisto, askartelu ja lelut -osastolta löydät perinteisten lelujen lisäksi vaihtuvia tuotteita niin kesään kuin talveen. Askarteluun on myös monenlaista mukavaa ja pelejä jos jonkinlaisia.

TOIMISTO, ASKARTELU JA LELUT

Keskisen kaupan toimisto, askartelu ja lelut -osastolta löydät perinteisten lelujen lisäksi vaihtuvia tuotteita niin kesään kuin talveen. Askarteluun on myös monenlaista mukavaa ja pelejä jos jonkinlaisia.

Toimisto- ja lahjatarvikkeita on myös hyvin saatavilla.

Kotona, koulussa ja työpaikalla riittää paljon muistettavia, organisoitavia ja puuhailtavia askareita. Esimerkiksi erilaisten muistilistojen ja aikataulujen tekeminen on olennainen osa arkea monille meistä. Onpa kyseessä kirjoittaminen, askarteleminen, maalaaminen tai toimiston järjestyksen ylläpitäminen, erilaiset toimistotarvikkeet ovat erittäin tarpeellisia monissa arjen tilanteissa. Kun olet varautunut tarvitsemillasi toimistotarvikkeilla ja täyttänyt kirjoituspöydän laatikkosi tai kaappisi monipuolisesti, varmistut siitä, että tarvitsemasi toimistotarvikkeet ovat aina helposti saatavilla käyttötarpeen tullessa kohdalle.

Askartelutarvikkeet

Askartelutarvikkeet puolestaan varmistavat viihtyisiä hetkiä perheen pienimmille. Esimerkiksi värityskirja on yksinkertainen, mutta erinomaisen viihdyttävä ajanviete, jonka parissa lapsi saa kulumaan tovin jos toisenkin. Väritetyn värityskirjan sivuja on jälkeenpäin ilo katsella ja esitellä muille perheenjäsenille. Erilaiset puuhakirjat ja tarrakirjat tarjoavat nekin mieluisaa ajanvietettä lapsille niin kotona kuin automatkoillakin.

Pelit

Keskisen kaupan valikoimasta löytyy korttipelit, lautapelit ja palapelit.

Lautapelit

Hyvä porukka ja lautapeli on voittamaton yhdistelmä. Parhaat lautapelit vapauttavat tunnelmaa, ovat hauskoja ja tarjoavat haastetta. Ne ovat sopivasti erilaisia kuin pelikonsoleilla ja muilla laitteilla pelattavat pelit.

Lautapelejä voidaan luokitella usealla eri tavalla. Yksi tapa on jakaa ne lasten peleihin, perhepeleihin ja aikuisten peleihin. Tämä luokittelu helpottaa muun muassa eri-ikäisille sopivan lautapelin löytämistä.

Aikuisten lautapelit sopivat sekä peliharrastajille että silloin tällöin pelaaville. Osa peleistä on vaikeusasteeltaan helppoja ja osa vaatii enemmän paneutumista. Esimerkiksi seurapelit ovat yleensä kohtuullisen helppoja, ja ne sopivat illanistujaisiin ohjelmanumeroksi.

Korttipelit

Korttipelin parissa viihtyvät mummot ja muksut. Korttipelit ja pelikortit ovat rattoisaa ajanvietettä joulunpyhiin, kesälomareissuille sekä ihan muuten vain iltoihin ja viikonloppuihin. Parhaimmillaan pelikortit keräävät koko perheen tai kaveriporukan yhteen nauttimaan yhdessä vietetystä ajasta. Lasten pelikortit antavat perheen pienimmillekin mahdollisuuden voittoon.

Palapelit

Palapelit ovat olleet kautta aikojen suosittu harrastuksen kohde, ne auttavat rentoutumaan ja keskittymään. Ei haittaa oletko aloitteleva palapeliharrastaja tai pitkään harrastanut palapelejä.

Lelut

Me kaikki muistamme lapsuusvuosiemme lempilelun, jonka halusimme kantaa mukanamme joka paikkaan. Se oli paras ystävämme, joka ilahdutti meitä ja toi turvallisuuden tunteen jännittävinä hetkinä. Monet asiat ovat muuttuneet niistä ajoista, mutta lasten rakkaus leluja kohtaan säilyy.

Osta tuotteet kätevästi verkosta tai myymälästä.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi tuotteille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!

-29%
Original price was: 20,95 €.Current price is: 14,95 €.