Näytetään tulokset 1–40 / 2368

rakentaminen ja varastointi

RAKENTAMINEN JA VARASTOINTI

Kaupastamme löytyy suuri valikoima rakentaminen ja varastointi -osastolta sähkö– rakennus- ja LVI– tuotteita aina metritavarasta pikkunippeleihin. Lisäksi valikoimissa paljon maaleja, maalaus- ja muuraustarvikkeita sekä ratkaisuja varastointiin.

Laadukkaat työkalut rakentamiseen

Rakentaminen vaatii laadukkaat materiaalit, jotta työn jälki pysyisi mahdollisimman hyvänä ja lopputuloksesta tulisi mieluisa. Lisäksi huolella valitut työkalut ovat ratkaisevassa asemassa rakennusprojektissa, sillä ne nopeuttavat työntekoa pitäen työtehot balanssissa. Olipa kyseessä talon rakentaminen, terassin rakentaminen, remontointi tai muu rakennusprojekti, ennen rakennusmateriaalien hankintaa kannattaa panostaa hieman aikaa tarvittavien materiaalimäärien laskemiseen. Kun tarvikkeita on riittävästi, projektia ei tarvitse keskeyttää heti alkuunsa lisäostojen tarpeen vuoksi, ja rakentaminen pääsee etenemään suunnitelmien mukaan.

Rakennustarvikkeet

Rakennustarvikkeet ovat kategoriana varsin laaja, ja niiden maailmaan lukeutuu useita eri alakategorioita. Esimerkiksi yhden näistä kategorioista muodostavat erilaiset listat ja kynnykset, jotka kuuluvat perustavanlaatuisiin rakennustarvikkeisiin niin rakentamisen kuin remontoinnin yhteydessä. Muita kategorioita ovat muun muassa vesilukot, lattiakaivot ja tarvikkeet sekä ikkunatiivisteet ja ovitiivisteet. Myös maalaustarvikkeet kuuluu oleellisiin rakennustarvikkeisiin.

Varastointi

Tikkaat

Maalausurakoihin, julkisivuremppoihin, rakennustyömaalle.. missä tarvitsetkin pääsyä korkeampiin paikkoihin, joihin ei enää oma pituus riitä, oikeanlaisille tukevilla telineillä ja tikkailla pääsy onnistuu.

Keskisen kaupasta löydät A-tikkaat, jatkotikkaat ja yhdistelmätikkaat. Lisäksi saatavilla työpukit sekä porrasjakkarat.

Varastohyllyt ja hyllytarvikkeet

Varastointi tarkoittaa työkalujen ja varusteiden järjestämistä siten, että ne ovat helposti löydettävissä ja saatavilla tarvittaessa. Varastoinnin avulla voidaan myös säästää tilaa, vähentää hävikkiä ja ehkäistä vahinkoja.

Varastohyllyt ovat hyödyllisiä silloin, kun halutaan hyödyntää seinien tilaa ja pitää suuret esineet järjestyksessä. Hyllytarvikkeet ovat metallisia tai muovisia kannattimia, saranoita ja kiinnikkeitä, joilla voi ripustaa työkaluja ja varusteita seinälle tai kattoon. Varastokoukut ja kiinnikkeet ovat loistavia silloin, kun halutaan säästää lattiatilaa ja pitää roikkuvat esineet turvallisesti paikoillaan.

Kannellinen, pyörillä ja muovinen säilytyslaatikko

Säilytyslaatikko voi olla myös osa sisustusta. Valitse iloisen värinen kannellinen  muovinen säilytyslaatikko piristämään sisustustasi tai kauniilla kuvalla varustettu säilytyslaatikko, joka toimii samaan aikaan myös keskeisenä sisustuselementtinä. Valikoimastamme löydät laadukkaat ja kestävät säilytyslaatikot, jotka soveltuvat sisustukseen sekä kannelliset ja pyörälliset säilytyslaatikot, joiden avulla laitat kodin tavarat järjestykseen.

LVI

Talotekniset tuotteet muodostavat ison osan kotisi piilossa olevasta, mutta sitäkin merkittävämmästä tekniikasta. Ilmanvaihtotuotteilla huolehdit, että kotisi sisäilma säilyy laadukkaana ja vesi ja viemäröinti tuotteiden avulla varmistat, että kiinteistösi käyttö- ja lämmitysvedet hoituvat asianmukaisesti.

Valikoimasta löydät myös kaikki mitä tarvitset letkujen kiinnittämiseen kotona tai puutarhassa. Laadukkaat messinkiset letkuliittimet ja muunnosnipat varmistavat aina pitävän ja kestävän liitoksen.

Rakentaminen ja varastointi kätevästi verkosta tai myymälästä.

Muistathan myös päivittää kuntoon työvaatteet ja suojaimet, jotka tekevät rakennus ja varastotöistä turvallisempia.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi tuotteille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!