Näytetään tulokset 1–40 / 59

keskisen kauppa auton pesu ja vahausaineet

Auton pesu- ja vahausaineet

Tervetuloa auton pesu- ja vahausaineet -osastolle.

Täältä löydät laadukkaat autopesu- sekä vahausaineet.

Auton vahausaineet

Laadukkaat auton hoito tarvikkeet eivät vain helpota vahan levitystä, vaan myös varmistavat, että autosi maalipinnasta tulee virheetön ja kiiltävä. Täydellisen vahan levityksen avulla voit suojata autosi maalipinnan likaa, hiekkaa, auringon UV-säteilyä sekä muita haitallisia aineita vastaan.

Valikoimassa on mm. nestemäinen vaha. Se on helppo levittää auton maalipinnalle, ja se antaa hyvän kiillon. Sekä kiillotusvaha, joka on tarkoitettu auton kiillottamiseen ja antaa autolle erittäin kiiltävän pinnan.

Valikoimassa on myös mikrokuituliinat. Ne ovat erinomaisia auton kuivaamiseen ja kiillottamiseen. Ne ovat pehmeitä ja hellävaraisia maalipinnalle, eivätkä jätä naarmuja tai raitoja. Käytä erillistä mikrokuituliinaa auton kuivaamiseen ja toista liinaa auton kiillottamiseen.

korrek_logo_black&yellow

Auton pesuaineet

Auton hoito ja pesu sen sijaan on avainasemassa, kun välineet on hyvässä kunnossa ja suojaa auton maalipintaa. Likainen auto ei vain näytä epäsiistiltä, vaan lika ja pöly voivat myös aiheuttaa vaurioita autosi maalipinnalle ajan mittaan.

Haluatko, että autosi hohtaa uutena ja kiiltää kuin peili? Etsitkö täydellistä autoshampoota, joka tekee autostasi upean kiiltävän? Auton pesussa käytettävällä shampoolla on suuri vaikutus autosi ulkonäköön. Oikeanlainen autoshampoo poistaa tehokkaasti lian, pölyn ja rasvan auton pinnalta, jättäen sen puhtaaksi ja kirkkaaksi.

Valikoimaamme kuuluu mm. K2 autoshampoo, joka on erittäin tehokas. Brasilialaisista palmuista peräisin olevan luonnollisen Carnuba-vahan sisällön ansiosta shampoo takaa kiillon.

Auton vanteiden puhdistus

Myös oikeanlaisen vanteiden puhdistusaineen valinta voi olla haastavaa,mutta  meiltä löydät tuotteen, joka ei vahingoita vanteiden pintaa.Tärkein asia, jota sinun tulee harkita, on valitsemasi puhdistusaineen koostumus. Varmista, että valitset tuotteen, joka on turvallinen käyttää kaikentyyppisille vanteille, kuten alumiini- tai teräsvanteille. Lisäksi hyvä puhdistusaine poistaa tehokkaasti lian, jarrupölyn ja rasvan, jättäen vanteet kiiltäviksi ja hyvin suojatuiksi. Esimerkiksi K2 ROTON VANNEPESUAINE 5L.

keskisen kauppa k2 logo

Tuulilasin puhtaus

Auton tuulilasin puhtaus on tärkeää turvallisuuden varmistamiseksi, sillä hyvä näkyvyys on avainasemassa liikenteessä. Auton pesu- ja vahausaineet -valikoimasta löydät laadukkaat lasinpesusprayt sekä nesteet. Käytä myös pehmeää mikrokuituliinaa tai sienellä varustettua pesinta, jotta vältät naarmujen aiheuttamisen tuulilasiin. Muista myös puhdistaa tuulilasin pyyhkijänsulat säännöllisesti, jotta ne poistavat tehokkaasti likaa ja vettä tuulilasin pinnalta.

Tilaa auton pesu- ja vahausaineet kätevästi verkosta tai myymälästä.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi auton pesu- ja vahausaineet -tarvikkeille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!