Näytetään kaikki 5 tulosta

 

Trimmerit ja raivaussahat

Trimmerit ja raivaussahat

Keskisen Kaupasta trimmerit ja raivaussahat kodin puutarhan ja  metsän päivittäisiin raivaushommiin.

Raivaussahat

Paras raivaussaha kaikkiin kodin metsätöihin.

Raivaussaha on erinomainen työväline metsänhoitoon ja ruohon raivaukseen, ja sen kanssa työskentelee hyvin haastavammissakin olosuhteissa. Tehokkaalla ja helppokäyttöisellä raivaussahalla niität kätevästi niin heinikot kuin vesakot sekä raivaat metsät ja muun maaston toivomallasi tavalla. Muista hankkia myös raivurin kanssa työskentelyyn asiaankuuluvat turvavarusteet, meillä on myynnissä mm. huomio vaatteita LK1 turva luokituksella.

Raivaussaha sopii kuluttajalle ja ammattikäyttöön

Liittyy ammatti sitten puutarhan, ehkä metsän hoitoon tai raivaussahat kiinnostavat oman piha-alueen kunnostusmielessä, sivulta löytyy hyvä raivaussaha mökille kuin päivittäisiin raivaushommiin. Valikoimassa on muun muassa tehokkaat 2- ja 4-tahtikoneet ja myös akkumalleja mm.  Einhellilta.

Oikein valituilla työvälineillä säästät työaikaa ja voimia.

Tehokkaita raivaustöitä!

Trimmerit

Trimmeri siistii nurmikon

Ruohotrimmeri eli siimaleikkuri on käytännöllinen apuväline hankalien nurmialueiden siistimiseen. Se on omiaan niihin kohteisiin, mihin tavallinen ruohonleikkuri ei yllä: puiden ja pensaiden juurelle, kukkapenkin reunaan ja kapealle nurmikolle.

Trimmerit on tarkoitettu lähinnä viimeistelytyöhön, laitteella on turhan työlästä ajaa koko nurmialuetta. Toisaalta trimmeri katkoo helposti pitkätkin heinät, nokkoset ja muut rikkakasvit, joiden edessä pienet ruohonleikkurit ovat usein voimattomia.

Akkukäyttöinen trimmeri
Akkukäyttöiset trimmerit ovat keveitä ja helppokäyttöisiä. Ne ovat tavallisimpia trimmauslaitteita pihojen ja puutarhojen siistimistyössä. Akkukäyttöinen siimaleikkuri onkin jo suosittu väline pihan siistimiseen vaivattomuutensa ansiosta.

Akku kestää mallista riippuen noin tunnin. Markkinoilla on myös tehokkaampia trimmerimalleja, joiden akku kulkee ajajan mukana selkärepussa. Nämä trimmerit ovat suosittuja esimerkiksi ammattikäytössä, julkisten pihojen ja puistojen siistimisessä.

Sähkökäyttöinen trimmeri
Sähkökäyttöiset trimmerit vaativat virtaa ja usein myös tarpeeksi pitkän jatkojohdon. Sähkön etuna on sen pitkä käyttöaika: ei tarvitse huolehtia akun kestävyydestä.

Jos trimmeröitävää löytyy kovin laajalta alueelta tai jos kesämökin sähkö on rajallista, kannattaa sähkökäyttöisen trimmerin hankintaa vielä harkita.

Polttomoottorilla varustettu siimaleikkuri
Polttomoottorikäyttöiset siimaleikkurit ovat tehokkaita koneita, joiden avulla kevään aikana pusikoksi muuttunut mökkipihan heinikko lakoaa alta aikayksikön. Ne on tarkoitettu pitkäaikaisempaan työskentelyyn kuin akkukäyttöiset toverinsa.

Siimaleikkurit

Trimmeri on erityisen kätevä työväline pihatalkoissa keväästä syksyyn. Varustaudu kerralla useamman kesän puutarhatöihin.