Näytetään kaikki 21 tulosta

Kulmahiomakoneet ja hiomakoneet

Kulmahiomakoneet ja hiomakoneet

Tervetuloa Keskisen Kaupan Kulmahiomakoneet ja hiomakoneet -osastolle.

Olipa kyse sitten metallin, puun tai betonin työstämisestä, kulmahiomakone on monikäyttöinen työkalu, joka tarjoaa suuria etuja. Se on voimakas ja tehokas, ja se pystyy suorittamaan useita tehtäviä, kuten leikkaamisen, hiomisen ja kiillottamisen. Mutta miten hyödyntää sen mahdollisuuksia parhaiten?

Toisaalta hiomakoneet ovat erinomainen työkalu pintojen tasoittamiseen ja viimeistelyyn. Ne voivat auttaa poistamaan maalia, tasoittamaan puupintoja ja jopa poistamaan ruostetta. Kaikki tämä kuitenkin vaatii oikeanlaista lähestymistapaa ja tekniikkaa.

Turvatoimenpiteet kulmahiomakoneiden ja hiomakoneiden käytössä

Ennen kuin aloitat työskentelyn Kulmahiomakoneet ja hiomakoneet välineiden  kanssa, on tärkeää pitää mielessä turvallisuusnäkökohdat. Näiden työkalujen käyttö voi olla vaarallista, ellei niitä käytetä oikein.

Ensinnäkin, varmista aina, että käytät asianmukaisia suojavarusteita, kuten suojalaseja, kuulosuojaimia ja käsineitä. Nämä varusteet auttavat suojaamaan sinua mahdollisilta vahingoilta.

Lisäksi on tärkeää työskennellä hyvin valaistussa tilassa ja pitää työalue puhtaana ja siistinä. Tällä tavoin voit välttää mahdolliset liukastumiset tai kompastumiset työskennellessäsi. Muista myös pitää työkalut kunnossa ja tarkistaa niiden kunto ennen jokaista käyttöä.

Keskisen Kaupan valikoima

Monipuolisesta valikoimasta löydät hiomakoneet joka tarpeeseen ja kaikenlaiseen hiontaan. Oli sitten kyseessä epäkeskohiomakone, nauhahiomakone, betonihiomakone, tasohiomakone tai kärkihiomakone, niin tarpeisiisi löytyy sopiva ratkaisu. Valikoimassa on myös kätevät akkukäyttöiset akkuhiomakoneet.

Tutustu myös laajaan hiomatarvikkeiden valikoimaan, josta löydät kaikki tarvitsemasi hiomatarvikkeet ja hiomatuotteet hiomapapereista erilaisiin laikkoihin.  Valitse hiomistarkoitukseesi sopivin kone ja pistä sillä paikat sileiksi.

Einhell Hiomakoneet

Einhellin hiomakoneet ovat todellisia yleistaitureita. Sisätilojen viimeistelystä remontointiin ja kunnostukseen sekä puusepän töihin ja askarteluun – koneiden käyttöalueet ovat yhtä moninaisia kuin työstettävien materiaalien valikoima. Einhell tarjoaa laajan valikoiman nauhahiomakoneita, epäkeskohiomakoneita, kärkihiomakoneita ja tasohiomakoneita. Näin löydät meiltä juuri tee-se-itse-projektiasi varten tarvitsemasi työkalun. Ja jos etsit mahdollisimman moneen sopivaa työkalua, tartu käytännölliseen yleishiomakoneeseen.

Tilaa Kulmahiomakoneet ja hiomakoneet kätevästi verkosta tai nouda myymälästä.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi Kulmahiomakoneet ja hiomakoneet -tuotteille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!

-14%
Original price was: 69,00 €.Current price is: 59,00 €.