Näytetään kaikki 9 tulosta

 

Koe johdoton vapaus Einhell akut ja laturit Power X-Change akkujärjestelmän avulla! Meiltä löydät akut erilaisin ampeeritehoin, yhteensopivat latauslaitteet ja täydelliset starttipaketit, joilla pääset edullisesti ja kätevästi alkuun.

Einhell Power X-Change akut ja laturit

Koe johdoton vapaus Einhell akut ja laturit Power X-Change akkujärjestelmän avulla! Meiltä löydät akut erilaisin ampeeritehoin, yhteensopivat latauslaitteet ja täydelliset starttipaketit, joilla pääset edullisesti ja kätevästi alkuun.

Einhellin johdottomaan tuotevalikoimaan kuuluu jo yli 250 työkalua ja konetta, joita kaikkia voit käyttää samalla Power X-Change akkujärjestelmän akulla. Näin säästät aikaa, tekee elämästäsi helpompaa ja saat myös enemmän aikaan. Voit myös nauttia aidosta 36 V tehosta ja käyttää 36 V akkukonetta kahdella 18 V Power X-Change akulla.

Tehokkaat laitteet. Tehokkaat akut.

Power X-Change on akkujärjestelmä tosielämän Mahdollistajille, siksi Power X-Change akut ovat erityisen tehokkaita. Jopa 1350 wattiin asti akkukäyttöiset työkalut ja puutarhalaitteet eivät häviä missään vastaaville johtokoneille. Sen sijaan että vaihtaisi 36 voltin akkuihin laitteiden suorituskyvyn lisäämiseksi, PXC yksinkertaisesti yhdistää kahden tai jopa neljän akun tehot twin-pack tekniikaksi.

Tämä selkeyttää työkaluvarastoa, säästää rahaa ja mikä tärkeintä 18 voltin akkuja voi käyttää myös erikseen.

18 V + 18 V = 36 V! The Twin-Pack © tekniikka

Erilaisilla jännitteillä ja kapasiteeteilla voit muokata akun suorituskykya käyttötarpeidesi ja laitteittesi mukaan kuten haluat. Olemme kehittäneet Twin-Pack tekniikan erityisen tehokkaita laitteita varten, sellaisia kuten Power X-Change akkuruohonleikkurit, ketjusahat tai märkä-kuivaimurit. Voit käyttää kahta Power X-Change akkua samaan aikaan – aitoa 36 V akkuvoimaa!

Power X-Change Plus enemmän akkutehoa

Akut eivät eroa toisistaan pelkästään käyttöajan ja painon perusteella. Tuotettu teho on myös ratkaisevan tärkeää. Esimerkiksi kun käytät kulmahiomakonetta katkaisuun, käyttöaika (ks. Ah-tiedot) ei ole yleensä merkittävä asia, mutta riittävä teho on. Tämä on verrattavissa autoon. Mäessä tai ohitettaesssa tarvitaan enemmän tehoa, siis isompi hv/kW.

Power X-Change Plus tekniikalla saadaan enemmän samalla määrällä akkukennoja. Hienostunut jäähdytykseen ja suorituskykyyn orientoitunut akkumuotoilu ja  erityisen tehokkaat kennot mahdollistavat sen, että Power X-Change Plus antaa paitsi enemmän tehoa niin myös lisää käyttöaikaa ja käyttöikää.

Akkujärjestelmä: Säästä rahaa

Power X-Change on Einhellin uusi monikäyttöinen, yhdisteltävä ja  lompakkoa säästävä akkutuoteperhe. Yksi akku kaikkiin. Kotiin ja  puutarhaan.
Voit ostaa ensin setin, joka sisältää koneen, akun ja latauslaitteen, tai voit ostaa erikseen haluamasi koneen ja siihen akun ja latauslaitteen.
Kumman valitsetkin, säästät joka tapauksessa, sillä seuraavan kerran voit ostaa vain uuden koneen ILMAN akkua ja laturia.

Latauslaite. Luotettava suorituskyky – turvallinen käsitellä

Einhellin oma Power X-Change latauslaite ei ole vain erityisen suorituskykyinen vaan myös erittäin turvallinen. Useammat sisäiset ohjausmodulit varmistavat, että akun kennot latautuvat samanaikaisesti ja virheettömästi. Tämä ei pelkästään pidennä akun elinikää vaan on myös yksi turvallisuustekijä lisää.

Tällä tavoin latauslaite estää oikosulut kennojen välillä liian alhaisissa lämpötiloissa ja sammuu automaattisesti, jos ilmenee häiriöitä tai  kun akku on täyteen latautunut.