Näytetään tulokset 1–40 / 158

Karkkipussit ja karkkilaatikot

Karkkipussit ja karkkilaatikot

Keskisen kaupan karkkipussit ja karkkilaatikot -osastolta löydät lauantai illan pelastuksen.

Karkit ovat lasten herkku ja aikuisten salainen pahe. Karkkipussin rapina saa koko perheen oitis syöksähtämään äänen alkulähteille, karkithan on tehty jaettaviksi! Isälle maistuu suklaa karkkipussi, äidille salmiakki karkkipussi. Perheen pienimmille kelpaa oikeastaan mikä vain, sokerin kutsu on niin valloittava! Kirpeä karkkipussi, gluteeniton karkkipussi ja monet muut suosikit löydät Keskisen kaupan valikoimasta.

Lapset saattavat olla ronkeleita jopa juhlaruokien suhteen. Toiselle ei maistu äkäisenä kupliva limonadi ja toinen ei aio maistaa palaakaan täytekakkua. Jotta juhlien valmistelija ei näkisi paljon vaivaa turhan takia, kannattaa luottaa johonkin, mikä maistuu takuuvarmasti kaikille. Isosta määrästä irtokarkkia jokainen löytää suosikkinsa!

Karkkibuffet on myös muihin juhliin, kuten häihin erinomaisesti sopivaa tarjottava. Asettele saman sorttiset karkit suuriin kulhoin. Viereen kauha tai isot pihdit, joilla jokainen voi annostella mieleisensä määrän karkkia astiaan tai paperipussiin.

Makeanhimon toivomuslistan laatiminen

Makeanhimon toivelistan laatiminen on hauska tapa pitää kirjaa kaikista makeista herkuista, joita haluat kokeilla. Olipa kyseessä sitten rajoitettu suklaapatukka tai kausikarkkimaku, toivelista auttaa sinua pysymään järjestyksessä ja varmistaa, ettet jää paitsi mistään herkullisesta herkusta.

Voit luoda toivelistasi selaamalla ensin keskisen kaupan valikoimaa inspiraation saamiseksi. Pane merkille herkut, jotka herättävät huomiosi, ja lisää ne listallesi.

Kun sinulla on toivelistasi, voit asettaa herkut tärkeysjärjestykseen mieltymystesi ja saatavuuden perusteella. Ja muista, ettei ole mitään kiirettä kokeilla niitä kaikkia kerralla. Jokaisen makean herkun nauttiminen ja kokemuksesta nauttiminen on osa hauskuutta.

Fazer gluteenittomat makeiset

Fazer karkkipussit tuovat iloa niin arjen pieniin herkkuhetkiin kuin viikonlopun runsaisiin leffailtoihin. Karkkipussien joukosta löydät vanhoja suosikkipusseja, sekä Fazerin jännittävät uutuuspussit. Tutustu laajaan valikoimaan karkkipusseja ja tilaa suosikkituotteesi.

Kaikki Fazerin herkulliset suklaat on valmistettu 100 % vastuullisesti tuotetusta kaakaosta.Yksi näistä on nimeltään Marianne.

Mariannet ovat gluteenittomia, vegaanisia ja vähälaktoosia.

Alkuperäistä Marianne-karkkia valmistetaan Lappeenrannassa yli miljoona kiloa vuosittain. Tämä valloittavan makuinen makeinen on rakastettu klassikko, jota on valmistettu jo vuodesta 1949. Mariannen ainutlaatuinen mintun ja suklaan yhdistelmä on ollut kuluttajien suosikki jo vuosikymmenten ajan. Se on hyvin suosittu kotimarkkinan lisäksi myös Ruotsissa, laivoilla ja lentokentillä.

Jo ennen kuin tuleva karamellihitti oli saanut nimekseen Marianne, olivat raidat kääreessä paikallaan ja tuttu lyhdekuvioinen muottikin käytössä. Taiteilija Aimo Vuorisen ehdotuksesta karamelli käärittiin klassiseen punavalkoraidalliseen käärepaperiin. Marianne-valumuotti on pysynyt alusta alkaen samana, ja karamellin alkuperäinen nimi Lyhde juontuu valumuotin muodosta. Kaunis muoto kruunaa valloittavan makeisen kokonaisuuden.

Piristä päivääsi makealla makeiskassilla

Herkulliset makeiset voivat parantaa päivääsi ja saada mielen hymyilemään. Jos olet kova makean ystävä, sinun ei tarvitse pidättäytyä herkuista. Päinvastoin, riippumatta siitä, onko suosikkisi suklaa, karkki vai jäätelö, voit hemmotella itseäsi makeisilla parhaalla mahdollisella tavalla.

Makeiset kätevästi verkosta tai myymälästä.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi karkeille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.
Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme!