Näytetään tulokset 1–40 / 334

 

Tältä Keskisen kaupan makeiset -osastolta saat makeaa mahan täydeltä.

Karamellit kruunaavat karkkibuffetin, rentouttavan leffaillan sekä aina ihanat lasten synttärit. Keskisen kaupasta löydät kattavan valikoiman makeisia edullisesti.

Makeiset

Tältä Keskisen kaupan makeiset -osastolta saat makeaa mahan täydeltä.

Karamellit kruunaavat karkkibuffetin, rentouttavan leffaillan sekä aina ihanat lasten synttärit. Keskisen kaupasta löydät kattavan valikoiman makeisia edullisesti.

Valikoimaamme kuuluu joulusuklaat, karkkipussit, karkkirasiat, pääsiäissuklaat, purukumit, salmiakit, lakritsit, suklaat, tikkarit sekä sipsit ja muut suolaiset

Valikoimassa myös Look-O-look makeiset! Tsekkaa tästä.

Karamellit lahjaksi

Oikeastaan onko vaikea löytää mitään helpompaa lahjaksi annettavaa kuin mässyt. Oletko joskus saanut herkullisen lahjan ja pettynyt? Ei, kovin monelle ei ole käynyt niin. Mässyt sopivat lahjaksi myös henkilölle, jolla on jo kaikkea. Panosta tyylikkääseen suklaalaatuun tai pakkaukseen, josta tiedät vastaanottajan pitävän. Toisena ehdotuksena on antaa lahjaksi klassinen makeinen yllättävässä muodossa. Karamellit ei tarvitse olla vain hyviä, vaan ne voivat muodostaa odottamattoman ja hauskan lahjan, jolle voi naureskella pakettia avatessaan!

Fazerin makeiset keskisen kaupasta

Fazer Makeiset on Suomen johtava suklaan, makeisten ja keksien valmistaja. Liikevaihto on 434 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 2000 henkilöä. Rakastettuja ja tunnettuja brändejä ovat mm. Fazerin Sininen, Tyrkisk Peber, Domino ja Jaffa.

Fazerin sininen maitosuklaalevy on listoissa se kaikkein ostetuin ja suosituin. Fazerilta kerrotaan, että vuonna 1922 lanseeratun tuotteen suosio on ollut omaa luokkaansa viimeiset vuosikymmenet. Sitä valmistetaan 15 miljoonaa levyä vuodessa.

Dumle on toffeekaramellien klassikko ja maistuvan riemukas seuralainen, joka saa aina hyvälle tuulelle. Tämä hilpeä tikkukaramelli on herättänyt riemua jo vuodesta 1945. Älä ota elämää liian vakavasti, vaan nauti tikkari – ja tarjoa kaverillekin! Valmistettu 100 % vastuullisesti tuotetusta kaakaosta.

Klikkaa tästä kaikki keskisen kaupan fazerin tuotteet.

Makeiset kätevästi verkosta tai myymälästä.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi makeisille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!

-22%
Alkuperäinen hinta oli: 2,50 €.Nykyinen hinta on: 1,95 €.