Näytetään tulokset 1–40 / 119

Keskisen kauppa hiusvärit

Hiusvärit

Tervetuloa Keskisen kaupan hiusvärit -osastolle.

Maailma täynnä hiusväriä: Trendikkäät sävyt ja vinkit upean lookin luomiseen Haluatko uutta väriä hiuksiin?

Olitpa kiinnostunut luonnollisista sävyistä, kirkkaista pastellisävyistä tai rohkeista neonväreistä, täällä löydät inspiraatiota ja ohjeita eri värivaihtoehtoihin.

Valikoimassa mm. Cameleo, , Garnier, Elea.

Valmistaudu inspiroivaan matkaan hiusvärit -maailmaan! 

Suositut hiusvärit

Hiustenvärjäystrendien esittelyssä on hyvä aloittaa katsaus suosituimpiin sävyihin. Tällä hetkellä suosiossa ovat erityisesti luonnolliset sävyt, kuten vaaleat ja tummat ruskeat sekä kultaiset blondit. Näitä sävyjä näkee monien julkkisten ja vaikuttajien hiuksissa.

Toinen trendikäs hiusvärit väriryhmä ovat kirkkaat pastellisävyt. Vaaleanpunainen, laventeli, vaaleansininen ja mintunvihreä ovat vain muutamia esimerkkejä suosituista pastellisävyistä. Ne sopivat erityisen hyvin rohkeille ja leikkisille tyyleille.

Jos haluat erottua joukosta ja olla todella rohkea, voit kokeilla neonvärejä. Kirkkaan keltainen, fuksia, oranssi ja sininen ovat vain muutamia esimerkkejä neonväreistä, jotka voivat luoda näyttävän ja dramaattisen ilmeen.

Vinkkejä oikean hiusvärit valintaan

Hiusvärit valintaan liittyy monia tekijöitä, jotka kannattaa ottaa huomioon. Ensinnäkin, sinun tulisi miettiä omaa ihonväriäsi ja sen sopivuutta eri sävyille. Esimerkiksi tummempi iho voi hyvin sopia lämpimille ruskeille sävyille, kun taas vaalea iho voi näyttää upealta viileissä blondisävyissä.

Toiseksi, harkitse omaa persoonallisuuttasi ja tyyliäsi. Haluatko olla huomiota herättävä ja rohkea vai mieluummin luonnollinen ja hillitty? Valitse väri, joka heijastaa omaa persoonallisuuttasi ja tekee sinusta tyytyväisen.

Lisäksi kannattaa ottaa huomioon hiusten kunto ja hoito. Jos hiukset ovat vaurioituneet tai kärsivät kuivuudesta, kannattaa valita hellävarainen värjäysmenetelmä ja käyttää hoitavia tuotteita.

Tekniikat täydellisen hiusvärit saavuttamiseksi

Hiustenvärjäyksessä on monia erilaisia tekniikoita, joilla voit saavuttaa haluamasi tuloksen. Tässä joitakin suosituimpia hiusvärit tekniikoita:

1. Koko pään värjäys: Yksinkertainen ja suosittu menetelmä, jossa koko pää värjätään yhtenäisellä sävyllä.

2. Raidoitus: Tämä tekniikka luo hiuksiin eri sävyjä ja korostuksia. Voit valita luonnollisemman tai rohkeamman raidoitusmenetelmän riippuen halutusta tuloksesta.

3. Ombre: Ombre-tekniikalla luodaan asteittainen väriero hiusten pituuden mukaan. Tämä luo upean ja luonnollisen ilmeen.

4. Balayage: Balayage-tekniikka on suosittu useiden vuosien ajan. Se luo pehmeän ja sulavan siirtymän eri sävyjen välillä.

Värjättyjen hiusten ylläpito ja hoito

Värjättyjen hiusten ylläpitäminen ja hoitaminen on tärkeää, jotta väri säilyy kirkkaana ja hiukset pysyvät terveinä. Tässä muutamia hiusvärit vinkit:

1. Käytä väriä suojaavia tuotteita: Valitse shampoot, hoitoaineet ja hoitotuotteet, jotka on erityisesti suunniteltu värjätyille hiuksille. Nämä tuotteet auttavat säilyttämään värin ja suojaamaan hiuksia vaurioilta.

2. Vältä liiallista pesemistä: Värjättyjen hiusten peseminen liian usein voi haalistaa väriä nopeammin. Yritä pestä hiukset vain tarpeen mukaan ja käytä kuivashampoota välipäivinä.

3. Suojaudu auringolta: Aurinko voi haalistaa värjättyjä hiuksia, joten suojaa hiukset auringolta käyttämällä hattua tai hiuksiin jätettävää suojasuihketta.

Näillä hiusvärit ylläpitovinkkeillä voit varmistaa, että hiustenvärin tulos kestää pitkään ja hiuksesi pysyvät terveinä ja kauniina.

Tilaa hiusvärit kätevästi verkosta tai nouda myymälästä.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi hiusväreille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!

-15%
Alkuperäinen hinta oli: 11,95 €.Nykyinen hinta on: 8,95 €.