Näytetään tulokset 1–40 / 3090

Keskisen kaupan koti ja sisustaminen -osastolta löydät tuotteita niin keittiöön kuin kylpyhuoneeseenkin. Erilaiset siivous- ja sisustustuotteet kuuluvat myös osaston kattavaan valikoimaan.

KOTI JA SISUSTAMINEN

Keskisen kaupan koti ja sisustaminen -osastolta löydät tuotteita niin keittiöön kuin kylpyhuoneeseenkin. Erilaiset siivous- ja sisustustuotteet kuuluvat myös osaston kattavaan valikoimaan.

Valikoimastamme löydät myös viihde-elektroniikkaa, mittareita ja puntareita, terveydenhoitolaitteet, tietokone-, puhelin- ja tablettitarvikkeet sekä kamerat ja turvalaitteet.

Kodin tekstiili -osastolta löydät sen sijaan pyyhkeet, matot, verhot ja vuodetekstiilit.

Asunnon sisustaminen

Talosta rakentuu koti sisustamisen ansiosta. Jokaisella meillä on oma tapansa sisustaa, luoda kodin viihtyisyyttä sekä tehdä asuminen itsensä näköiseksi. Kodin sisustuksesta usein näkee viitteitä asukkaan tai asukkaiden harrastuksista, kiinnostuksen kohteista sekä muustakin elämän sisällöstä.

Sisustaminen on laaja käsite; joillakin se on harrastus, jotkut taas pitävät sitä vähempi merkittävänä seikkana. Jotkut pyytävät ulkopuolista apua esimerkiksi erilaisilta sisustussuunnittelijoilta tai -neuvojilta. Olipa suhtautuminen mikä tahansa, sisustustuotteet mahdollistavat mukavan kodin luomisen.

Kodin säilytysratkaisut

Kotitalous pyörii toimivasti, kun perusasiat ovat kunnossa. Looginen järjestys mahdollistaa tavaroiden löytämisen kerta toisensa jälkeen, kun ne palautetaan käytön jälkeen takaisin omille paikoilleen. Ensiarvoisen tärkeässä asemassa kodintarvikkeiden maailmassa ovatkin erilaiset säilytysratkaisut, kuten korit, laatikot ja hyllyt, joita voi sijoittaa niin kaappien sisään kuin muuallekin kotiin. Sama pätee myös varastoon ja autotalliin, kesämökistä puhumattakaan. Kodin viihtyvyyteen vaikuttavat huomattavasti myös muut arkea helpottavat kodin tarvikkeet. Esimerkiksi siivouskerrat vähentyvät ja lika estyy kulkeutumasta pitkin asuntoa, kun eteisen lattialla on laadukas kuramatto.

Myös muut sauna- ja kylpyhuonetarvikkeet sujuvoittavat arkea miellyttävällä tavalla.

Koti ja sisustustuotteet kätevästi verkosta tai myymälästä.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi tuotteille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!

-25%
Alkuperäinen hinta oli: 199,00 €.Nykyinen hinta on: 149,00 €.
-30%
Alkuperäinen hinta oli: 49,95 €.Nykyinen hinta on: 35,00 €.
-40%
Alkuperäinen hinta oli: 9,95 €.Nykyinen hinta on: 5,95 €.