Näytetään tulokset 1–40 / 167

Varastointi ja tikkaat 

Varastointi ja tikkaat

Tervetuloa Keskisen kaupan varastointi ja tikkaat -osastolle.

Tältä osastolta löydät varastohyllyt ulko -sekä kosteisiin tiloihin, kellariin, autotalliin sekä varastoon. Valikoimastamme löytyvät myös hyllytarvikkeet, erilaiset tikkaat, kevyt, raskas -ja kestopeitteet sekä säilytyskori -ja laatikot.

Varastohyllyt

Kaipaako autotallisi, kellarisi tai varastosi tavaroiden järjestelyä? Varastohylly pitää varaston ja autotallin järjestyksessä, ja metallihyllykkö kestää hyvin työkalujen painon. Meiltä löydät erilaiset, tukevarakenteiset varastohyllyt varmasti edulliseen hintaan. Valikoimastamme löytyvät myös hyllylevyt ja hyllypidikkeet erilaisiin hyllyköihin sekä muut helposti koottavat hyllyt.

Pientavarahyllyt

Pienikokoiselle tavaralle, jota ei kerralla varastoida suuria määriä, on omia hyllystöratkaisujaan. Hyllystöt on usein rakennettu elementtisarjoista, joista voidaan koostaa erilaisia hyllystöratkaisuja ja jotka ovat helposti muunneltavissa tarpeen mukaan.

Tikkaat

Valitsemalla sopivat tikkaat voit välttää riskit ja työskennellä luottavaisin mielin.

Mieti, millaista työtä aiot tehdä ja mihin korkeuteen sinun on päästävä. Erilaiset tehtävät edellyttävät erilaisia tikkaita. Jos sinun on esimerkiksi päästävä korkeisiin kohtiin tai työskenneltävä katoilla, jatkotikkaat ovat sopivat. Jos taas sinun on suoritettava tehtäviä matalammalla, porras- tai askeltikkaat voivat olla sopivammat.

Askelmatikkaat ovat itsekantavia tikkaita, joissa on saranoitu rakenne. Ne sopivat erinomaisesti tehtäviin, jotka vaativat vakautta ja tukea, kuten maalaamiseen, siivoamiseen tai hyllyissä oleviin esineisiin ylettämiseen. Askelmatikkaita on saatavana eri korkeuksilla ja painokapasiteeteilla, joten varmista, että valitset tarpeisiisi sopivan tikkaan.

Jatkotikkaat ovat teleskooppitikkaita, joita voidaan pidentää korkeampiin kohtiin pääsemiseksi. Niitä käytetään yleisesti tehtävissä, kuten kourujen puhdistamisessa, korkeiden seinien maalaamisessa tai kattoihin pääsyssä. Kun valitset jatkotikkaita, ota huomioon, kuinka korkealle haluat päästä, ja varmista, että tikkaat kestävät painosi.

Kevyt, raskas -ja kestopeitteet

Pressu sopii kaikkeen suojaamiseen ulkotiloissa tai peräkärryn mukana tavaraa kuljetettaessa. Kestävillä peitteillä suojaat pihalta tai työmaalta puutavarat, rakennustarvikkeet kuin kesäkalusteetkin. Ethän halua uusia terassin materiaalejasi tai vaikka polttopuitasi löytää kastuneena sateen jäljiltä. Pihamaalla peität niin ajoneuvot kuin erilaiset työvälineet kevyt, raskas -ja kestopeitteillä.

Säilytyskorit ja säilytyslaatikot

Tee tilaa uusille säilytysratkaisuille ja luo lisää tilaa kotiin kätevillä säilytyslaatikoilla. Täältä löydät laajan valikoiman säilytyskoreja ja säilytyslaatikoita, jotka auttavat sinua pitämään tavarat järjestyksessä sekä luovat lisää tilaa ja järjestystä.

Muistathan myös päivittää kuntoon työvaatteet ja suojaimet, jotka tekevät varasto töistä turvallisempia.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi tuotteille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme!

-58%
Alkuperäinen hinta oli: 82,95 €.Nykyinen hinta on: 34,90 €.
-33%
Alkuperäinen hinta oli: 35,95 €.Nykyinen hinta on: 23,95 €.