Näytetään tulokset 1–40 / 318

Keskisen kauppa LVI tarvikkeet

LVI

Tervetuloa Keskisen kaupan LVI -osastolle.

Etsitkö tapoja säästää energiaa ja samalla rahaa? Hyvä uutinen on, että oikeilla lämmityksen, ilmastoinnin ja ilmanvaihdon lisävarusteilla voit tehdä kodistasi entistä mukavamman ja samalla säästää sekä energiaa että rahaa. Lisäksi, oikein toimiva ilmanvaihto takaa puhtaan ja raikkaan ilman kiertämisen koko talossa. Keskisen kaupan LVI valikoimaan kuuluu ilmastointi- ja ilmanvaihtolaitteisiin liittyviä tarvikkeita ja lisäksi on nuohoustarvikkeita, rakennuslämmittimiä, sekä suihkut ja hanat. jotka auttavat sinua parantamaan kotisi mukavuutta ja samalla säästämään energiaa ja rahaa.

Lämpö, vesi ja ilmanvaihto

Talotekniset tuotteet muodostavat ison osan kotisi piilossa olevasta, mutta sitäkin merkittävämmästä tekniikasta. Ilmanvaihtotuotteilla huolehdit, että kotisi sisäilma säilyy laadukkaana ja vesi ja viemäröinti tuotteiden avulla varmistat, että kiinteistösi käyttö- ja lämmitysvedet, sekä jätevedet hoituvat asianmukaisesti.

Kylpyhuoneen LVI-tarvikkeet

Olitpa sitten remontoimassa tai rakentamassa uutta, kylpyhuoneen ja muiden kodin märkätilojen varustukseen tulee kiinnittää erityistä huomiota. Oikein mitoitetut ja sijoitetut hanat, lavuaarit ja suihkuletkut tekevät märkätilojen käytöstä sujuvaa. Lisäksi niitä on saatavilla eri värisinä ja mallisina, joten käytännöllisyyden lisäksi ne piristävät yleisilmettä.

Kylpyhuone ei toimi, jos viemäri ei vedä. Näin on myös keittiössä, kodinhoitohuoneessa ja wc:ssä. Hyvin suunniteltu ja toteutettu viemäröinti on lopulta yksi teknisesti hyvin toimivan kodin ykkösjutuista. Toimiva viemäri vähentää vesivahingon riskiä ja pitää epämiellyttävät hajut loitolla.

LVI -valikoimassa hallilämmittimet ja rakennuslämmittimet

Syksyllä ja talvella täytyy saada isotkin hallit ja työtilat lämpimiksi. Halli- ja rakennuslämmittimet soveltuvat hyvin lämmittämään rakennustyömaita, varastoja ja muita työtiloja. Lämmittimet on helppo sijoittaa lattioille ilman erillistä asennusta, ja niistä saa kätevästi säädettyä lämmön tehokkuutta. Laitteissa on ylikuumenemissuoja, joten halli- ja rakennuslämmittimien käyttö on myös turvallista.

LVI -tuotteet kätevästi verkosta tai myymälästä.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi LVI -tuotteille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!

-8%
Original price was: 1 195,00 €.Current price is: 1 095,00 €.