Näytetään kaikki 34 tulosta

Meikit ja kosmetiikka

Meikit ja kosmetiikka

Tervetuloa Keskisen kaupan meikit ja kosmetiikka – osastolle. Löydä täydellinen lookki upeisiin tilaisuuksiin. Etsitkö uusia meikki- ja kosmetiikkatuotteita täydentämään kauneudenhoitorutiiniasi? Ei hätää, meillä on sinulle ratkaisu!

Etsitpä sitten täydellistä meikkivoidetta, pitkäkestoista huulipunaa, silmiä korostavia tuotteita tai meikkisiveltimiä, löydät tuotteet meidän valikoimasta.  Mukana on myös uusimmat trendit ja innovaatiot, jotka auttavat sinua luomaan persoonallisen ja tyylikkään ulkonäön.

Suosittuja meikkitrendejä

Meikkitrendit ovat vaihdelleet luonnollisista ja heleistä lookista rohkeisiin ja värikkäisiin. Yksi suosituimmista trendeistä on ollut ”no-makeup” -meikki, jossa pyritään saavuttamaan luonnollinen ja raikas ilme. Tämä trendi korostaa ihon hyvinvointia ja puhtautta.

Toinen suosittu trendi on ollut voimakkaat ja värikkäät silmämeikit. Tummansininen, vihreä ja purppura ovat olleet erityisen trendikkäitä värejä luomivärissä. Näillä väreillä voit luoda dramaattisen ja tyylikkään silmämeikin, joka herättää huomiota.

Pitkäkestoiset huulipunat koko päivän kestävyyteen

Pitkäkestoiset huulipunat ovat ihanteellisia, kun haluat meikkisi kestävän koko päivän. Hyvä huulipuna tarjoaa intensiivistä väriä ja kestää pitkään huulilla. Sekä mattapintainen koostumus tuntuu miellyttävältä huulilla eikä kuivata niitä.

Trendikkäät luomiväripaletit erilaisiin lookkeihin

Luomiväripaletit ovat täydellinen tapa luoda erilaisia silmämeikkejä. Niiden avulla voit luoda niin luonnollisia arki-lookkeja kuin dramaattisia ilta-lookkeja.

 Luomiväripaletit sisältävät lämpimiä -sekä upeita sävyjä esim. purppuraa, kullanhohtoista ja ruskeaa sekä vaaleanpunaista, oranssia ja pronssia.  Luomiväripaletit tarjoaa monipuoliset sekä raikkaat vaihtoehdot dramaattisiin ja tyylikkäisiin silmämeikkeihin.

Paranna kauneuttasi parhaalla meikillä ja kosmetiikalla.

Kun valitset meikkejä ja kosmetiikkaa, panosta laatuun ja omiin tarpeisiisi sopiviin tuotteisiin. Valitse tuotteita, jotka korostavat omaa kauneuttasi ja auttavat sinua luomaan haluamasi ilmeen.

Vuonna 2020 on ollut monia loistavia meikki- ja kosmetiikkabrändejä, jotka tarjoavat laadukkaita tuotteita erilaisiin tarpeisiin. Tutustu eri brändeihin ja kokeile rohkeasti erilaisia tuotteita löytääksesi omat suosikkisi.

Panosta myös pitkäkestoisiin meikkituotteisiin, jotta meikkisi kestää koko päivän. Valitse huulipunia, jotka eivät haalistu tai kulu helposti ja ripsivärejä, jotka antavat ripsille volyymia ja pituutta.

Olitpa sitten aloitteleva meikkaaja tai kokenut konkari, valitse meikkejä ja kosmetiikkaa, jotka tuovat iloa ja itsevarmuutta arkeen ja juhlaan. Luo oma persoonallinen tyyli ja kokeile rohkeasti erilaisia meikkilookeja. Anna parhaiden meikki- ja kosmetiikkatuotteiden auttaa sinua löytämään täydellinen glow.

Tilaa meikit ja kosmetiikka tuotteet kätevästi verkosta tai myymälästä.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi tuotteille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!

-50%
Alkuperäinen hinta oli: 10,50 €.Nykyinen hinta on: 5,25 €.
-27%
Alkuperäinen hinta oli: 9,50 €.Nykyinen hinta on: 6,95 €.
-50%
Alkuperäinen hinta oli: 12,00 €.Nykyinen hinta on: 5,95 €.