Näytetään tulokset 1–40 / 45

 

Kissan kuivaruoka

Kissan kuivaruoka

Tervetuloa Keskisen kaupan kissan kuivaruoka -osastolle.

Kuinka valita paras kissanruoka

Kissan ruokinta on yksi tärkeimmistä osista kissan terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämisessä. Mutta kuinka valita paras kissanruoka?

Ensinnäkin on tärkeää ymmärtää, että kissanruokaa on saatavana eri muodoissa, kuten kuivana, märkänä ja raakana. Kuivaruoka on kätevä ja pitää kissan hampaat terveinä, kun taas märkäruoka voi tarjota korkeamman kosteuspitoisuuden ja auttaa kissaa saamaan riittävästi nestettä. Raakaruoka puolestaan pyrkii jäljittelemään kissan luontaista ruokavaliota ravintoaineiden tasapainolla.

Kun valitset kissanruokaa, muista ottaa huomioon myös kissasi yksilölliset tarpeet, kuten ikä, terveys ja ruoka-aineallergiat. Lisäksi kannattaa tarkastella ruoan ainesosaluetteloa ja välttää liian suuria määriä täyteaineita ja keinotekoisia ainesosia.

Kissan kuivaruoka: hyvät ja huonot puolet

Kuivaruoka on yleensä käytännöllinen vaihtoehto, ja se tarjoaa kissalle tarvittavia ravintoaineita. Se auttaa myös pitämään kissan hampaat terveinä. Toisaalta kuivaruoka ei sisällä niin paljon kosteutta kuin märkäruoka, joten se ei välttämättä riitä kissan nesteytykseen.

Parhaan kissanruoan löytäminen karvaiselle ystävällesi.

Kissanruokien pakkauksissa olevat tiedot voivat joskus olla hämmentäviä. On tärkeää osata lukea ja ymmärtää kissanruokien etiketit, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen kissallesi sopivan ruoan valinnassa.

Ensimmäinen asia, johon kannattaa tutustua, on ruoan ainesosaluettelo. Ainesosat on lueteltu laskevassa järjestyksessä, mikä tarkoittaa sitä, että ensimmäinen ainesosa on suurin määrältään. Hyvä kissanruoka sisältää laadukkaita proteiininlähteitä, kuten lihaa tai kalaa, ja välttää liiallista määrää täyteaineita, kuten viljaa tai kasviperäisiä täyteaineita.

Lisäksi kannattaa tarkastella ruoan ravintosisältötietoja. Tarkista, että ruoka tarjoaa tarvittavat ravintoaineet kissallesi. Proteiinin tulisi olla pääosassa, ja rasva- ja hiilihydraattipitoisuudet tulisi pitää sopivalla tasolla kissan ikä ja aktiivisuustaso huomioiden.

Valikoimasta löydät edullisesti kissanruokamerkkejä laadustaan tunnetuilta valmistajilta

Dagsmark kissan kuivaruoka

Dagsmarkin kissanruoat on valmistettu Suomessa maukkaista ja proteiinipitoisista raaka-aineista. Kaikki kissanruoat ovat viljattomia, eikä niihin ole lisätty sokeria.

Friskies kissan kuivaruoka

Friskies 100-prosenttisesti tasapainoista täysravintoa sisältävät Friskies® Kissa ‑tuotteet ovat juuri sitä, mitä kissasi tarvitsee pysyäkseen terveenä ja tyytyväisenä. Saatavilla on useita herkullisia suosikkireseptejä, joiden voimalla kissasi jaksaa yllättää ja ilahduttaa sinua päivästä toiseen kauas tulevaisuuteen.

Kitekat kissan kuivaruoka

Kitekat Jo vuodesta 1960 Kitekat on kehittänyt reseptejä korkealaatuiseen, yksinkertaiseen ja tasapainoiseen täysravintoon kissoille. Herkullisissa aterioissaan Kitekat tarjoaa kissalle kaiken mitä se tarvitsee, runsaasti ravinteita ja vitamiineja – jotta kissasi on valmis päivän jännittäviin seikkailuihin!

Perfect Fit kissan kuivaruoka

Perfect Fit Olipa kissasi minkä ikäinen, rotuinen tai elämäntyyliltään minkälainen tahansa me uskomme, että jokainen kissa ansaitsee onnellisen ja terveen elämän. Siksi Perfect FIT™ on omistautunut asiantuntemusella valmistamaan märkä- ja kuivaruokaa, jotka auttavat kissoja pysymään uskomattomina.

Latz kissan kuivaruoka

Latz-kissanruoka tarjoaa kissallesi laajan makuvalikoiman. Vastustamattomat Latz-kissanruokamme ilahduttavat ihania, kujeilevia kissoja. Annokset näyttävät siltä, kuin ne olisivat itsetehtyjä ja ne sisältävät upeita yhdistelmiä eri makuja ja koostumuksia kissasi makuhermoille. Ei ole yllätys, että fiksut kissat syövät Latzia.

Prima cat kissan kuivaruoka

PrimaCat kissan kuivaruokien pääraaka-aineena on aina liha tai kala eivätkä ne sisällä lainkaan vehnää, maissia tai lisättyä sokeria. Kuivaruokavalikoimastamme löydät myös täysin viljattomat vaihtoehdot. Kissan kuivaruoat ovat täysravintoa.

Whiskas kissanruoka

Whiskas on kaikille tuttu kissanruokamerkki, jonka etuna on sen laaja ja monipuolinen tuotevalikoima. Whiskas-ruoista kissasi saa kaiken, mitä se tarvitsee.’

Kissan kuivaruoat kätevästi verkosta tai myymälästä.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi kissan kuivaruoan varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!