Näytetään tulokset 1–40 / 139

Hevoset

Hevoset

Keskisen kaupasta hevoset -osastolta löydät hevosen hoito- ja kengitystarvikkeet, loimet, rehut, vitamiinit, lisäravinteet, riimut ja muut tallitarvikkeet.

Hevosen hyvinvointi

Hevosen hoito vaatii tiettyjä perusvarusteita, joiden avulla tämä majesteettinen eläin saa ansaitsemaansa hoitoa. Hevosen hyvinvointi on tärkeää sekä eläimelle itselleen että hevosen omistajalle, joten varusteiden on hyvä olla kunnossa ja valmiina käyttöön tarpeen tullen. Hevostarvikkeet käsittävät kokonaisuudessaan kattavan valikoiman erilaisia varusteita. Kuten muidenkin eläintarvikkeiden kohdalla, myös hevostarvikkeet on hyvä valita laadukkailta valmistajilta, jotta ne palvelevat käytössä pitkään.

Hevosen ravinto

Hevonen tarvitsee ruokinnasta sopivan määrän energiaa, valkuaista, kivennäis- ja hivenaineita sekä vitamiineja kasvaakseen normaalisti, pysyäkseen terveenä ja suoriutuakseen hyvin siltä vaadituista tehtävistä.

Keskisen kaupalla on valikoimassa lisäravinteet ja vitamiinit hevoselle, Meiltä löydät myös erilaiset hevosen rehut moniin tarpeisiin ja mieltymyksiin.

Hevosen tallitarvikkeet

Tallitarvikkeet ovat välttämättömiä, jotta talliympäristö voidaan pitää turvallisena ja puhtaana. On ehdottoman tärkeää pitää talli siistinä ja järjestyksessä. Kunnolliset säilytystilat varusteillesi takaavat myös turvallisen asuinympäristön hevosellesi ja auttavat vähentämään tapaturmariskiä tilanteissa, joissa hevonen pääsee esimerkiksi karkaamaan karsinastaan.

Hevosvarusteet

Hevosen loimet kuuluvat keskeisiin tarvikkeisiin, kun kyseessä ovat hevosvarusteet. Loimi suojaa hevosta kylmyydeltä, auringolta, sateelta ja hyönteisiltä, ja pitää hevosen olon miellyttävänä ulkona vallitsevasta säästä riippumatta. Loimia on saatavilla erivahvuisina ja erilaisista materiaaleista valmistettuina.

Riimut ovat välttämättömiä turvallisuuden kannalta eri tilanteissa, esim. hevosta käsiteltäessä. Riimun valinnassa on tärkeää, että otetaan huomioon hevosen pään koko ja riimun kestävyys käyttötarkoituksen mukaan. Keskisen kaupalta löydät tarpeisiisi sopivat riimut ja riimunnarut.

Valikoimassamme on niin naruriimuja, nahkariimuja, varsariimuja kuin myös poniriimuja. Hanki tallisi väreihin sopivia, erilaisia riimun ja riimunnarunyhdistelmiä.  Erilaisilla väreillä, malleilla ja kuvioilla voit ilmaista omaa ja hevosen tyyliä.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!