Näytetään tulokset 1–40 / 2118

Keskisen kaupasta löydät erilaiset työkalut lähes kaikkiin tarpeisiisi.

TYÖKALUT

Keskisen kaupasta löydät erilaiset työkalut lähes kaikkiin tarpeisiisi. Valikoima kattaa niin Einhellin monipuoliset akkutyökalut kuin laadukkaat käsityökalutkin. Myös Metabon valikoima on osittain edustettuna.

Käsityökalujen puolella löytyy tarvikkeita moneen käyttöön aina AmPro:n ammattitasoisista työkaluista lähtien. Myös metsätöihin ja hitsaukseen on tarjolla useimmin kaivatut työkalut ja tarvikkeet. Ja tietenkin kilpailukykyiseen hintaan.

Työkalut tuotemerkit

Sähkötyökalut

Keskisen kaupalta löydät myös kattavan valikoiman sähkötyökaluja. Esimerkiksi kompressorit, jiirisirkkelit, kulmahiomakoneet,sähkösahat, painepesurit sekä porakoneet ja teollisuusimurit.

Parhaiden sähkötyökalujen käyttäminen on olennainen osa ammattimaista työskentelyä. Oli kyseessä sitten porakone, hiomakone tai saha, oikealla voimantulon lähteellä on suuri merkitys työkalun suorituskykyyn. Oikeat voimakkaat sähkötyökalut tekevät ammattilaisen työn helpommaksi ja tehokkaammaksi.

Paineilmatyökalut

Keskisen kaupalla on myös mittava valikoima paineilmatyökaluja. Täältä löydät mm. maaliruiskut, mutterinvääntimet, muut paineilmatyökalut, letkut ja liittimet sekä kytkimet ja säätimet.

Paineilmatyökalut ovat tulleet jäädäkseen ja osoittavat, että työskentely voi olla sekä helppoa että vaivatonta. Näiden tehokkaiden työkalujen avulla saat työt suoritettua nopeasti ja tarkasti ilman suurta vaivaa. Paineilmaa hyödyntävät työkalut tarjoavat monia etuja perinteisiin sähkö- tai käsikäyttöisiin välineisiin verrattuna. Nämä työkalut ovat erityisen suosittuja rakennus- ja autoteollisuudessa, joissa suorituskyky ja tarkkuus ovat ensisijaisen tärkeitä. Pneumaattisten työkalujen avulla voit helposti ruuvata, naulata, leikata tai hioa ilman suurta fyysistä rasitusta. Ne ovat myös kestäviä ja luotettavia, mikä tekee niistä pitkäaikaisen sijoituksen työkaluvalikoimaasi. Nykyään on saatavilla laaja valikoima pneumaattisia työkaluja, jotka on suunniteltu erilaisiin käyttötarkoituksiin ja vaatimuksiin. Olipa kyse sitten ammattikäytöstä tai kotiverstaasta, on helppo löytää oikea työkalu juuri sinulle. Joten miksi tehdä työsi vaikeaksi, kun voit tehdä sen helposti ja vaivattomasti pneumaattisilla työkaluilla.

Polttomoottorityökalut

Keskisen kaupan valikoimasta löydät aggregaatit, hallilämmittimet, moottorisahat sekä ruohonleikkurit.

Hitsaus työkalut

Keskisen kaupan hitsaus -valikoimassa on sekä ammattilaistason laitteita että helppokäyttöisiä peruskoneita. Meiltä saat lisäksi mm. paineensäätimet, kaasuholkit, hitsauslangat ja -puikot, langanjohtimet ja langansyöttörullat, polttimet, virtasuuttimet, hitsauskolvit, pihdit ja maadoituspuristimet. Muistathan myös hitsausmaskin tai -lasit, suojakäsineet ja muut suojavarusteet.

Metsurin työkalut

Keskisen kaupasta laadukkaat ja turvalliset metsurin työkalut ja varusteet.

Varusteista löydät kaatokiilat, bensakanisterit, kirveet, oksasahat, öljyt, ja trimmerit, raivaussahat ja moottorisahat puiden kaatoihin ja käsittelyyn,

Työkalut autotalliin

Uupuuko autotallin tai työpajan työkaluvalikoimasta vielä iso valikoima erilaisia työvälineitä? Ehkä sinulla on tarvetta useammalla koolle ruuvikärkiä tai hylsyjä, vaikka osa jo sinulta löytyykin? Työkalusarja on kätevä hankinta, koska saat siinä samalla useita työkaluja ja koko setin hylsyjä tai ruuvauskärkiä erilaisiin tarpeisiin.

Työkalusarjat ammattikäyttöön ja kotiharrastuksiin

Työvälineet pysyvät hyvin järjestyksessä omassa pakkauksessaan tai laukussaan. Tietenkin jos koet, että työkalut pysyvät omalla pajallasi paremmin löydettävissä vaikka työkaluvaunussa, on työkalusarja kokonaisuudessaan siirrettävissä sinnekin.

Autopeltisepän työkalut

Autopeltisepän työkalut ovat suunniteltu ajoneuvojen peltitöihin, lommojen ja kolhujen suoristamiseen ja muotoiluun koripaneeleista. Keskisen Kaupalla on valikoimissa lommonoikaisusarja, jonka avulla poistat painaumat auton pinnoilta vahingoittamatta auton maalipintaa. Sarjan avulla voit poistaa pienten törmäysten tai raekuuron aiheuttamia painaumia auton korista lukuun ottamatta reunoja ja kulmia.

Liukuvasarasarja auton peltivaurioiden korjaamiseen ahtaissa paikoissa. Liukuvasara soveltuu myös esimerkiksi karstan poistamiseen jarruista painonsa ja iskunpituutensa ansiosta.

Tutustu tästä koko valikoimaan.

Tilaa työkalut kätevästi verkosta tai nouda myymälästä.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi työvälineille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!