Näytetään tulokset 1–40 / 127

säilytyskorit ja säilytyslaatikot

Säilytyskorit ja säilytyslaatikot

Tervetuloa säilytyskorit ja säilytyslaatikot -osastolle.

Tee tilaa uusille säilytysratkaisuille ja luo lisää tilaa kotiin kätevillä säilytyslaatikoilla. Täältä löydät laajan valikoiman säilytyskoreja ja säilytyslaatikoita, jotka auttavat sinua pitämään tavarat järjestyksessä sekä luovat lisää tilaa ja järjestystä.

Muuttaminen tai järjestely kierros kotona voi olla melko stressaavaa, varsinkin kun et tiedä, miten pitää kaikki järjestyksessä. Mutta tässä tulevat apuun säilytyslaatikot! Näiden kätevien tarvikkeiden avulla voit pitää tavarasi järjestyksessä ja löytää ne aina tarvittaessa. Mutta miksi säilytyslaatikot ovat niin hyödyllisiä? Säilytyslaatikoiden käyttäminen tarjoaa monia etuja. Ensinnäkin, ne auttavat sinua säästämään tilaa. Voit pinota laatikot päällekkäin jättäen lattiatilaa vapaaksi. Toiseksi, säilytyslaatikoita voidaan käyttää kaikenlaisten tavaroiden säilyttämiseen, kuten vaatteiden, kirjojen, koriste-esineiden ja jopa keittiötarvikkeiden. Kolmanneksi, laatikot pitävät tavarasi turvassa pölyltä, kosteudelta ja muilta vahingoittavilta tekijöiltä. Jotta voit hyödyntää säilytyslaatikoita parhaalla mahdollisella tavalla, tässä on muutama vinkki. Ensinnäkin, merkitse laatikot selkeästi, jotta tiedät, mitä niissä on sisällä. Toiseksi, organisoimalla tavarat eri laatikoihin helpotat niiden löytämistä myöhemmin. Lopuksi, säilytä harvoin tarvitsemasi tavarat pohjalla ja usein käyttämäsi lähempänä huippua.

Toimiva vaatesäilytys

Säilytyskorien ja laatikoiden avulla on helppoa hyödyntää kaapin syvyys kokonaisuudessaan, eikä vaatepinon taakse unohdu mitään. Vetokoreihin voi lisätä pieniä laatikoita tai rasioita jakamaan tilaa.

Kun vaatteet ovat helposti saatavilla ja jokaisella vaatteella on oma paikkansa, ei tarvitse käyttää aikaa vaatteiden siirtelyyn tai tietyn vaatteen etsimiseen. Vaatteet on helppo laittaa pesun jälkeen omille paikoilleen.

Sängynaluslaatikko

Sängynaluslaatikkoon mahtuu paljon tavaraa ja vaatetta. Varastoidut vaatteet on helppo sieltä kaivaa, kun niille tulee tarve.

Isot muovilaatikot

Isot muovilaatikot ovat säilytyksessä käteviä. Ne voi sujauttaa vaatehuoneen nurkkaan, vaatekaapin ala- tai ylähyllylle tai sängyn alle. Sopivat myös hyvin esim. asuntolaan, ullakolle ja kellariin.

SmartStore säilytyslaatikot

SmartStore on fiksuihin säilytys- ja lajitteluratkaisuihin erikoistunut tuotemerkki, jonka valikoimasta löydä useita erilaisia lajitteluastioita, säilytyslaatikoita ja -koreja. SmartStore-tuoteperheeseen kuuluvat mm. SmartStore Compact, Collect, Home Pro mallistot. Tyylikkäät ja laadukkaat tuotteet sopivat niin tavaroiden säilytykseen kuin jätteiden lajitteluun. Keskisen kaupan valikoimasta löydät erivärisiä ja -kokoisia SmartStore-tuotteita sekä läpinäkyviä säilytyslaatikoita.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme!

-58%
Alkuperäinen hinta oli: 82,95 €.Nykyinen hinta on: 34,90 €.
-33%
Alkuperäinen hinta oli: 35,95 €.Nykyinen hinta on: 23,95 €.