Näytetään tulokset 1–40 / 1537

 

Käsityökalut

Käsityökalut

Keskisen kaupasta laadukkaat ja edulliset käsityökalut ja käsityövälineet oheistarvikkeineen kaikkiin tarpeisiin; rakentamiseen, remontointiin ja nikkarointiin. Laajassa valikoimassa on työkalut niin ammattikäyttöön kuin harrastelijoille.

Uusia työkaluja hankkittaessa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että ostaa laadukkaita työkaluja, jotka palvelevat käytössä mahdollisimman pitkään. Ergonomiset käsityökalut varmistavat erilaisten töiden saumattoman sujuvuuden ilman, että kädet väsyvät.

Laadukkaat käsityökalut

Käsityökaluja hankkiessasi kannattaa suosia laadukkaita ja tunnettuja merkkejä. Meiltä merkit esim. Anywork, AmPro, Einhell, Schwan ja KWB. Kun tiedät mitä ja miten teet, saat työkalusta parhaan hyödyn irti. Rakennustyömaalle ja mökille kannattaa hankkia tietyt käsityövälineet työn laajuudesta ja käyttäjän kokemuksesta riippuen.

Suositut käsityökalut

Monipuoliset hylsysarjat kuuluvat nekin suosittuihin käsityökaluihin. Sarjasta riippuen niihin voi sisältyä erikokoisten hylsyjen lisäksi myös esimerkiksi kuusiokoloavaimia. Vatupassi puolestaan on tehokas apuväline mittaustarpeissa, ja sillä saa luotettavasti selvitettyä, onko kappale täsmälleen vaaka- tai pystysuorassa.

Valikoimasta löytyy kattavasti kaikenlaiset pihdit ja leikkurit erilaisiin käyttötarkoituksiin. Pulttisakset sopivat harjateräksen ja rautatankojen katkaisuun ja sivuleikkurit ja päätyleikkurit ohuiden metallilankojen katkaisuun. Yleispihdeillä ja siirtopihdeillä voi avata ruuveja, muttereita ja pultteja sekä käsitellä rautalankaa. Lukkorengaspihdit puolestaan on tarkoitettu rengassokkien irrottamiseen ja paikalleen laittamiseen, ja hohtimet naulojen repimiseen ja piikkilankatöihin. Lukkopihtejä puolestaan tarvitset voimakasta puristusta vaativien osien puristamiseen ja lattapihtejä pienten kappaleiden avaamiseen, kiinnittämiseen ja puristamiseen.

Taltat ja puuntyöstö tarjoavat laadukasta jälkeä

Olit sitten verstaalla, työmaalla tai mökillä, on työskentely mukavampaa laadukkailla välineillä. Puutöitä varten oleellinen apu on taltat, joista löydät monipuolisesti eri malleja. Puun työstämiseen oivia vaihtoehtoja ovat myös kaiverrustaltat sekä vuolupuukot.

Työkalujen säilytys ja kuljetus

Pidä työympäristösi järjestyksessä ja säilytä työvälineesi oikein. Työkalupakki tai työkaluvaunu on hyvä valita tarpeidesi ja työvälinemääräsi mukaan. Oikeilla valinnoilla varmistat, että työmaa kulkee kätevästi aina mukanasi ja olet uskottavan ja ammattimaisen näköinen.

Käsityökalut kätevästi verkosta tai myymälästä.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi käsityökaluille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!