Näytetään tulokset 1–40 / 54

 

EINHELL- akkutyökalut

EINHELL -Akkutyökalut

Keskisen Kaupasta EINHELL -akkutyökalut jokaiseen käyttökohteeseen. Saksalainen Einhell valmistaa moderneja ja laadukkaita työkaluja tee itse ihmisille rakentamiseen, remontointiin ja puutarhanhoitoon.Tutustu kattavaan Power X-Change -valikoimaan, joka sisältää yhteensopivia akkuja monilla eri teho- ja kapasiteettitasoilla, latureita ja täydellisiä sarjoja. Meiltä löydät myös laajan valikoiman vaihtokärkiä ja lisälaitteita poravasaroihin ja akkuruuvinvääntimiin merkkivalmistaja kwb:ltä sekä monipuolisia lisävarusteita ja lisäosia puhdistuslaitteisiimme, lämmittimiimme ja ilmastointilaitteisiimme.

Yrityksen valikoimaan kuuluvat akkukäyttöiset työkalut, joiden avulla työskentely on entistäkin joustavampaa ja kätevämpää.

Tuotteet ovat hintalaatu -suhteeltaan erittäin kilpailukykyisiä ja saaneetkin useita palkintoja tämän johdosta.

Power X-Change on Einhellin uusi monikäyttöinen, yhdisteltävä ja  lompakkoa säästävä akkutuoteperhe.

Yksi akku kaikkiin. Kotiin ja  puutarhaan. Voit ostaa ensin setin, joka sisältää koneen, akun ja latauslaitteen, tai voit ostaa erikseen haluamasi koneen ja siihen akun ja latauslaitteen.

Kumman valitsetkin, säästät joka tapauksessa, sillä seuraavan kerran voit ostaa vain uuden koneen ILMAN akkua ja laturia.

Laaja Einhell-valikoima

Tutustu Keskisen Kaupan Einhell – akkutyökalut valikoimaan verkkokaupassa tai myymälässä – ja löydä tarpeisiisi sopiva akku käsityöväline tai piha- ja puutarhakone!