Näytetään tulokset 1–40 / 173

Askartelutarvikkeet

Askartelutarvikkeet

Tervetuloa Keskisen kaupan askartelutarvikkeet -osastolle.

Tervetuloa luovuuden maailmaan! Tällä osastolla jaamme ihastuttavia askarteluideoita, jotka inspiroivat kaikenikäisiä. On aina tärkeää löytää tapoja stimuloida mielikuvitusta ja kehittää käsityötaitoja, olipa kyseessä sitten lapsi, teini tai aikuinen. Olennaista on valita projekti, joka puhuttelee juuri sinua.  Vain mielikuvitus on rajana!

Ei ole mitään kaunista kuin antautua käsillä tekemisen ilolle ja nähdä oman luovuutensa kukoistavan. Askartelun avulla voit paeta arjen stressiä ja löytää rauhan hetken, jolloin voit keskittyä vain taiteeseen. Se on myös täydellinen tapa viettää aikaa yhdessä perheen tai ystävien kanssa. Valmistaudu ammentamaan inspiraatiota ja aloita luova matkasi jo tänään! Askartelu on hauskaa, rentouttavaa ja antaa sinulle mahdollisuuden luoda jotain ainutlaatuista.

Askartelutarvikkeet ja ajanviete

Askartelutarvikkeet puolestaan varmistavat viihtyisiä hetkiä perheen pienimmille. Esimerkiksi värityskirja on yksinkertainen, mutta erinomaisen viihdyttävä ajanviete, jonka parissa lapsi saa kulumaan tovin jos toisenkin. Väritetyn värityskirjan sivuja on jälkeenpäin ilo katsella ja esitellä muille perheenjäsenille. Erilaiset puuhakirjat ja tarrakirjat tarjoavat nekin mieluisaa ajanvietettä lapsille niin kotona kuin automatkoillakin.

Askartelutarvikkeet piirustus, maalaus ja muovailuvahat

Myös valikoima piirustusvihkoja ja maalaustarvikkeita mahdollistaa keskittymisen piirustustaitojen parantamiseen, sen sijaan, että tuhlaisit aikaa työkalujen keräämiseen ns. kynä kynältä. Tarpeistasi riippuen voit valita erikoissarjan, joka sisältää joko erisävyisiä lyijykyniä, maaleja tai sitten huopakyniä. Vai tarvitsetko täydellisen sarjan, joka sisältää kaikki edellä mainitut työkalut? Valitse omasi ja anna lahjakkuutesi loistaa.

Plastisella vahalla on erinomaisia käyttötarkoituksia, jotka tuovat kotiisi ainutlaatuisuutta ja luovuutta. Tämä ihmeaine avaa uusia mahdollisuuksia sisustuksessa ja käsityöprojekteissa. Olipa kyseessä kynttilöiden luominen, koriste-esineiden valmistaminen tai jopa huonekalujen kunnostaminen, käyttötavat muovailuvahalla ovat rajattomat. Yksi ainutlaatuinen tapa hyödyntää muovailuvahaa on luoda omia kynttilöitä. Voit valita eri värejä ja muotoja, ja siten pystyt räätälöimään kynttilöitä oman tyylin ja mieltymysten mukaan. Muovailuvaha mahdollistaa myös erilaisten koriste-esineiden valmistamisen, kuten koruja ja avaimenperiä. Voit käyttää kauniita muotteja ja lisätä haluamiasi koristeita tehdäksesi lopputuloksesta todellisen taideteoksen. Muovailuvahaa voidaan myös hyödyntää huonekalujen kunnostamisessa. Se antaa tylsille tai vanhoille huonekaluille uuden elämän. Muovailuvahalla voit luoda erilaisia efektejä, kuten kiiltävän tai antiikkisen pinnan. Sitä voidaan käyttää myös korjaamaan pieniä vaurioita huonekaluissa, kuten naarmuja tai lohkeamia.

Tilaa askartelutarvikkeet kätevästi verkosta tai myymälästä.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi askartelutarvikkeille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!