Näytetään tulokset 1–40 / 145

EINHELL -tuotteet Keskisen Kaupasta EINHELL -tuotteet jokaiseen työkaluun ja jokaiseen käyttökohteeseen. Saksalainen Einhell valmistaa moderneja ja laadukkaita työkaluja tee itse ihmisille rakentamiseen, remontointiin ja puutarhanhoitoon.

EINHELL -tuotteet

Tervetuloa Keskisen Kaupan Einhell -tuotemerkin osastolle.

Einhell-brändin esittely

Einhell on luotettava brändi, joka tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita työkaluja jokaiselle tee-se-itse-harrastajalle ja omakotitalon omistajalle. Sitoutuneena innovaatioon ja kestävyyteen Einhell on noussut suosituksi vaihtoehdoksi niille, jotka etsivät luotettavia työkaluja kotiprojekteihinsa. Olipa tarpeen porakone, pyörösaha tai painepesuri, Einhell tarjoaa kaiken tarvitsemasi. Tutustu Einhell-työkalujen keskeisiin ominaisuuksiin, etuihin ja suorituskykyyn sekä selvitä, miksi ne ovat alan johtavia. Tehokkaasta moottorista ergonomiseen muotoiluun Einhell-työkalut on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista suorituskykyä samalla varmistaen mukavuus ja helppokäyttöisyys.

Einhellin historia ja maine

Einhellin tarina alkoi vuonna 1964, kun saksalainen perheyritys perustettiin. Alusta asti heidän tavoitteenaan oli tarjota laadukkaita työkaluja kohtuulliseen hintaan. Einhellin sitoutuminen laatuun ja innovaatioon on tehnyt siitä tunnetun brändin rakennus- ja puutarhatyökalujen alalla. Yrityksen maine on kasvanut vuosien varrella ja se on tullut vakiintuneeksi valinnaksi niin ammattilaisten kuin harrastajienkin keskuudessa.

Einhellin työkalut tunnetaan luotettavuudestaan, kestävyydestään ja suorituskyvystään. Brändi on myös voittanut useita palkintoja innovatiivisista tuotteistaan. Einhellin vahva maine takaa, että voit luottaa heidän työkaluihinsa kotiprojekteissasi.

Miksi valita Einhell-työkaluja kotiisi

Kun valitset työkaluja kotikäyttöön, haluat varmistaa niiden laadun ja suorituskyvyn. Einhell-työkalut tarjoavat juuri sitä. Niiden tehokkaat moottorit ja kestävät rakenteet takaavat, että voit suorittaa vaativatkin työtehtävät helposti ja tehokkaasti. Einhellin työkalut on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi, ja niissä on ergonominen muotoilu, joka takaa mukavuuden pitkäkestoisessakin käytössä.

Lisäksi Einhellin työkalut tarjoavat monia innovatiivisia ominaisuuksia, kuten langattomuutta ja digitaalisia näyttöjä, joiden avulla voit tehdä työstäsi entistäkin helpompaa ja tehokkaampaa. Valitsemalla Einhellin voit olla varma, että saat laadukkaan työkalun, joka kestää pitkään ja auttaa sinua saavuttamaan haluamasi tulokset.

Einhell-työkalujen valinta

Einhell on erinomainen valinta, kun etsit laadukkaita työkaluja kotisi tarpeisiin. Brändin sitoutuminen laatuun, kestävyyteen, suorituskykyyn ja ergonomiaan tekee Einhellistä luotettavan vaihtoehdon. Huolellisesti suunnitellut ja kestävät työkalut takaavat onnistuneen kotiprojektin, oli kyse sitten pienestä korjauksesta tai suuremmasta remontista.

Olipa tavoitteenasi rakentaa uusi hylly, asentaa valaisin tai kunnostaa puutarha, Einhell tarjoaa laajan valikoiman työkaluja, jotka vastaavat tarpeitasi. Niiden korkea laatu, suorituskyky ja helppokäyttöisyys tekevät työskentelystä vaivatonta ja tuloksista ammattimaisia.

Joten seuraavan kerran kun tarvitset työkaluja kotiprojektiisi, harkitse Einhell-merkin valitsemista. Saat luotettavat ja kestävät työkalut, jotka tarjoavat erinomaista suorituskykyä ja käyttömukavuutta. Einhell on tehnyt työskentelystä helpompaa ja tuloksista parempia jo vuosikymmenten ajan. Liity Einhellin käyttäjien joukkoon ja tee seuraavasta kotiprojektistasi menestys!

1. Laatu ja kestävyys

Valitessaan työkaluja kotikäyttöön on ensisijaisen tärkeää varmistaa niiden laatu ja kestävyys. Einhell on rakentanut maineensa juuri näillä ominaisuuksilla. Heidän työkalunsa on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä pitkällä aikavälillä. Valitsemalla Einhell-työkalun voit olla varma siitä, että se kestää jatkuvasti haastaviakin tehtäviä kotona.

2. Tehokas moottori

Einhell-työkaluissa on tehokkaat moottorit, jotka takaavat optimaalisen suorituskyvyn. Olipa kyseessä sitten porakone, saha tai jokin muu työkalu, Einhellin moottorit tarjoavat riittävän tehon kaikkiin kotiprojekteihin. Voit luottaa Einhellin työkaluihin, kun tarvitset voimaa ja suorituskykyä.

3. Ergonominen muotoilu

Työkalujen käyttömukavuus on tärkeä tekijä, kun valitset työkaluja kotiisi. Einhell on kiinnittänyt erityistä huomiota ergonomiseen muotoiluun, jotta työkalujen käyttö olisi mahdollisimman helppoa ja mukavaa. Työkalut on suunniteltu istumaan hyvin kädessä ja niissä on ergonomisia ominaisuuksia, kuten pehmustettu kahva ja painon tasapainotus. Valitsemalla Einhell-työkalun voit olla varma, että käyttö on miellyttävää ja vaivatonta.

1. Porakoneet

Einhellin valikoimasta löytyvät laadukkaat porakoneet, jotka soveltuvat monenlaisiin kotiprojekteihin. Olipa kyseessä sitten kipsilevyn asentaminen tai reikien poraaminen puuhun, Einhellin porakoneet tarjoavat luotettavaa suorituskykyä. Niissä on tehokkaat moottorit ja monipuoliset toiminnot, kuten kääntömekanismi ja säädettävä nopeus, jotka tekevät työskentelystä helppoa ja vaivatonta.

2. Sirkkelit

Einhellin sirkkelit ovat suunniteltu tarjoamaan tarkkaa ja tehokasta sahausta erilaisiin materiaaleihin. Olipa kyseessä sitten puu, metalli tai muu materiaali, Einhellin sirkkelit leikkaavat vaivattomasti ja tarkasti. Niissä on tehokkaat moottorit ja säädettävät leikkaussyvyydet, jotka mahdollistavat monipuolisen käytön erilaisissa projekteissa.

3. Painepesurit

Einhellin painepesurit ovat täydellinen valinta kotitalouksille, jotka tarvitsevat tehokasta puhdistusta ulkotiloissa. Olipa kyseessä sitten auton pesu tai terassin puhdistus, Einhellin painepesurit tarjoavat korkean paineen ja tehokkaan suihkun, joka poistaa lian ja roskat vaivatta. Ne ovat kompakteja ja helppokäyttöisiä, joten voit puhdistaa ulkotilat nopeasti ja vaivattomasti.

4. Tehokas suorituskyky

Einhell-työkalujen suorituskyky on vertaansa vailla. Ne tarjoavat tehokkaita moottoreita ja innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tekevät työskentelystä tehokasta ja vaivatonta. Olipa kyseessä sitten poraaminen, sahaaminen tai puhdistaminen, Einhell-työkalut tuottavat poikkeuksellista suorituskykyä, joka auttaa sinua saavuttamaan parhaat tulokset kotiprojekteissasi.

5. Käyttömukavuus

Brändi on kiinnittänyt erityistä huomiota työkalujen käyttömukavuuteen. Niissä on ergonominen muotoilu, joka takaa, että työkalut istuvat hyvin kädessäsi ja niitä on helppo käyttää. Pehmustettu kahva, painon tasapainotus ja muut ergonomiset ominaisuudet tekevät työskentelystä miellyttävää ja vähentävät väsymystä pitkäkestoisissakin projekteissa.

6. Kestävyys ja luotettavuus

Einhellin työkalut on suunniteltu kestämään. Ne on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja ne kestävät kovaa käyttöä pitkällä aikavälillä. Voit luottaa Einhell-työkaluihin niiden luotettavuuden ja kestävyyden suhteen. Ne ovat investointi, joka kestää pitkään ja auttaa sinua toteuttamaan kotiprojektisi menestyksekkäästi.

Keskisen Kaupan valikoima

Keskisen Kaupasta EINHELL -tuotteet jokaiseen työkaluun ja jokaiseen käyttökohteeseen. Saksalainen Einhell valmistaa moderneja ja laadukkaita työkaluja tee itse ihmisille rakentamiseen, remontointiin ja puutarhanhoitoon.

Tutustu kattavaan Power X-Change -valikoimaan, joka sisältää yhteensopivia akkuja monilla eri teho- ja kapasiteettitasoilla, latureita ja täydellisiä sarjoja. Meiltä löydät myös laajan valikoiman vaihtokärkiä ja lisälaitteita poravasaroihin ja akkuruuvinvääntimiin merkkivalmistaja kwb:ltä sekä monipuolisia lisävarusteita ja lisäosia puhdistuslaitteisiimme, lämmittimiimme ja ilmastointilaitteisiimme.

Yhtiö valmistaa monenlaisia tuotteita, kuten porakoneita, sahoja, hiomakoneita, ruohonleikkureita ja trimmereitä. Yrityksen valikoimaan kuuluvat myös akkukäyttöiset työkalut, joiden avulla työskentely on entistäkin joustavampaa ja kätevämpää.

Tuotteet ovat hintalaatu -suhteeltaan erittäin kilpailukykyisiä ja saaneetkin useita palkintoja tämän johdosta.

Tutustu Keskisen Kaupan  valikoimaan verkkokaupassa tai myymälässä – ja löydä tarpeisiisi sopiva akku/sähkö käsityöväline tai piha- ja puutarhakone!

-10%
Alkuperäinen hinta oli: 389,00 €.Nykyinen hinta on: 349,00 €.