Näytetään tulokset 1–40 / 58

Viihde- elektroniikka

Viihde- elektroniikka

Tervetuloa Keskisen Kaupan Viihde- elektroniikka -osastolle.

Viihde-elektroniikka tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia tehostaa vapaa-aikaasi. Voit liittää ulkoisen näppäimistön tai hiiren, joka parantaa ergonomiaa ja nopeuttaa tarkkuutta. Lisäksi voit käyttää USB-keskittimiä, jotka lisäävät porttien määrää ja helpottavat useiden laitteiden kytkemistä työasemaan samanaikaisesti. Tarvitsetko tallennustilaa? Ei ongelma, USB-muistitikut ja ulkoiset kovalevyt tarjoavat runsaasti tallennustilaa tärkeille tiedostoillesi.

Viihde-elektroniikka – USB-muistitikut

USB-muistitikut tarjoavat kätevän ja kannettavan tallennusratkaisun tärkeille tiedostoillesi. Voit tallentaa tiedostoja USB-muistitikulle ja kantaa sen mukanasi minne tahansa. Tämä antaa sinulle helpon pääsyn tiedostoihisi eri laitteilla ja mahdollistaa tiedostojen jakamisen kollegoidesi kanssa helposti.

Viihde-elektroniikka – Bluetooth

Bluetooth-innovaatiot ovat mullistaneet tavan, jolla olemme yhteydessä ja vuorovaikutuksessa teknologian kanssa. Takana ovat ajat, jolloin johdot sotkeutuivat ja liikkuvuus oli rajoitettua. Bluetooth-tekniikan avulla voimme yhdistää laitteemme langattomasti ja nauttia saumattomasta viestinnästä ja mukavuudesta.

Bluetoothista on tullut olennainen osa jokapäiväistä elämäämme kuulokkeista älykkäisiin kodin laitteisiin.

Viihde-elektroniikka – Bluetooth-teknologia

Bluetooth-teknologia on langaton tiedonsiirtotekniikka, joka mahdollistaa laitteiden yhdistämisen toisiinsa lyhyen matkan päästä. Se toimii 2,4 GHz taajuudella ja käyttää radioaaltoja tiedonsiirtoon. Bluetoothin etuina ovat sen helppokäyttöisyys ja alhainen virrankulutus, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun moniin sovelluksiin.

Bluetoothilla on tullut vakio-ominaisuus useimmissa älypuhelimissa, tietokoneissa ja muissa laitteissa. Se mahdollistaa langattoman kuulokkeiden, kaiuttimien, näppäimistöjen ja muiden lisälaitteiden käytön. Bluetooth-teknologia on myös tärkeä osa älykotien ja Internet of Things (IoT) -laitteiden toimintaa, jossa se mahdollistaa laitteiden välisen tiedonsiirron ja kommunikaation.

Bluetoothin kehitys on kuitenkin jatkuvaa, ja uusimmat innovaatiot parantavat sen toiminnallisuutta entisestään. 

Bluetooth-innovaatiot viihdeteollisuudessa

Bluetooth-innovaatiot ovat tehneet viihdeteollisuudesta entistäkin nautinnollisemman. Nykyään monissa kotiteatterijärjestelmissä on Bluetooth-yhteys, joka mahdollistaa langattoman äänen suoratoiston suoraan älylaitteistasi. Tämä tarkoittaa, että voit helposti jakaa suosikkimusiikkiasi, podcastejasi ja elokuviasi suurella äänentoistolla kotisi mukavuudesta.

Bluetooth-innovaatiot eivät kuitenkaan rajoitu vain kotiteattereihin. Monet kuulokkeet ja kaiuttimet ovat nykyään varustettu Bluetooth-toiminnolla, mikä mahdollistaa langattoman kuuntelun missä tahansa. Voit nauttia musiikista, podcasteista ja puheluista ilman sotkeutuvia johtoja ja rajoituksia. Lisäksi joissakin kuulokkeissa on melunvaimennusominaisuudet, jotka voivat auttaa luomaan paremman kuuntelukokemuksen häiritsemättömässä ympäristössä.

Bluetooth-innovaatiot viihdeteollisuudessa jatkavat kehitystään. Tulevaisuudessa voimme odottaa entistäkin parempaa äänenlaatua, pidempää akunkestoa ja entistä monipuolisempia ominaisuuksia Bluetooth-laitteissa. Lisäksi Bluetooth-teknologian yhdistäminen muihin langattomiin teknologioihin, kuten Wi-Fi ja 5G, voi avata uusia mahdollisuuksia viihdekokemusten parantamiseen.

Viihde- elektroniikka kätevästi verkosta tai myymälästä.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi viihde-elektroniikka -tuotteille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!

-24%
Alkuperäinen hinta oli: 16,95 €.Nykyinen hinta on: 12,95 €.