Näytetään kaikki 13 tulosta

 

Kevytpeitteet ja kestopeitteet

Kevytpeitteet ja kestopeitteet sekä raskaspeitteet

Tervetuloa Keskisen kaupan pressut kevytpeitteet ja kestopeitteet sekä raskaspeitteet -osastolle.

Pressut

Etsitkö parasta pressua tarpeisiisi? Oikean pressut -peitteiden valitseminen on tärkeää, sillä se luo suojan sääolosuhteilta ja pidentää materiaalin käyttöikää. Mutta miten löytää juuri se sopivin pressu?

Aluksi, sinun kannattaa harkita, mihin tarkoitukseen tarvitset pressua. Onko sinulla tarvetta suojauslaitteelle rakennustyömaalla vai tarvitsetko pressua autoosi suojaamaan sitä sääolosuhteilta? Seuraavaksi, harkitse millaisia sääoloja pressun tulisi kestää. Jos asut alueella, jossa on paljon sadetta ja tuulta, tarvitset vedenpitävän ja tuulenkestävän pressun.

Varmista myös, että valitset oikean koon. Tarpeettoman suuret tai pienet pressut ei suojaa tehokkaasti. Lopuksi, tarkista pressun materiaali. Kestävä ja laadukas materiaali, kuten PVC, on välttämätön, jotta pressu kestää kovaakin käyttöä.

Pressut sopii kaikkeen suojaamiseen ulkotiloissa tai peräkärryn mukana tavaraa kuljetettaessa. Kestävillä peitteillä suojaat pihalta tai työmaalta puutavarat, rakennustarvikkeet kuin kesäkalusteetkin. Ethän halua uusia terassin materiaalejasi tai vaikka polttopuitasi löytää kastuneena sateen jäljiltä. Pihamaalla peität niin ajoneuvot kuin erilaiset työvälineet kevyt, raskas -ja kestopeitteillä.

Raskaspeite

Kestävä raskaspeite moneen eri käyttökohteeseen. Raskaspeite soveltuu erinomaisesti kestävyytensä puolesta rakennustyömaille suojaukseen, tai esimerkiksi veneiden ja muiden kulkuneuvojen kausisuojaukseen. UV-suojauksen sekä kulmavahvikkeiden ansiosta on monivuotinen suojapeite joka ei ala hapertumaan käytössä.

Pressun toinen puoli on valkoinen ja toinen puoli perinteinen hopeanharmaa joten voit itse valita kumpaa puolta missäkin kohteessa tahdot käyttää. Metalliset purjerenkaat asennettu 100cm:n välein takaavat kiinnitysmahdollisuuden riittävän tiheästi.

Mitä vahvempaa kestopeitteen materiaali on, niin sen paremmin se kestää säiden riepottelua ja siirtelyä tms.

UV-suojattu kestopeite moneen eri käyttöön. Raskaspeite soveltuu erinomaisesti esimerkiksi halkopinojen, työkoneiden, veneiden, tms suojaamiseksi. Kestopeitteen etuja kevytpeitteeseen verrattuna on juurikin sen materiaalivahvuus, joka tässä pressussa on 300g/M2.

Pressut vertailussa

Kevytpeitteet

Kevytpeite eli kevytpressu on nimensämukaisesti suunniteltu lyhytaikaiseen suojaukseen esimerkiksi työkoneiden, polttopuupinojen, tms missä tarvitset suojausta esimerkiksi vesisateelta tai lumelta, soveltuu myös pölyltä suojaukseen. Kevytpeitteitä on useita eri kokoja saatavilla ja yleisin koko mitä käytetään ja soveltuu hyvin useisiin kohteisiin on kevytpeite 3x5metriä.

Kevytpeite on kevyt taitella silloin kun sitä ei käytetä, ja kevytpeite on myös keveä sijoittaa eri kohteiden päälle. Kevytpeitteen nurkissa ja reunoissa on normaalisti valmiiksi asennettuna vahvistetut purjerenkaat kiinnitystä varten. Kevytpeite on oiva suojapeite keveisiin suojauksiin säältä ja katseilta. Pressut kevytpeitteen väri on useimmiten vihreä, ja se sopiikin hyvin erilaisiin ympäristöihin sijoitettavaksi.

Kestopeitteet

Kestopeitteen hyötyjä on mm. erittäin hyvä kestävyys ja kestopeitteen vahvuuksia ilmoitetaankin erilaisissa g/m2 mitoissa. Useimmiten kestopeitteen vahvuus on 100-200g/m2 ja tämä vahvuus onkin jo kestopeitteellä huomattavasti suurempi ja raskaampi kuin vihreällä kevytpeitteellä. Pressut kestopeite soveltuu erinomaisesti pitkiksi ajoiksi käytettäväksi, kuten veneiden talvisuojaukseen, tai rakennustyömailla suojapressuksi, tms.

Kestopeitteen väri useimmiten on hopea/harmaa, joka myös heijastaa hyvin auringonvaloa. Kestopeitettä on saatavilla myös muissa väreissä kuten valkoisena tms. Kestopeitteen ehdoton etu on nimensä mukaisesti sen kestävyys verrattuna kevyempään kevytpeitteeseen, ja näinollen kestopeite kestää myös raahausta ja epätasaisien kohteiden suojausta hyvin, kuten puupinojen tai työkoneiden myös pidempiaikaista suojausta. Kestopeite on oikea valinta kun tarkoituksena on suojata autoa, venettä, rakennustyömaalla kohdetta, tms, ja suosittelemme valitsemaan mahdollisimman suuren g/m2 jolloin materiaalivahvuus on riittävä esimerkiksi myrskyjen riepottelulle tms.

Raskaspeitteet

Kestävä raskaspeite moneen eri käyttökohteeseen. Raskaspeite soveltuu erinomaisesti kestävyytensä puolesta rakennustyömaille suojaukseen, tai esimerkiksi veneiden ja muiden kulkuneuvojen kausisuojaukseen. UV-suojauksen sekä kulmavahvikkeiden ansiosta on monivuotinen suojapeite joka ei ala hapertumaan käytössä. Raskaspeitteen etuja kevytpeitteeseen verrattuna on juurikin sen materiaalivahvuus, joka tässä pressussa on 300g/M2.

Tilaa Kevytpeitteet ja kestopeitteet kätevästi verkosta tai nouda myymälästä.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi Kevytpeitteet ja kestopeitteet -peitteille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!