Peruutusehdot

Keskisen Kauppa -verkkokaupassa sovelletaan näitä peruutusehtoja, ellei muuta ole sovittu. Tekemällä tilauksen Keskisen Kauppa -verkkokaupasta asiakas hyväksyy nämä ehdot.

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tavara on vastaanotettu.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille:

Keskisen Kauppa
Väkkäräpakantie 4
63610 Tuuri
info@keskisenkauppa.fi 
 

päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi viestillä palautuksen mukana tai sähköpostilla). Voitte käyttää lähetyksen mukana olevaa peruuttamislomaketta.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Tuotteeseen tutustuminen

Asiakas voi avata pakkauksen tarkastaakseen tavaran ominaisuudet ja toimivuuden, sekä tutustua tavaraan samaan tapaan kuin myymälässä. Palautettavien tuotteiden ja niiden myyntipakkausten on kuitenkin oltava ehjiä, muuttumattomia ja käyttämättömiä.

Peruuttamisoikeus ei koske muun muassa:

  • sinetöitynä toimitettua ja avattua ääni- tai kuvatallennetta tai tietokoneohjelmaa, esimeriksi sinetöidyt cd/dvd-levyt.
  • sinetöitynä toimitettua ja avattua tavaraa, jota ei voi terveydellisistä tai hygieniasyistä paketin avaamisen jälkeen palauttaa, esimerkiksi piilolinssit, kosteusvoiteet ja lääkkeet.
  • kuluttajan vaatimusten mukaisesti valmistettua tai muunneltua tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi tehtyä tavaraa, esimerkiksi mittatilausverhot tai koru, johon tehty kaiverrus.
    • Peruuttamisoikeuden menetys ei koske tuotetta, joka vastaa standarditavaraa ja jonka muunteluun kuluttaja voi vaikuttaa vain vähäisesti, esimerkiksi tilattava sohva, johon kuluttaja valitsee värin ja materiaalin perusvalikoimasta.
    • Peruuttamisoikeuteen vaikuttaa se, voiko tuotetta myydä edelleen ilman huomattavaa tappiota.
  • nopeasti pilaantuvia tai vanhentuvia tuotteita, tai luonteensa vuoksi toimittamisen jälkeen erottamattomasti muiden tavaroiden kanssa sekoittuneita tuotteita, esimerkiksi nopeasti pilaantuvat elintarvikkeet, lämmitysöljy tai puutarhaan levitetty multa.
  • yksittäisen sanomalehden, aikakauslehden tai -julkaisun toimittamista.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes olette osoittanut lähettäneenne tavaran takaisin.

Palautuskustannukset

Veloitamme asiakkaalta palautuskuluja toimitustavan mukaisesti.

Palautuskustannukset vähennetään asiakkaalle palautettavasta summasta.

Noutamattomat tilaukset

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole peruutusilmoitus. Noutamattomista tilauksista veloitamme asiakkaalta käsittely- ja toimituskuluina 20 €.

Palautustavat

Matkahuollon paketti

Voit palauttaa paketin automaattiin tai Matkahuollon palvelupisteeseen palautustavasta riippuen. Voit myös olla tarvittaessa yhteydessä asiakaspalveluumme.

Lue lisää palauttamisesta Matkahuollon kautta.

Postipaketti

Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti.fi/palautapaketti syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti mihin tahansa Postin automaattiin tai postiin saamasi ohjeen mukaan.

Rahti

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin ohjeistamme palautuksessa.

Rikkinäiset ja vialliset tuotteet

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi viallisen tuotteen palautuksesta.

Myymillämme tuotteilla voi olla myös valmistajan myöntämä ylimääräinen takuu. Nämä takuuehdot ovat voimassa tilatessa Keskisen Kauppa -verkkokaupasta.