Näytetään tulokset 1–40 / 71

Paineilmatyökalut

Paineilmatyökalut

Paineilmatyökalut eli monet paineilmalla toimivat laadukkaat ja tehokkaat työkalut löydät laajasta valikoimastamme Keskisen kaupan myymälästä sekä verkkokaupasta.

Paineilmatyökalut laajasta valikoimasta

Paineilmalla toimivista työvälineistämme löytyy tehokkaita laitteita kaikenlaisille käyttäjille niin joka kodin autotalliin kuin teollisuuden työpisteille. Kompressori toimii voimanlähteenä paineilmatyökaluissa ja paineilmalla toimivat niin ikään erilaiset naulaimetpaineilmahiomakoneet kuin maalausvälineistä maaliruiskutkin.

Suositut paineilmatyökalut

Letkujen ja kelojen valinnassa kannattaa huomioida letkun pituus ja joustavuus. Renkaantäyttölaitteilla voi täyttää renkaita, hiekka- ja soodapuhalluslaitteilla voi puhdistaa tai pintakäsitellä eri materiaaleja. Renkaantäyttölaitteiden ja puhalluslaitteiden valinnassa kannattaa huomioida, kuinka suuri paine ja virtaus tarvitaan ja kuinka tarkkaa työtä halutaan tehdä.

Mutterinvääntimien ja räikkävääntimien valinnassa kannattaa huomioida, kuinka suuri vääntömomentti ja kierrosluku tarvitaan ja kuinka ergonominen työkalu on. Hiomakoneilla voi hioa tai kiillottaa eri pintoja. Maali- ja massaruiskuilla voi nimensä mukaisesti ruiskuttaa maalia tai massaa.

Hiomakoneiden ja ruiskujen valinnassa kannattaa huomioida hiottavan tai ruiskutettavan alan suuruus ja se, kuinka tasainen ja siisti lopputulos halutaan. Naulaimilla voi naulata eri materiaaleja, puhalluspistoolilla voi puhdistaa tai kuivata eri kohteita. Naulaimien ja puhalluspistoolin valinnassa kannattaa huomioida, kuinka suuri naula tai puhallusvoima tarvitaan ja kuinka turvallinen työkalu on.

Paineilmaliittimet yhdistävät paineilmaletkut ja -laitteet toisiinsa. Liittimien valinnassa kannattaa huomioida, että ne ovat yhteensopivia ja tiiviitä.

Paineilmatyökalut kätevästi verkosta tai myymälästä.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi paineilmatyökaluille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!