Näytetään kaikki 35 tulosta

Keskisen Kaupasta piha -ja puutarhakoneet kodin piha-alueen ja puutarhan siistimiseksi. Risut ja lehdet silpuksi, puupalat klapeiksi ja nurmikko siistiksi.

Piha -ja puutarhakoneet

Keskisen Kaupasta piha -ja puutarhakoneet kodin piha-alueen ja puutarhan siistimiseksi. Risut ja lehdet silpuksi, puupalat klapeiksi ja nurmikko siistiksi.

Sopiva puutarhatyökalu tai pihakone nopeuttaa ja helpottaa puutarhatöiden tekoa huomattavasti. Laadukkailla apuvälineillä leikkaat puiden ja pensaiden oksat, harvennat pensasaidat tai siistit nurmikon käden käänteessä. Valikoimastamme löydät myös käteviä laitteita pihan kasteluun, lehtien keräämiseen ja leikkuujätteen silppuamiseen.

Puutarhakone jokaiseen tilanteeseen huippuhintaan

Jos pihassasi on runsaasti puita ja pensaita, oksien leikkaaminen kuuluu säännöllisiin rutiineihin. Työn voi tehdä toki myös manuaalisesti oksasaksilla, mutta etenkin suurempien pensasaitojen hoitaminen onnistuu näppärämmin, kun sinulla on käytössä akkupensasleikkuri tai kätevä monitoimityökalu. Samalla voit välttää turhia vaaratilanteita, sillä pitkävartisten työkalujen ansiosta tikkaille nouseminen tai puihin kiipeily jäävät historiaan.

Suurempien oksien leikkaamiseen voit myös käyttää tehokasta oksasahaa. Leikkuujätteen ja pudonneet oksat saat silputtua tehokkaimmin oksasilppurin avulla. Oksista saatavan hyödyllisen katteen voit hyödyntää halutessa vaikkapa kulkuväylien päällystämiseen, karikkeena rikkakasvien estämisessä tai kuivikkeena kompostissa. Aiheuttavatko puista putoavat lehdet päänvaivaa? Tähänkin pulmaan löydät valikoimastamme ratkaisun! Lehtipuhaltimen tai -imurin avulla korjaat lehdet ja roskat hetkessä talteen.

Valikoimamme letkut ja letkukelat puolestaan ovat kätevä lisä jokaiseen kotiin, jossa on isompi piha tai nurmikko. Letkukela hoitaa kelaamisen puolestasi, eikä sinun tarvitse kumarrella ja ohjata letkua käsin. Näin pihan kastelu onnistuu käden käänteessä.

Moottorisahat ovat tehokkaita koneita, joilla puunkaato ja polttopuiden teko käyvät käden käänteessä perinteiseen käsisahaan verrattuna. Moottorisahat käsittävät monia erilaisia sahoja, joiden keskinäiset ominaisuudet vaihtelevat esimerkiksi painon, ergonomisuuden ja tehon perusteella. Moottorisahoja täydentävät moottorisahan teräketjut ja moottorisahan lisälaite puun halkaisuun.

Raivaussahat ovat nekin tehokkaita apulaisia, jotka on suunniteltu metsänhoitoon ja raivaukseen. Monipuoliset raivaussahat sopivat käyttöön haastavammissakin olosuhteissa, kuten esimerkiksi vaativissa ja pitkäkestoisissa metsätöissä. Kun käytössä on ergonominen raivaussaha, sen avulla pienempien puiden sekä pensaiden ja vesakoiden raivaaminen käy sekä mukavasti ja tasapainoisesti että sujuvasti ja tehokkaasti.

Puutarhakoneet kätevästi verkosta tai myymälästä.

Keskisen Kaupasta löydät kätevästi erilaiset puutarhakoneet pihan ja puutarhan hoitoon sekä metsätöihin. Valikoimastamme löytyvät niin raivaussahat, halkomakoneet kuin muutkin puutarhakoneet.

Muistathan myös päivittää kuntoon työvaatteet ja suojaimet,  jotka tekevät piha- ja metsätöistä turvallisempia.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi koneille ja varusteille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!