Näytetään tulokset 1–40 / 279

 

Tervetuloa Keskisen kaupan kalastus -osastolle. Täältä löydät kesä -ja talvikalastukseen monipuolisesti tarvikkeita, esim. vavat ja onget, uistimet, siimat, pilkit, jääkairat, naskalit, kalastusverkot ja katiskat sekä monen monta muuta kalastustarviketta.

Kalastus

Tervetuloa Keskisen kaupan kalastus -osastolle. Täältä löydät kesä -ja talvikalastukseen monipuolisesti tarvikkeita, esim. vavat ja onget, uistimet, siimat, pilkit, jääkairat, naskalit, kalastusverkot ja katiskat sekä monen monta muuta kalastustarviketta.

Kalastus on loistava tapa nauttia luonnosta ja viettää rentouttavaa aikaa ystävien tai perheen kanssa.

Kalastusvarusteet

Kalastusvarusteisiin kuuluu paljon muitakin tarvikkeita kuin vain vapa, kela ja siima. Olennaisia varusteita ovat esimerkiksi koukut, syöttirasiat, siimaleikkurit, mittanauha, ämpäri ja kahluuhousut. Muista myös suojautua auringolta käyttämällä aurinkovoidetta ja suojaavaa päähinettä. Mukavuuden vuoksi kannattaa varata mukaan istuin ja välipalaa.

Talvikalastus

Talvi on tulossa ja se tarkoittaa, että on aika valmistautua syvän talvikauteen pilkkimistä varten. Järvien jäätyminen tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea kalastuselämyksiä lumisissa maisemissa. On kuitenkin tärkeää varustautua oikein ja noudattaa turvallisuusohjeita ennen kuin astut ulos järven jäälle.

Lisäksi sinun tulee valita oikea pilkki- ja kalastusvälineet alueen kalalajien mukaan. Tähän tarkoitukseen valikoimasta löytyy erilaiset pilkkivavat sekä pystypilkit. Syvän talvikauden kalastukseen tarvitaan myös erikoisvarusteita, kuten jäänaskalia ja jääkairaa, jotta voit porata reikiä jäähän turvallisesti. Muista myös ottaa mukaan asianmukainen pelastusliivi ja ensiapupakkaus. Pilkkirepun tai polttopuiden vetämiseen löytyy valikoimasta ahkiot. Jäällä liikkumiseen sen sijaan pilkkikelkka on kätevä kulkuväline. Muista myös suojautua auringolta käyttämällä aurinkovoidetta ja suojaavaa päähinettä. Mukavuuden vuoksi kannattaa varata mukaan istuin ja välipalaa.

Kalan käsittely

Hyvälaatuinen kalastusveitsi voi olla juuri se ratkaiseva tekijä, joka tekee kalastuskokemuksestasi sujuvamman ja nautittavamman. Ensinnäkin, hyvälaatuinen kalastusveitsi on kestävä ja pitkäikäinen. Voit olla varma, että se kestää vuosia käyttöä ja pysyy terävänä pitkään. Tämä tarkoittaa vähemmän huolia veitsen kunnon suhteen ja enemmän aikaa kalastukseen keskittymiseen. Toiseksi, hyvä kalastusveitsi tarjoaa paremman leikkauskokemuksen. Terävä veitsi leikkaa tehokkaasti erilaisia kalalajeja ja saa leikkausprosessin sujumaan vaivattomasti. Ei enää tarvitse taistella tylsän veitsen kanssa, vaan voit nauttia nopeasta ja tarkasta leikkauksesta. Lisäksi, korkealaatuista veistä käyttämällä kunnioitat kalaa. Terävä veitsi mahdollistaa siistin ja tarkan leikkauksen, joka pitää kalasi paremmassa kunnossa. Tämä on varsinkin tärkeää, jos aiot pitää saaliisi. Kokonaisuudessaan hyvänlaatuinen kalastusveitsi on ehdoton lisä kalastusvarusteisiisi. Se tekee kalastuskokemuksestasi paremman, nopeamman ja tarkemman. Valitse siis laadukas veitsi ja nauti kalastuksesta täysillä.

Tilaa kalastustarvikkeet kätevästi verkosta tai nouda myymälästä.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi kalastustarvikkeille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!