Näytetään tulokset 1–40 / 518

Sähkötyökalut

Sähkötyökalut

Keskisen kaupasta laadukkaat ja edulliset sähkötyökalut oheistarvikkeineen kaikkiin tarpeisiin. Sähkötyökaluja on monenlaisia ja niillä voi tehdä eri tavoin työstöä, kuten sahaamista, hiomista, poraamista ja leikkaamista.  Laajassa valikoimassa on työkalut niin ammattikäyttöön kuin harrastelijoille.

Laadukkaat sähkötyökalut

Sähkötyökalut eli johdolliset, sähköllä toimivat työkalut palvelevat moninaisissa, vaihtelevissa arjen tarpeissa, olipa kyse sitten työtehtäviin käytettävistä työkaluista tai vapaa-ajalla tapahtuvasta nikkaroinnista, kuten korjaus-, huolto-, rakennus- tai remonttitöistä. Sähkötyökalujen kategoria on kattava, ja siihen sisältyy muun muassa hiomakoneita. Kompaktin kokoinen, yhdellä kädellä käytettävä sähkökäyttöinen suorahiomakone eli sähkö vinku on hyvä esimerkki kooltaan näppärästä hiomakoneesta, monista muista malleista puhumattakaan. Lisäksi sähkötyökalut sisältävät myös kooltaan suurempia sähkövirralla toimivia työkaluja, kuten muun muassa pöytäsahoja, sirkkeleitä ja kuviosahoja.

Pylväsporakoneet kuuluvat nekin sähkötyökaluihin. Pöytämallinen pylväsporakone kiinnitetään pöytään tai penkkiin, ja sillä poraaminen onnistuu tarkasti ja nopeasti. Sähkötyökalun tyypistä riippumatta sen toimivuudesta ja kunnosta on tärkeä varmistua säännöllisin väliajoin, jotta työkalu palvelee mahdollisimman hyvin ja luotettavasti. Tämä koskee myös työkalun osia. Jos esimerkiksi hiomakoneen laikka vetelee jo viimeisiään, se voi pahimmillaan murentua käytössä. Kun kone kaipaa jo uusintaa, kannattaa satsata laadukkaaseen sähkötyökaluun, jossa on tehot kohdillaan ja joka pystyy tarjoamaan mahdollisimman pitkän käyttöiän.

Sähkökäyttöiset sahat ovat työkaluja, joilla voi sahata eri materiaaleja, kuten puuta, metallia ja muovia. Niitä on eri tyyppejä, kuten pyörö-, jiiri-, pöytä- ja pistosahat.

Sähköiset maalauslaitteet

Maaliruisku tekee maalaamisesta kiistatta helpompaa. Siinä missä pensselin kanssa saa kököttää hankalissa työasennoissa ja sutia kätensä kipeäksi, ei maaliruiskun omistajan tarvitse huolehtia moisesta. Riittää että jaksaa pidellä ruiskua käsissään ja oikeaan suuntaan suunnattuna. Valitsemalla oikean suuttimen ja riittävän tehokkaan maaliruiskun omaan projektiisi, on onnistuminen taattu.

Sähköinen teollisuusimuri koti -ja ammattikäyttöön

Keskisen kaupan valikoimasta löydät märkä-kuivaimurit, tuhkaimurit sekä myös pölynimurit ammatti- ja kotikäyttöön. Märkäimurilla sujuu leikiten erilaisten nesteiden ja kuivien roskien siivoaminen. Tuhkaimurilla huolehdit kiukaiden, takkojen, sekä hiiligrillien tuhkat pois siististi ja tehokkaasti. Tuhkaimurit on varustettu kuumuutta kestävällä teräksisellä säiliöllä ja kuumuutta kestävällä imuletkulla.

Sähkötyökalut kätevästi verkosta tai myymälästä.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi sähkötyökaluille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme!

-14%
Alkuperäinen hinta oli: 69,00 €.Nykyinen hinta on: 59,00 €.