Näytetään tulokset 1–40 / 84

Auton hoito ja välineet

Auton hoito ja välineet

Tervetuloa auton hoito ja välineet -osastolle.

Täältä löydät laadukkaita autopesun, sisäpesun ja vahan levitystyökaluja ja tarvikkeita.

Auton hoito ja välineet -vaha

Laadukkaat auton hoito tarvikkeet eivät vain helpota vahan levitystä, vaan myös varmistavat, että autosi maalipinnasta tulee virheetön ja kiiltävä. Täydellisen vahan levityksen avulla voit suojata autosi maalipinnan likaa, hiekkaa, auringon UV-säteilyä sekä muita haitallisia aineita vastaan.

Valikoimassa on mm. nestemäinen vaha. Se on helppo levittää auton maalipinnalle, ja se antaa hyvän kiillon. Sekä kiillotusvaha, joka on tarkoitettu auton kiillottamiseen ja antaa autolle erittäin kiiltävän pinnan.

Valikoimassa on myös mikrokuituliinat. Ne ovat erinomaisia auton kuivaamiseen ja kiillottamiseen. Ne ovat pehmeitä ja hellävaraisia maalipinnalle, eivätkä jätä naarmuja tai raitoja. Käytä erillistä mikrokuituliinaa auton kuivaamiseen ja toista liinaa auton kiillottamiseen.

korrek_logo_black&yellow

Auton hoito ja pesu

Auton hoito ja pesu sen sijaan on avainasemassa, kun välineet on hyvässä kunnossa ja suojaa auton maalipintaa. Likainen auto ei vain näytä epäsiistiltä, vaan lika ja pöly voivat myös aiheuttaa vaurioita autosi maalipinnalle ajan mittaan.

Maalipinnan suojaus on yksi tärkeimmistä syistä säännölliselle autonpesulle. Pesemällä autosi säännöllisesti poistat tieltä likaa, pölyä, lintujen jätöksiä ja muita aineita, jotka voivat aiheuttaa maalipinnalle vaurioita. Lisäksi pesuaineiden ja vahojen käyttö autonpesussa auttaa suojaamaan maalipintaa auringon haitallisilta UV-säteiltä.

Painepesurin käyttö voi helpottaa auton pesemistä, etenkin kun haluat poistaa tiukassa kiinni olevaa likaa tai pölyä. Huomioi kuitenkin, että liian voimakas paine voi vahingoittaa autosi maalipintaa, joten käytä painepesuria varovasti.

Säännöllinen autonpesu ei ole vain ulkonäkökysymys, vaan sillä on myös taloudellisia hyötyjä. Pidemmän päälle auton maalipinnan huolellinen suojaus auttaa välttämään kalliita korjauskustannuksia, jotka voivat syntyä maalipinnan vaurioiden korjaamisesta. Pieni sijoitus säännölliseen autonpesuun voi siis säästää merkittävästi rahaa pitkällä aikavälillä.

Hyvälaatuiset pesusienet ja harjat

Autonpesussa on hyvä olla hyvälaatuiset pesusienet ja harjat, jotka ovat tärkeitä, kun haluat poistaa lian ja pölyn tehokkaasti autosi pinnalta. Valitse pehmeä ja hellävarainen pesusieni, joka ei vahingoita maalipintaa.

Hyvät autonpesuaineet

Myös  autonpesuaineet ovat avainasemassa, kun haluat saavuttaa kiiltävän ja puhtaan lopputuloksen. Valitse pH-neutraali pesuaine, joka ei vahingoita maalipintaa. Vältä käyttämästä kovia ja voimakkaita pesuaineita, jotka voivat vahingoittaa autosi maalipintaa.

keskisen kauppa k2 logo

Auton sisäpesuaineet ja raikastimet

Auton sisäpesuaineet ja raikastimet ovat myös valikoimassa. Monet ihmiset viettävät paljon aikaa autossa, ja huonot hajut tai likaiset pinnat voivat tehdä ajokokemuksesta epämiellyttävän. Siksi on tärkeää pitää auton sisätilat kunnossa ja hyvässä kunnossa. Parhaat sisätilan puhdistusaineet poistavat tehokkaasti lian ja tahrat eri pinnoilta, kuten istuimista, lattiamatoista ja kojelaudasta. Ne myös raikastavat ilman autossa, jotta sinulla on aina miellyttävä ajokokemus.

Hanki käyttöösi parhaat auton hoito ja välineet

Hanki käyttöösi parhaat tarvikkeet juuri nyt ja saat autosi kiiltämään kuin uuden auton. Olitpa sitten ammattilainen tai aloittelija, nämä auton hoito ja välineet auttavat sinua saavuttamaan halutun lopputuloksen. Älä jää paitsi tästä loistavasta mahdollisuudesta tehdä autostasi täydellinen.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi työvälineille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!