Näytetään kaikki 15 tulosta

Hiiren ja rotan karkottimet ja loukut

Hiiren ja rotan karkottimet ja loukut

Tervetuloa Keskisen kaupan hiiren ja rotan karkottimet ja loukut -osastolle.

Viimeinen asia, jota haluat ajatella, on rottien tai hiirien tunkeutuminen sisätiloihin. Näiden haitallisten jyrsijöiden esiintyminen voi aiheuttaa vakavia terveysriskejä sekä taloudellista vahinkoa.

Mutta älä huoli, meillä on sinulle ratkaisu! Meidän valikoimassa hiiren ja rotan karkottimet ja loukut tarjoamat tehokkaat keinot voivat auttaa pitämään nämä jyrsijät loitolla kotoasi.

Jyrsijöiden aiheuttamat vaarat kodissasi

Hiirien ja rottien tunkeutuminen koteihin voi olla yleinen ongelma, erityisesti talvikuukausina, kun nämä eläimet etsivät lämmintä ja turvallista paikkaa pesiä ja ruokailla. Jyrsijät voivat tunkeutua kotiisi pienimmistäkin raoista ja rei’istä, joten on tärkeää tunnistaa ja ymmärtää tämä ongelma.

Hiiret ja rotat voivat aiheuttaa monenlaisia ​​haittoja, mukaan lukien terveysriskit ja taloudelliset menetykset. Ne voivat levittää tauteja, kuten salmonellaa ja leptospiroosia, ihmisiin ja lemmikkeihin. Lisäksi ne voivat vahingoittaa kotisi rakenteita, sähköjohtoja ja jopa ruokatarvikkeita.

Elektroniset karkottimet ja loukut

Elektroniset karkottimet ovat toinen vaihtoehto hiirien ja rottien torjumiseen. Nämä laitteet käyttävät ultraääntä tai sähkömagneettisia aaltoja häiritsemään jyrsijöiden aistit ja pitämään ne poissa. Ultraäänikarkottimet lähettävät korkeataajuuksisia ääniä, joita ihmiset eivät yleensä kuule, mutta jotka voivat olla häiritseviä jyrsijöille. Sähkömagneettiset karkottimet puolestaan ​​luovat sähkömagneettikentän, joka häiritsee jyrsijöiden liikkumista ja kommunikointia.

Perinteiset loukut

Hiirenloukut ovat perinteinen tapa pyydystää hiiriä. Ne koostuvat yleensä metallisesta tai muovisesta ansasta, jossa on jousimekanismi. Kun hiiri astuu loukkuun ja koskettaa syöttiä, loukku laukeaa ja ansa sulkeutuu. Hiirenloukkaat ovat tehokkaita ja helppokäyttöisiä, mutta ne vaativat säännöllistä tarkastusta ja uudelleenasennusta, koska ne eivät ole jatkuvasti aktiivisia.

Valitse karkottimet ja loukut, jotka sopivat tarpeisiisi

Hiirien ja rottien torjunta kotona voi olla haastavaa, mutta tehokkaiden karkottimien ja loukkujen avulla voit pitää nämä jyrsijät poissa. Valitse karkottimet ja loukut, jotka sopivat parhaiten tarpeisiisi ja jotka ovat sekä tehokkaita että turvallisia käyttää. Muista myös estää jyrsijöitä pääsemästä kotiisi tukkimalla reikiä ja halkeamia, sekä säilyttämällä ruoat ja syötit asianmukaisesti.

Pidä kotisi jyrsijöistä vapaana ja nauti rauhallisesta ja terveellisestä ympäristöstä!

Tilaa karkottimet ja loukut kätevästi verkosta tai nouda myymälästä.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi tarvikkeille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.
Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!