Näytetään kaikki 13 tulosta

Varoittimet ja hälyttimet

Varoittimet ja hälyttimet

Tervetuloa Keskisen kaupan varoittimet ja hälyttimet -osastolle. Valikoimaamme kuuluu palovaroittimet, häkävaroittimet, vesivuotohälyttimet, kaasuhälyttimet sekä turvakamerat.

Varoittimet ja hälyttimet palovaroitin: Kotiturvallisuuden tärkein varuste

Kuinka turvassa kotisi on palolta? Palovaroitin on yksi tärkeimmistä kotiturvallisuusvälineistä, joka jokaisen kodin tulisi olla varustettu. Olitpa perheellinen tai asut yksin, palovaroitin voi pelastaa henkesi ja omaisuutesi arvaamattomalta tuholta.

On tärkeää tarkistaa ja huoltaa palovaroitin säännöllisesti varmistaaksesi sen toimintakunnon.

Kun palovaroitin havaitsee savua, se antaa välittömästi hälytyksen, joka antaa sinulle arvokkaita sekunteja evakuoida rakennus turvallisesti. On tärkeää asentaa riittävä määrä palovaroittimia kotiisi, jotta ne kattavat kaikki riskialueet.

Kun otat huomioon, että jokainen sekunti on tärkeä tulipalon tapahtuessa, ei ole varaa jättää kotisi turvallisuutta sattuman varaan.

Varoittimet ja hälyttimet turvakamerat

Valvontakameroista on tullut olennainen väline kotiemme turvallisuuden varmistamisessa. Varkaus- ja ilkivaltatapausten lisääntyessä omaisuuden suojaaminen on tärkeämpää kuin koskaan. Tässä kohtaa valvontakamerat tulevat kuvaan mukaan. Asentamalla nämä kehittyneet turvajärjestelmät voit pitää kiinteistösi koko ajan silmällä, pelotella mahdollisia tunkeilijoita ja hankkia todisteita mahdollisten vaaratilanteiden varalta. Valvontakamerat tarjoavat mielenrauhaa riippumatta siitä, oletko kotona vai poissa, ja voit valvoa ympäristöäsi etänä.

Varoittimet ja hälyttimet häkävaroitin

Hiilimonoksidihälytin on kodin olennainen turvaominaisuus. Hiilimonoksidihälytin on erityisesti suunniteltu varoittamaan, kun kaasun vaaralliset pitoisuudet ovat läsnä. Se toimii valvomalla jatkuvasti ilmaa ja hälyttämällä, jos hiilimonoksidia havaitaan. Tämä varhainen varoitus voi mahdollisesti pelastaa ihmishenkiä, sillä se antaa sinulle ja perheellesi mahdollisuuden evakuoida tilat ja hakeutua lääkäriin. Hiilimonoksidihälyttimen asentaminen ei ole vain viisas päätös, vaan se on myös lakisääteinen vaatimus monissa paikoissa. Se tarjoaa lisäsuojaa ja mielenrauhaa, kun tiedät, että saat välittömästi hälytyksen, jos hiilimonoksidivuoto ilmenee. Älä tingi turvallisuudesta, kun kyse on kodistasi. Investoi luotettavaan häkävaroittimeen ja varmista läheistesi hyvinvointi.

Varoittimet ja hälyttimet vesivuotohälytin

Vesivuotovahdin avulla voit havaita vesivuodot heti, kun ne alkavat, ennen kuin ne aiheuttavat suurempaa vahinkoa. Se voi varoittaa sinua jopa ennen kuin huomaat mitään muutoksia vesipaineessa tai kosteuden muutoksia seinissä. Tämän älykkään teknologian avulla voit olla rauhallisin mielin poistuessasi kotoa tai nukkuessasi yöllä. Vesivuotovahdin asentaminen on viisas sijoitus, joka voi auttaa sinua välttämään katastrofaaliset vesivahingot ja säästämään sekä aikaa että rahaa. Älä anna vesivuodon pilata päivääsi. Ota askel kohti turvallisempaa kotia ja hanki vesivuotovahti jo tänään.

Tilaa valvontatarvikkeet kätevästi verkosta tai myymälästä.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi tuotteille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.
Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!