Tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä

Keskisen Kaupan verkkokauppa keskittyy toiminnassaan nopeisiin toimituksiin ja erittäin asiakaslähtöiseen palveluun. Pakettien toimitusnopeuteen ei siis ainakaan meidän takia tule viivettä.

Myös reklamaatiot voi hoitaa sujuvasti esim. soittamalla tai laittamala Whatsapp- tai tekstiviestiä verkkokaupan asiakaspalvelunumeroon 0400115595

Numero toimii arkisin klo 10-16. Sähköspostia voi laittaa osoitteeseen info@keskisenkauppa,fi

Keskisen Kauppa noudattaa kaikessa toiminnassaan yleisiä, kuluttajakauppaan, mainontaan ja markkinointiin liittyviä säännöksiä ja suosituksia.

Keskisen Kauppa -verkkokaupasta voivat tehdä ostoksia vain 18 vuotta täyttäneet henkilöt.

Keskisen Kauppa -verkkokauppa toimittaa tuotteita vain Manner-Suomeen, johon on kiinteä tieyhteys. Mikäli haluat tilata tuotteita Ahvenanmaalle, saaristoalueille, sisävesien saariin (ei tieyhteyttä) tai pohjoisimpaan Suomeen, on hyvä ottaa ensin yhteyttä asiakaspalveluumme ja varmistaa onko toimitus mahdollinen ja aiheuttaako se lisäkustannuksia.

Tekemällä tilauksen Keskisen Kauppa -verkkokaupasta asiakas hyväksyy, että Keskisen Kauppa -verkkokauppa lähettää asiakkaalle sähköpostia tai tekstiviestejä tilaukseen liittyvissä asioissa.

Toiminnassa pyrimme pidentämään tuotteiden elinkaarta. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että verkkokaupastamme toimittamamme tuotteet voivat olla pakattuina laatikoihin, joita vastaanotamme myymälään.

Toimitusaika

Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on n. 2-5 arkipäivää. Tilaustuotteilla toimitusaika voi olla tätä pidempi. Varastostamme noudettavia tuotteita säilytämme asiakkaan tarpeen mukaan vaikka aina hamaan tappiin saakka.

Tilauksen lähetyksen jälkeen asiakkaalle lähetetään tilausvahvistus sähköpostilla, ja tilaus siirtyy asiakaspalvelumme käsiteltäväksi. Mikäli olet valinnut toimitustavaksi noudon myymälästämme, Matkahuollon tai Postin noutopisteestä tai automaatista sinulle ilmoitetaan, kun tilaus on valmis noudettavaksi.

Mikäli tuotteen käsittely ja toimitus jostain syystä viivästyy arvioidusta ajankohdasta, asiakaspalvelumme ilmoittaa siitä mahdollisimman pian.

Toimitustavat

Tilaukset toimitetaan asiakkaan tilauksella ilmoittamaan toimitusosoitteeseen. Tilaukset toimitetaan haluttuun osoitteeseen tilauksella ilmoitetuilla toimituskuluilla. Mikäli haluat tilata tuotteita Ahvenanmaalle, saaristoalueille tai ulkomaille ota yhteyttä asiakaspalveluun. Asiakaspalvelumme varmistaa onko tilaaminen mahdollista ja aiheutuuko tästä lisäkuluja.

Kotiinkuljetuspalvelu koskee vain Manner-Suomen osoitteita, joihin on kiinteä tieyhteys. Tilatut tuotteet voi myös noutaa myymälästämme, Matkahuollon tai Postin noutopisteestä. Suuret lähetykset toimitetaan aina suoraan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

Mahdolliset tuotekohtaiset erityistoimitusehdot ilmoitetaan aina tuotetietojen yhteydessä.

Toimitustavat-sivulta löytyy lisätietoja.

Varastotuotteet

Kaikki varastotuotteet on mahdollista tilata verkkokaupasta toimitettuna tai noudettuna Keskisen Kaupan myymälästä.

Mikäli varastotuotteita sisältävä tilaus sisältää useamman kuin yhden tuotteen, pyrimme toimittamaan koko tilauksen yhteislähetyksenä. Emme lähetä tuotteita jälkitoimituksena, joten jos tilaus sisältää myös tilaustuotteita, myös varastotuotteiden toimitus odottaa näiden toimitusta.

Varastostamme noudettavia tuotteita säilytämme vaikka hamaan tappiin saakka, kun olemme ilmoittaneet, että tuotteet ovat noudettavissa.

Maksutavat

Tarkemmat tiedot ja ohjeet verkkokaupan maksutavoista olemme koonneet erilliselle maksutavat-sivulle.

Peruuttamisoikeus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.

Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tavara on vastaanotettu.

Tuotteiden palautuskustannukset veloitetaan asiakkaalta.

Lisää tietoa löytyy peruutusehdot-sivulta.

Ylivoimainen este

Keskisen Kaupalla ei ole velvollisuutta ylittää niitä ylivoimaisia esteitä, joiden voidaan katsoa aiheuttavan viivästystä tai kokonaan estävän asiakkaan ja Keskisen Kaupan välisen sopimuksen täytäntöönpanon. Ylivoimaisiksi esteiksi katsotaan ne esteet, jotka ovat Keskisen Kaupan välittömän vaikutusvallan ulkopuolella. Näitä esteitä voivat esimerkiksi olla: tietoverkon toiminnan häiriöt, sähköverkon toiminnan häiriöt, luonnonmullistukset, katastrofit, epidemiat, työtaistelutoimenpiteet ja lakot, tulipalot, sota tai sodan uhka tai muut viranomaisten toimenpiteet.

Asiakaspalvelu

info@keskisenkauppa.fi
puh. 040 011 5595