Näytetään kaikki 2 tulosta

 

Katonpuhdistustyökalut

Katonpuhdistustyökalut

Tervetuloa Keskisen kaupan katonpuhdistustyökalut -osastolle. Tältä osastolta löydät sadevesirännien putsaustyökaluja sekä talvisin tarvittavaa lumenpudotustyökaluja.

Katonpuhdistustyökalut – sadevesirännit

Sadesadevesirännien puhdistus on osa kaikkien kattojen rutiinihuoltoa. Katon puhdistamisen yhteydessä sadesadevesirännien puhdistaminen on tärkeää, koska roska päätyy katolta herkästi räystäskouruihin. Sadevesikourujen puhdistus voi olla tarpeen muulloinkin, kuin katon siivouksen yhteydessä. Sekä katto että rännin hyötyvät puhdistamisesta merkittävästi. Varsinkin pitkällä tähtäimellä katto ja sadevesijärjestelmä ovat pitkälti riippuvaisia siitä, huolletaanko niitä säännöllisesti mm. puhdistamalla vai ei. Esimerkiksi vesikatteiden, mutta myös räystäskourujen pinnoitteet kuluvat, roska ja varsinkin sen sitoma vesi nopeuttavat kulumisprosessia.

Ränneissä roskaantumisen suurin ongelma on se, ettei vesi pääse kulkemaan pois, kuten sen pitäisi kulkea. Sadesadevesikouru voi tukkeutua kokonaan. Jos vesi tulee yltä, käsillä voivat olla jopa kosteusvauriot, kun vesi valuu alas pitkin julkisivua tai minne ikinä pääseekin. Tietysti sadesadevesirännien roskaantuminen riippuu hieman myös ympäristöstä. Korkeat puut talon ympärillä lisäävät roskaantumista ja sen mukanaan tuomia ongelmia katolla sekä sadevesijärjestelmässä. Tavallisimpia ongelmakausia roskaantumisen kannalta ovat tietysti syksyt, kun puut tiputtavat lehtensä. Myös keväisin ränneihin voi kertyä yllättävän paljon erilaista moskaa, joten hieman ympäristöstä riippuen syyshuollot tai puolivuosittaiset huollot voivat olla hyvinkin tarpeen katon ja rännien kunnon ylläpitämiseksi.

Katonpuhdistustyökalut – lumenpudotin

Runsaslumisina talvina lunta saattaa kertyä katolle niin paljon, että talon rakenteet voivat painua ja aiheuttaa vaurioita esimerkiksi saumoihin. Sen vuoksi lumimassat kannattaa puhdistaa katoilta säännöllisesti. Laadukkaalla lumenpudottimella työ sujuu helposti ja turvallisesti.

Kunnon lumityövälineet helpottavat työtä. Teleskooppinen lumenpudotin mahdollistaa lumen pudottamisen maasta käsin. Se on oiva työkalu matalien rakennusten, kuten piharakennusten ja yksikerroksisten omakotitalojen kattolumien pudotukseen.

Tilaa tuotteet kätevästi verkosta tai myymälästä.
Verkkokaupassamme saat tilaamillesi tarvikkeille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme!