N√§ytet√§√§n tulokset 1–40 / 850

Kodinhoito ja siivous

Kodinhoito ja siivous

Tervetuloa Keskisen kaupan kodinhoito ja siivous -osastolle.

Puhtaan kodin edut

Koti on paikka, jossa me kaikki vietämme suurimman osan ajastamme. Siksi on tärkeää pitää koti puhtaana ja järjestyksessä, jotta voimme nauttia siitä täysin siemauksin. Mutta kodin siivoaminen ja järjestäminen voi joskus tuntua ylivoimaiselta tehtävältä. Kodinhoito ja siivous on hyvä aloittaa isoista asioista pieniin. Siivoa suuret alueet ensin ja siirry sitten pienempiin yksityiskohtiin.

Kodinhoito ja siivous tavoitteet

Seuraavaksi keskitymme ajanhallintaan. Aseta tavoitteita ja aikatauluja siivoukselle, jotta siitä tulee säännöllistä ja tehokasta. Seuraavaksi on hyvä ottaa avuksi oikeat siivousvälineet ja -tuotteet. Ne tekevät siivoamisesta helpompaa ja tehokkaampaa. Kodinhoito ja siivous hyödyntää kodin järjestelyratkaisuja. Löydä paikka kaikelle, jotta kodin yleisilme pysyy siistinä. Sitten voitkin jakaa siivousrutiinit perheenjäsenten kesken.

N√§in jokainen voi osallistua kotity√∂iden tekemiseen ja jakaa vastuun. Lopuksi, muista pit√§√§ hauskaa siivotessasi! Kuuntele musiikkia tai kuunnelmaa samalla kun siivoat ‚Äď se tekee siivouksesta paljon miellytt√§v√§mp√§√§.

Kodinhoito ja siivous -vinkit

Olohuone on kodin keskeinen tila, jossa vietämme aikaa rentoutuen ja viihdyttäen vieraita. Siisti ja siistinä pidetty olohuone luo viihtyisän ilmapiirin ja antaa sinulle mielenrauhaa. Pölyn pyyhkiminen on yksi perusaskelista olohuoneen siivoamisessa. Voit käyttää pölyhuiskaa tai kosteaa mikrokuituliinaa poistamaan pölyn helposti huoneen pinnoilta. Muista pyyhkiä myös kalusteet, kuten sohvat, hyllyt ja pöydät.

Myös matot keräävät helposti pölyä ja likaa, joten niiden säännöllinen puhdistaminen on tärkeää. Voit käyttää imuria poistaaksesi irtolian ja pölyn maton pinnalta.

Ikkunoiden puhtaat ja kirkkaat pinnat tekevät kodistasi valoisamman ja raikkaamman. Voit käyttää ikkunalastaa ja mikrokuituliinaa ikkunoiden pesemiseen. Aloita pyyhkimällä ikkunakehykset ja siirry sitten lasipintaan. Pyyhi lasi pyörivin liikkein ja varmista, että poistat kaikki lian ja jäljet.

Makuuhuone on paikka, jossa vietämme suurimman osan ajastamme leväten ja nukkuen. Siksi sen pitäminen siistinä ja raikkaana on tärkeää hyvän unen kannalta.

Sängyn petaaminen joka aamu tekee makuuhuoneesta heti siistimmän ja houkuttelevamman. Ravista tyynyt ja peitot, suorista lakanat ja taita reunat siististi. Petaamalla sängyn luot heti viimeistellyn ilmeen makuuhuoneeseen.

Vaatekaapin järjestely auttaa sinua pitämään makuuhuoneen siistinä ja löytämään helposti tarvitsemasi vaatteet. Voit käyttää vaatekaapin järjestämiseen erilaisia säilytysratkaisuja, kuten hyllyjä, ripustimia ja säilytyslaatikoita. Järjestä vaatteet kategorioittain ja pidä tarpeettomat vaatteet poissa näkyvistä.

Kodinhoito ja siivous ja ympäristöystävälliset puhdistusratkaisut

Koti on täynnä erilaisia esineitä, jotka keräävät pölyä ja likaa.

1. Puhdista matot perusteellisesti: Matot keräävät likaa ja pölyä päivittäin. Tehokas tapa pitää matot puhtaina on käyttää imuria säännöllisesti. Lisäksi voit kokeilla höyrypesuria, joka poistaa syvemmällä olevaa likaa ja bakteereja. Muista myös tuulettaa mattoja säännöllisesti ulkona.

2. Kiillota ruostumattomat teräspinnat: Ruostumattomasta teräksestä valmistetut pinnat voivat näyttää tylsiltä ajan myötä. Kiillota ne takaisin kiiltäviksi sekoittamalla ruokasoodaa vedellä ja hieromalla seosta pinnalle pehmeällä liinalla. Huuhtele huolellisesti ja pyyhi kuivaksi.

3. Puhdista ikkunat ammattimaisesti: Ikkunoiden puhdistaminen voi olla haastavaa, mutta ammattilaiset käyttävät yksinkertaista menetelmää. Seuraa heidän esimerkkiään ja sekoita vesi, etikka ja muutama tippa astianpesuainetta suihkepulloon. Suihkuta seosta ikkunoille ja pyyhi sitten kuivaksi mikrokuituliinalla. Ikkunasi kiittävät sinua kirkkaudesta.

Aikaa säästävät siivousniksit

Elämässä on niin paljon muutakin kuin siivoaminen. Tässä kodinhoito ja siivou osiossa jaamme sinulle aikaa säästäviä siivousniksejä, jotka auttavat sinua hoitamaan kotisi puhtaaksi nopeammin.

1. Monitoiminen puhdistussuihke: Vaihda useat erilaiset puhdistusaineet yhteen monitoimiseen puhdistussuihkeeseen. Tämä säästää tilaa kaapissasi ja tekee siivoamisesta nopeampaa. Voit valmistaa oman suihkeesi sekoittamalla vettä, etikkaa ja muutama tippa eteeristä öljyä haluamallasi tuoksulla.

2. Teepussit hajujen poistamiseen: Teepusseilla on yllättävä käyttötarkoitus kodin siivoamisessa. Laita käytettyjä teepusseja jääkaappiin, kenkiin tai muihin hajuja kerääviin paikkoihin. Ne imevät epämiellyttävät hajut itseensä ja jättävät tilan raikkaaksi.

3. Käytä siivousmusiikkia: Siivoaminen voi olla paljon mukavampaa, kun saat samalla kuunnella suosikkimusiikkiasi. Luo soittolista, joka antaa sinulle energiaa ja ryhtiä siivoukseen. Aseta musiikki soimaan ja huomaat, että aika kuluu nopeammin ja siivoaminen tuntuu helpommalta.

Tilaa kodinhoito ja siivous -tarvikkeet kätevästi verkosta tai nouda myymälästä.

Verkkokaupassamme saat kodinhoito ja siivous tarvikkeille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!