Näytetään tulokset 1–40 / 721

Sähkötarvikkeet

Sähkötarvikkeet

Tervetuloa Keskisen kaupan sähkötarvikkeet -osastolle.

Meidän valikoimasta löydät laadukkaat ja turvalliset sähkötarvikkeet johdoista pistorasioihin, sulakkeista sähkökeskuksiin sekä aurinkopaneeleista työvaloihin. Etsitpä sitten jatkojohtoja, antennitarvikkeita, kaapeleita tai pistorasioita ajastimella, niin meillä on tarjota monipuolinen valikoima.

Talon rakenteiden sisäpuolelle rakennettavat sähkökaapelit ovat keskeisessä asemassa sähkönsiirrossa. Erilaiset sähkötarvikkeet muodostavat toisen tärkeän osan toimivasta talotekniikasta. Nykyisin kodit ja myös yhä useammat mökit on varustettu huomattavalla määrällä erilaisia sähkötarvikkeita, ja jo pelkästään pistorasioita löytyy tämän päivän rakennuksista enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Tämä selittyy erilaisten kodin sähkölaitteiden suosion kasvulla, jolle ei näy loppua.

Sulakkeet takaavat turvallisen sähkönkäytön

Sulakkeet ovat erittäin tärkeitä osia sähkön turvallisessa käytössä. Kaikki kotiimme tuleva sähkö kulkee sulakkeiden kautta, joten jos jokin sähkölaite vioittuu tai aiheuttaa ylikuormaa virtapiirissä, sulakkeen sisällä oleva metallilanka katkeaa ja näin ollen sammuttaa virtapiiriin tulevan sähkön. Tämä säästää sähköjohtoja ylikuumenemiselta ja palamiselta.

Turvallisuutta sähkötöihin antaa jännitteenkoetin tai jännitteentesteri. Niiden avulla pystyy tarkistamaan, onko kyseisissä kaapeleissa ja johdoissa sähkövirtaa.

Auringosta sähköä omiin tarpeisiin

Sähkön ja korkeiden siirtomaksujen hinta kirvoittaa paljon ajatuksia. Moni onkin siirtynyt osittain itse tuottamaan käyttösähkönsä. Erilaiset aurinkopaneelit ovatkin tuttu näky useilla katoilla. Oma aurinkoenergiasta tuleva sähköntuotanto on erinomainen tapa saada sähkölaskua pienennettyä. Tärkeimmät tarvikkeet omaan sähköntuotantoon ovat aurinkopaneelit, tehokkaat akut sekä verkkoinvertterit.

Sähkötarvikkeet ajan tasalle

Pidä huoli siitä, että kotisi tai kesämökkisi LVI-tekniikka ja sähkötekniikka ovat toimivia ja ajan tasalla. Ostamalla laadukkaat sähkötarvikkeet Keskisen kaupasta varmistat tarvikkeiden pitkän käyttöiän ja toimivuuden. Olipa kyseessä sähkötarvikkeet tai LVI-tarvikkeet, löydät ne monipuolisesta valikoimastamme, jossa on runsaasti valinnanvaraa. Kaiken kattavana tee-se-itse-ihmisen tavaratalona tarjoamme sähkötekniikkaan kuuluvia tarvikkeita sekä verkkokaupassamme että myymälässämme.

Sähkötarvikkeet kätevästi verkosta tai myymälästä.

Muistathan myös päivittää kuntoon sähkötyökalut, jotka tekevät sähkötöistä  turvallisempia.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi sähkötarvikkeille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!