Näytetään tulokset 1–40 / 104

Ompelu- ja neulontalangat sekä tarvikkeet Lisäksi erilaiset langat sopivat eri tarkoituksiin, kuten kirjontaan, ompeluun tai korjaustöihin. Väri on myös tärkeä valintakriteeri. Haluatko lankaa, joka sulautuu huomaamattomasti vai haluatko tehdä rohkean väripilkun projektisi kanssa?

Ompelu- ja neulontalangat sekä tarvikkeet

Tervetuloa Keskisen Kaupan Ompelu- ja neulontalangat sekä tarvikkeet -osastolle.

Haluatko aloittaa ompelemisen tai neulomisen, mutta olet hämmentynyt langan valikoimasta? Langan valinta on tärkeä osa projektiesi onnistumista, ja eri materiaalit ja värit tarjoavat erilaisia etuja eri tarkoituksiin. Laskeutuvat kankaat vaativat erilaista lankaa kuin joustavat kankaat, joten materiaalin ymmärtäminen on ensiarvoisen tärkeää.

Lisäksi erilaiset langat sopivat eri tarkoituksiin, kuten kirjontaan, ompeluun tai korjaustöihin. Väri on myös tärkeä valintakriteeri. Haluatko lankaa, joka sulautuu huomaamattomasti vai haluatko tehdä rohkean väripilkun projektisi kanssa? Riippumatta siitä, millaista lankaa etsit, meidän valikoimasta löydät vastaukset kysymyksiisi. Valmistaudu aloittamaan inspiroiva langan ostosmatka ja loihtimaan upeita projekteja neulomalla tai ompelulla.

Lisäksi erilaiset langat sopivat eri tarkoituksiin, kuten kirjontaan, ompeluun tai korjaustöihin. Väri on myös tärkeä valintakriteeri. Haluatko lankaa, joka sulautuu huomaamattomasti vai haluatko tehdä rohkean väripilkun projektisi kanssa?

Kehrä-käsityötuotevalikoimasta löytyy mielenkiintoiset, hyvälaatuiset ja edulliset tuotteet, joihin kuluttaja voi kerran kokeiltuaan luottaa. Kehrä tukee harrastajien luovaa ja ennakkoluulotonta ajattelua ja uusia käsityökokeiluja. Kehrä näkyy vahvasti harrastajien medioissa, siellä missä harrastajat liikkuvat.

Kehrä-tuotteilla teet hauskoja ja kauniita tuotteita itselle ja lahjaksi, palkinnoksi mielihyvää ja onnistumisen iloa.

Tilaa tuotteet kätevästi verkosta tai myymälästä.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi tuotteille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!