Toimitustavat

Tarjoamme kattavan valikoiman toimitustapoja verkkokaupasta tehdyille tilauksille. Käytössä ovat Matkahuollon, Postnordin ja Postin toimitukset pakettiautomaatteihin ja noutopisteisiin sekä kotiinkuljetus. Suurimmat tuotteet toimitetaan rahtina Schenkerillä.

Tilaukset on mahdollista myös noutaa myymälästämme.

Matkahuolto

Ilmainen toimitus Matkahuollon noutopisteisiin tai pakettiautomaatteihin Suomessa yli 60€:n tilauksiin! (Ilmainen toimitus aktivoituu automaattisesti, kun ostoskorin sisältö ylittää 60 euroa) Yli 130€:n tilauksiin ilmainen kotijakelu! (Ilmaiset toimitukset eivät koske auton renkaita tai muuta pikkurahtia)

Keskisen Kauppa tarjoaa kaikkiin kotimaan normaaleihin alle kahdenkymmenen kilon tilauksiin ilmaisen toimituksen kaikkiin Matkahuollon noutopisteisiin ja automaatteihin. Käsittelemme tilaukset kuitenkin tapauskohtaisesti, joten tuo 20 kilon raja on enemmänkin veteen piirretty viiva kuin ehdoton totuus! 😀  Kampanjahinta voimassa toistaiseksi! 🙂

Nouto valitsemaasi Matkahuollon automaattiin tai palvelupisteeseen. Paketti lähtee meiltä pääsääntöisesti yhdessä arkipäivässä. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Matkahuolto

Lähellä-paketti automaattiin tai palvelupisteeseen 5,95 €

Nouto Matkahuollon pakettiautomaatista: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon pakettiautomaattiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Nouto Matkahuollon palvelupisteestä: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Matkahuollon automaatit ja palvelupisteet

Jako- yrityspaketti 11,95€ Ilmainen toimitus yli 130€:n tilauksiin!

Matkahuollon toimitus ovelle arkisin 8-16

Valitessaan jakopaketin toimitusmuodoksi asiakas antaa luvan jättää toimitus ilman vastaanottajan kuittausta kotiovelle. Yrityksiin paketti toimitetaan perille, jos vastaanottaja paikalla.

Kotijakelu 12,95 € Ilmainen toimitus yli 130€:n tilauksiin!

Matkahuollon toimitus ovelle sovittuna ajankohtana:

Toimitus ovellesi sovittuna ajankohtana, myös iltaisin ja lauantaisin. Saat ilmoituksen saapuvasta paketista tekstiviestillä toimitusajan sopimiseksi. .

PostNord noutopiste 6,95€

Nouto valitsemaasi PostNordin automaattiin tai palvelupisteeseen. Toimitus pääsääntöisesti yhdessä arkipäivässä. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

PostNord kotijakelu 13,95€

Jakeluajankohta sovitaan asiakkaan kanssa tiettyyn aikahaarukkaan ennen toimitusta. 

PostNord yrityspaketti 14,95€ (sis. Alv.)

Toimitus arkisin välilä 8-16. Aikaa toimitukselle ei sovita erikseen vastaanottajan kanssa.

Posti

Postipaketti automaattiin tai noutopisteeseen 7,95 €

Hae paketti automaattista tai postista.

Toimitus ma–la klo 19 mennessä. Saat viestin, kun voit hakea paketin. Voit seurata lähetyksen matkaa OmaPosti-sovelluksella. Toimitus hiilineutraalina Posti Green -lähetyksenä.

Kotipaketti 14,95 €

Kotiinkuljetus valittuna ajankohtana.

Voit valita itsellesi sopivan toimitusajan linkin kautta jaettavasta kalenterista. Voit seurata lähetyksen matkaa OmaPosti-sovelluksella. Toimitus hiilineutraalina Posti Green -lähetyksenä.

Rahti-palvelut

Postnord pikkurahti 19,95€

Pikkurahtia käytetään toimituksiin, jossa on kaksi tai useampi painava kolli, kuten auton renkaat tai pienet pressutallit. Nämä tuotteet toimitetaan ainoastaan noutopisteisiin, eli tilausvaiheessa ei kannata valita automaattia.

Rahti 59,90 €

HUOM! Ilmainen rahti koko Suomen alueelle yli 1000€:n tilauksiin!

Lähetys toimitetaan ilmoitettuun osoitteeseen normaalina työaikana. Yksityisasiakkaalle soitetaan toimitusajankohdan sopimiseksi. Asiakas vastaa siitä, että jakeluosoite on jakeluautolla liikennöitävän tien varrella. Lähetys puretaan jakeluauton välittömään läheisyyteen, eikä sisällä esimerkiksi kantoa sisälle.

Nouto myymälästä

Keräämme tuotteet asiakkaalle valmiiksi noudettavaksi myymälämme varastolta. Ilmoitamme asiakkaalle kun tilaus on valmis noudettavaksi.

Nouto on mahdollista myymälämme aukioloaikoina. Myymälästä noudettavatkin tilaukset on tällä hetkellä maksettava etukäteen tilauksen yhteydessä.


Lisämaksut ja vaaralliset aineet

Jotkin tuotteet ovat kooltaan tai muodoltaan sellaisia, että niitä ei voida toimittaa automaatteihin. Pidätämme tällöin oikeuden vaihtaa toimituspaikkaa.

Kaikkia vaarallisia aineita sisältäviä lähetyksiä puolestaan ei voida lähettää, vaan tilaukset on noudettava myymälästämme.

Suuri lähetys 3,95 €

Osalla tuotteista varsinkin pituus voi olla niin suuri, että niiden kuljettamisesta peritään lisämaksua. Tämä maksu lisätään normaalin toimituskulun päälle toimitustavasta riippumatta (pois lukien rahti).

Särkyvää 3,95€

Helposti särkyvät lasiesineet on verkkokaupassa luokiteltu särkyvää- tuotteiksi. Näiden tuotteiden lisäkustannus lisätään automaattisesti normaaliin lähetyshintaan.

Vaaralliset aineet

Monet tuotteet, kuten erilaiset painepakkaukset, sisältävät vaarallisia aineita. Pienen määrän näitä tuotteita voimme lähettää normaalisti, mutta mikäli tilaus sisältää suuren määrän vaarallisia aineita pidätämme oikeuden peruuttaa tilaus.

Isommat pakkaukset esimerkiksi palavia nesteitä (bensiinit, tuulilasinpesunesteet jne.) on mahdollista tilata vain myymälästä noudettavaksi.