Toimitustavat

Tarjoamme kattavan valikoiman toimitustapoja verkkokaupasta tehdyille tilauksille. Käytössä ovat Postin ja Matkahuollon toimitukset pakettiautomaatteihin ja noutopisteisiin sekä kotiinkuljetus. Suurimmat tuotteet toimitetaan rahtina Kaukokiidon kautta.

Tilaukset on mahdollista myös noutaa myymälästämme.

Matkahuolto

Lähellä-paketti automaattiin tai palvelupisteeseen 5,95 €

Nouto Matkahuollon pakettiautomaatista: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon pakettiautomaattiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Nouto Matkahuollon palvelupisteestä: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Matkahuollon automaatit ja palvelupisteet

Jakopaketti 11,95€

Matkahuollon toimitus ovelle arkisin 8-16

Valitessaan jakopaketin toimitusmuodoksi asiakas antaa luvan jättää toimitus ilman vastaanottajan kuittausta kotiovelle.

Kotijakelu 12,95 €

Matkahuollon toimitus ovelle sovittuna ajankohtana:

Toimitus ovellesi sovittuna ajankohtana, myös iltaisin ja lauantaisin. Saat ilmoituksen saapuvasta paketista tekstiviestillä toimitusajan sopimiseksi. .

Yrityspaketti 10,95 € (alv 0 %)

Matkahuollon toimitus ovelle työpäivän aikana: Toimitus ovellesi työpäivän aikana klo 8–16. Tarkkaa toimitusaikaa ei sovita erikseen.

Posti

Postipaketti automaattiin tai noutopisteeseen 6,95 €

Hae paketti automaattista tai postista.

Toimitus ma–la klo 19 mennessä. Saat viestin, kun voit hakea paketin. Voit seurata lähetyksen matkaa OmaPosti-sovelluksella. Toimitus hiilineutraalina Posti Green -lähetyksenä.

Kotipaketti 13,95 €

Kotiinkuljetus valittuna ajankohtana.

Voit valita itsellesi sopivan toimitusajan linkin kautta jaettavasta kalenterista. Voit seurata lähetyksen matkaa OmaPosti-sovelluksella. Toimitus hiilineutraalina Posti Green -lähetyksenä.

Schenker-rahti

Rahti 69,95 €

Lähetys toimitetaan ilmoitettuun osoitteeseen normaalina työaikana. Asiakkaalle soitetaan toimitusajankohdan sopimiseksi. Asiakas vastaa siitä, että jakeluosoite on jakeluautolla liikennöitävän tien varrella. Lähetys puretaan jakeluauton välittömään läheisyyteen, eikä sisällä esimerkiksi kantoa sisälle.

Nouto myymälästä

Keräämme tuotteet asiakkaalle valmiiksi noudettavaksi myymälämme varastolta. Ilmoitamme asiakkaalle kun tilaus on valmis noudettavaksi.

Nouto on mahdollista myymälämme aukioloaikoina. Myymälästä noudettavatkin tilaukset on tällä hetkellä maksettava etukäteen tilauksen yhteydessä.


Lisämaksut ja vaaralliset aineet

Jotkin tuotteet ovat kooltaan tai muodoltaan sellaisia, että niitä ei voida toimittaa automaatteihin. Pidätämme tällöin oikeuden vaihtaa toimituspaikkaa.

Kaikkia vaarallisia aineita sisältäviä lähetyksiä puolestaan ei voida lähettää, vaan tilaukset on noudettava myymälästämme.

Suuri lähetys 3,95 €

Osalla tuotteista varsinkin pituus voi olla niin suuri, että niiden kuljettamisesta peritään lisämaksua. Tämä maksu lisätään normaalin toimituskulun päälle toimitustavasta riippumatta (pois lukien rahti).

Särkyvää 3,95€

Helposti särkyvät lasiesineet on verkkokaupassa luokiteltu särkyvää- tuotteiksi. Näiden tuotteiden lisäkustannus lisätään automaattisesti normaaliin lähetyshintaan.

Vaaralliset aineet

Monet tuotteet, kuten erilaiset painepakkaukset, sisältävät vaarallisia aineita. Pienen määrän näitä tuotteita voimme lähettää normaalisti, mutta mikäli tilaus sisältää suuren määrän vaarallisia aineita pidätämme oikeuden peruuttaa tilaus.

Isommat pakkaukset esimerkiksi palavia nesteitä (bensiinit, tuulilasinpesunesteet, maalit jne.) on mahdollista tilata vain myymälästä noudettavaksi.