Näytetään tulokset 1–40 / 268

Sisustus ja koriste- esineet Meidän valikoimasta löydät esim. sisustukseen sopivat kehykset ja taulut, kellot, maljakot ja ruukut, peilit sekä tasot ja pöydät.

Sisustus ja koriste- esineet

Tervetuloa Keskisen Kaupan sisustus ja koriste- esineet -sivustolle.

Meidän valikoimasta löydät esim. sisustukseen sopivat kehykset ja taulut, kellot, maljakot ja ruukut, peilit sekä tasot ja pöydät. Valikoimasta löydät myös sesonki kohtaiset tuotteet sekä tarvikkeet. Mm. joulutarvikkeet, uusivuosi sekä muut vuoteen liittyvät sesongit.

Sisustus ja koriste- esineet -johdanto

Koti on paikka, jossa vietämme suuren osan ajastamme, joten sen tulisi olla paikka, jossa tunnemme olomme mukavaksi ja johon haluamme palata päivän päätteeksi. Kodin sisustus on avainasemassa tämän tunnelman luomisessa. Sisustuksen tarkoituksena on luoda tila, joka heijastaa persoonallisuuttamme ja jossa voimme rentoutua ja nauttia elämästä.

Kun sisustat kotiasi, on tärkeää luoda yhtenäinen suunnitteluteema, joka jatkuu koko kodin läpi. Yhtenäinen suunnitteluteema luo harmonian ja yhtenäisyyden kodin eri tilojen välille.

Sisustus ja koriste- esineiden suunnittelu

Suunnitteluteeman valinnassa kannattaa ottaa huomioon oma tyyli ja mieltymykset. Haluatko kodistasi modernin ja minimalistisen vai romanttisen ja maalaisromanttisen? Suunnitteluteeman valinta auttaa sinua luomaan yhtenäisen ilmeen kodillesi.

Suunnitteluteeman toteuttaminen

Suunnitteluteeman toteuttamisessa on tärkeää huomioida kaikki kodin sisustus elementit, kuten huonekalut, kehykset ja taulut sekä koriste-esineet. Valitse sisustuselementit, jotka sopivat valitsemaasi suunnitteluteemaan ja luovat yhtenäisen ilmeen koko kodille.

Sisustus ja koriste- esineiden valinta

Kotiin luonnollisten sisustus ja koriste- esineiden lisääminen voi luoda rauhallisen ja maanläheisen tunnelman. Yksi tapa tehdä tämä on sisällyttää puuta ja kasveja sisustukseen. Puuhuonekalut ja -pinnat tuovat lämpöä ja luonnollista kauneutta kotiisi. Voit myös harkita viherkasvien lisäämistä eri huoneisiin. Kasvit eivät vain lisää vihreyttä, vaan ne myös parantavat sisäilman laatua ja luovat miellyttävää ilmapiiriä. Lisäksi luonnonkivipinnat tai kivet koriste-esineinä voivat tuoda kodikasta tunnelmaa.

Toinen tapa sisällyttää luonnon elementtejä on valita luonnon inspiroimia värejä ja materiaaleja. Esimerkiksi maanläheiset sävyt, kuten ruskea, vihreä ja beigen sävyt, voivat luoda lämpimän ja kodikkaan tunnelman. Myös luonnonmateriaalit, kuten pellava ja puuvilla, voivat tuoda kodikasta ja luonnollista tunnelmaa.

Sisustus ja koriste- esineiden sisällyttäminen kotiin voi auttaa sinua luomaan harmonisen ja rauhallisen ilmapiirin, jossa voit rentoutua ja nauttia kodistasi. Muista kuitenkin valita elementit, jotka sopivat omaan tyyliisi ja makuusi.

Tilaa sisustus ja koriste- esineet kätevästi verkosta tai myymälästä.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi tarvikkeille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!

-40%
Alkuperäinen hinta oli: 9,95 €.Nykyinen hinta on: 5,95 €.
-38%
Alkuperäinen hinta oli: 41,95 €.Nykyinen hinta on: 25,95 €.