Näytetään tulokset 1–40 / 396

 

Koirat

Koirat

Keskisen kaupasta löydät koirat -osastolta paljon tarvikkeita ja tuotteita

Uusi koira on perheenjäsen, jonka saapumista odotetaan innolla. Ennen koiranpennun luovutusikään ehtimistä kannattaa varmistaa, että kotoa löytyvät tarvittavat koiran tarvikkeet uuden perheenjäsenen kotiuttamista varten. Vaikka lemmikki ei olisikaan uusi tulokas, myös vanhemman koiran tarvikkeet kaipaavat aika ajoin uusintaa.

Koiratarvikeostoksilla kannattaa lähteä liikkeelle koiran perustarpeista, joihin kuuluvat ruokakuppi ja vesikuppi. Ruoka- ja vesiastioiden koot vaihtelevat ja mitä suuremmaksi kyseinen koirarotu kasvaa, sitä suuremmat kuppien tulisi olla janon ja nälän tyydyttämiseksi. Myös koiranpeti on tärkeä hankinta, ja sellaisen hankkimalla koiranpennun voi alusta alkaen opettaa omalle pedilleen lepäämään.

Koiran hoito

Aktiivinen ja terve koira kaipaa liikuntaa ja aktiviteettejä! Keskisen kaupasta löytyvät välineet koiranpennun koulutukseen ja harrastamiseen, kuljettamiseen ja lepäämiseen.

Koiran turkki on helppo pitää puhtaana ja kiiltävänä harjaamalla sitä säännöllisesti, sekä pesemällä se miedolla shampoolla ja käsittelemällä hoitoaineella.

Koiranhäkki

Koiranhäkki on sekin tarpeellinen hankinta, jos koiraa aiotaan pitää ulkona tarhauksessa. Koiranhäkkiostoksilla kannattaa muistaa myös kuljetushäkki, jonka avulla rakasta lemmikkiä voi kuljettaa auton takakontissa turvallisesti paikasta toiseen.

Koiran lelut

Erilaiset lelut puolestaan aktivoivat koiran mieluisiin leikkeihin ja niistä on iloa lemmikille niin sisä- kuin ulkotiloissakin.

Koiran ruoka

Terveellinen ja ravitseva ruoka pitää koirasi terveenä ja aktiivisena, sekä turkin tuuheana ja kiiltävänä! Keskisen kaupasta löytyvät koiran herkut ja luut-, kuivaruoka sekä märkäruoka ja makkarat, sekä koiran terveystuotteet kaiken ikäisille koirille. Valitse koirasi suosikkiruoka mm. merkeiltä Hau-Hau Champion, PrimaDog, PEDIGREE, Brit Premium, Best Friend, Cesar tai Dagsmark.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi koiran tarvikkeille ja tuotteille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!