Näytetään tulokset 1–40 / 786

Tältä osastolta löydät paljon lemmikit tarvikkeita ja tuotteita koirille, kissoille ja hevosille. Kissoille ja koirille on lisäksi saatavilla laaja valikoima kuiva– ja märkäruokia, herkkuja ja puruluita unohtamatta. Myös kissanhiekat, raapimispuut ja lelut sekä koiranruoat ja kaikki tarpeelliset koiratarvikkeet hihnoista ja valjaista peteihin ja kuljetushäkkeihin. Lisäksi osastolla on tarvikkeita ja ruokia jyrsijöille sekä häkkilinnuille. Myös ulkolintujen ruuat, ruokintatelineet sekä riistamaissit löytyvät valikoimastamme.

LEMMIKIT

Tältä osastolta löydät paljon lemmikit tarvikkeita ja tuotteita koirille, kissoille, pieneläimille, linnuille ja hevosille.

Kissoille ja koirille on lisäksi saatavilla laaja valikoima kuiva– ja märkäruokia, herkkuja ja puruluita unohtamatta.

Myös kissanhiekat, raapimispuut ja lelut sekä koiranruoat ja kaikki tarpeelliset koiratarvikkeet hihnoista ja valjaista peteihin ja kuljetushäkkeihin.

Lisäksi osastolla on tarvikkeita ja ruokia jyrsijöille sekä häkkilinnuille. Myös ulkolintujen ruuat, ruokintatelineet sekä riistamaissit löytyvät valikoimastamme.

Jyrsijöille ja linnuille löydät Keskisen Kaupan valikoimista häkit ja häkkitarvikkeet, ruoka- ja juoma-automaatteja, erilaisia juoksupyöriä ja muita aktivointivälineitä sekä ruokia ja ruokailuvälineitä.

Valitse lemmikit -tarvikkeet tarpeen mukaan ja tee kodistasi myös lemmikin koti.

Lemmikit ovat rakkaita perheenjäseniä ja asukkaita siinä missä ihmisetkin. Meidän valikoimalla se onnistuu.

Lemmikkieläinten hyvinvoinnin merkitys kotona

Lemmikkien hyvinvointi kotona on ensiarvoisen tärkeää. Kun lemmikki tuntee olonsa turvalliseksi ja rakastetuksi, se voi elää onnellista ja terveellistä elämää. On tärkeää huolehtia lemmikkisi fyysisestä terveydestä, mutta myös sen henkisestä ja emotionaalisesta hyvinvoinnista.

Lemmikit hyvinvoinnin vaikutus

Lemmikkien hyvinvointiin vaikuttavat monet tekijät, kuten ympäristö, ruokavalio, liikunta, sosiaalistaminen ja säännölliset terveystarkastukset. Kun otat nämä tekijät huomioon ja luot lemmikillesi turvallisen ja rakastavan ympäristön, voit edistää sen hyvinvointia ja onnellisuutta.

Lemmikkien hyvinvointi on myös tärkeää sinulle. Onnellinen lemmikki tuo iloa ja rakkautta elämääsi, ja voit nauttia yhteisistä hetkistä lemmikkisi kanssa. Siksi on tärkeää panostaa lemmikkisi hyvinvointiin ja luoda sille onnellinen koti.

Lemmikit seurana

Lemmikit tarjoavat meille monia hyötyjä, kun pidämme niitä kotona. Ensinnäkin, ne tuovat iloa ja onnea perheeseen. Lemmikit ovat aina valmiita leikkimään ja pitämään seuraa, mikä auttaa luomaan positiivisen ilmapiirin kotiin. Ne voivat myös auttaa lapsia oppimaan vastuun kantamista ja hoitamaan toisia olentoja.

Toiseksi, lemmikit voivat parantaa fyysistä terveyttämme. Koiran kanssa lenkkeily tai kissan kanssa leikkiminen voi auttaa meitä pysymään aktiivisina ja saamaan tarpeeksi liikuntaa. Lemmikit voivat myös auttaa meitä alentamaan verenpainetta ja vähentämään riskiä sairastua sydän- ja verisuonitauteihin.

Lemmikit

Lemmikit voivat myös auttaa meitä sosiaalistumaan. Koiran kanssa ulkoillessa tapaamme muita ihmisiä ja voimme solmia uusia ystävyyssuhteita. Lemmikit voivat toimia myös jäänmurtajina sosiaalisissa tilanteissa ja auttaa meitä tuntemaan olomme mukavammaksi uusien ihmisten seurassa.

Lemmikit voivat myös auttaa meitä rentoutumaan ja lievittämään stressiä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että lemmikkien silityksen tai niiden kanssa leikkimisen aikana kehomme tuottaa endorfiineja, jotka ovat luonnollisia stressiä lievittäviä hormoneja. Lemmikit voivat myös auttaa meitä rauhoittumaan ja saamaan paremman unen.

Lemmikin hoitoon kuuluu myös ruokinta, turkinhoito ja liikunnan tarjoaminen. On tärkeää varmistaa, että lemmikkisi saa tasapainoisen ruokavalion ja riittävästi liikuntaa. Jotkut lemmikit, kuten koirat, tarvitsevat myös säännöllistä turkinhoitoa, kuten harjaamista ja kylpemistä.

Lemmikki voi myös auttaa luomaan kodistamme todellisen kodin. Ne tarjoavat meille tunteen kuulumisesta ja seurasta. Lemmikit ovat aina valmiita pitämään meille seuraa ja kuuntelemaan huoliamme. Ne voivat auttaa meitä tuntemaan olomme turvalliseksi ja rakastetuksi kotona.

Lemmikki voi auttaa meitä sosiaalistumaan. Koiran kanssa ulkoillessa tapaamme muita ihmisiä ja voimme solmia uusia ystävyyssuhteita. Lemmikki voi toimia myös jäänmurtajina sosiaalisissa tilanteissa ja auttaa meitä tuntemaan olomme mukavammaksi uusien ihmisten seurassa.

Lemmikki voi myös auttaa meitä rentoutumaan ja lievittämään stressiä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että lemmikkien silityksen tai niiden kanssa leikkimisen aikana kehomme tuottaa endorfiineja, jotka ovat luonnollisia stressiä lievittäviä hormoneja. Lemmikit voivat myös auttaa meitä rauhoittumaan ja saamaan paremman unen.

Lemmikkien vaikutus elämäämme on kestävä. Ne ovat osa perhettämme ja tuovat meille iloa ja rakkautta päivittäin. Lemmikit opettavat meille vastuun kantamista ja auttavat meitä kehittämään empatiaa ja huolenpitoa muita eläviä olentoja kohtaan. Lemmikit tekevät kodistamme toisen kodin ja täyttävät sen lämmöllään ja ilolla.

Lemmikit -viihtyisä ja turvallinen ympäristö

Lemmikkisi turvallisuus on ensisijaisen tärkeää. Tarkasta kotisi ja varmista, että se on lemmikillesi turvallinen ympäristö. Poista vaaralliset aineet, kuten myrkylliset kasvit ja puhdistusaineet, lemmikkisi ulottumattomista. Varmista myös, että kotisi on vapaa terävistä esineistä tai muista vaarallisista esineistä, joihin lemmikit voisi vahingossa loukata itsensä.

Lemmikillesi on tärkeää tarjota myös oma turvapaikka, jonne se voi mennä tarvittaessa. Tämä voi olla esimerkiksi häkki, oma peti tai rauhallinen nurkkaus kodissasi. Kun lemmikkisi tietää, että sillä on oma turvallinen paikka, se tuntee olonsa turvalliseksi ja rauhalliseksi.

Lisäksi voit harkita lemmikillesi sopivaa turvallista aitaa tai häkkiä, jos haluat rajoittaa sen liikkumista tietyllä alueella. Tämä voi olla hyödyllistä esimerkiksi silloin, kun et ole kotona ja haluat varmistaa lemmikkisi turvallisuuden.

Tasapainoisen ruokavalion tarjoaminen lemmikillesi

Ravitseva ruokavalio on tärkeä osa lemmikkisi hyvinvointia. Valitse lemmikillesi laadukasta ja tasapainoista ruokaa, joka vastaa sen ravitsemustarpeita. Keskustele eläinlääkärin kanssa saadaksesi suosituksia lemmikkisi ruokavalion suhteen.

On tärkeää tarjota lemmikillesi sopiva määrä ruokaa ja vettä päivittäin. Noudata eläinlääkärin antamia annostusohjeita ja tarjoa ruoka säännöllisesti samoihin aikoihin päivästä. Tämä auttaa luomaan rutiineja ja auttaa pitämään lemmikkisi ruoansulatuksen kunnossa.

Varmista myös, että lemmikin on helppo päästä ruoka- ja juomakulhoilleen. Pidä huoli siitä, että ruoka- ja vesikulhot ovat aina puhtaita ja täytettyjä. Tarjoa myös lemmikillesi terveellisiä herkkuja kohtuullisesti palkitsemiseen ja mielihyvään.

Säännöllinen liikunta ja henkinen stimulaatio lemmikillesi

Liikunta ja henkinen stimulaatio ovat tärkeitä lemmikit -hyvinvointia ajatellen. Jokainen lemmikki tarvitsee päivittäistä liikuntaa voidakseen pitää itsensä fyysisesti ja henkisesti terveenä. Riippuen lemmikkisi lajista ja tarpeista, liikunta voi olla esimerkiksi kävelylenkkejä, juoksua, leikkimistä tai aktiviteetteja, jotka haastavat lemmikkisi fyysisesti ja henkisesti.

Lemmikit tarvitsee myös henkistä stimulaatiota voidakseen pitää mielensä virkeänä. Tarjoa lemmikillesi leluja, jotka haastavat sen älykkyyttä ja ongelmanratkaisutaitoja. Voit myös opettaa lemmikillesi uusia temppuja tai leikkiä sen kanssa aktiivisesti päivittäin. Tämä auttaa pitämään lemmikkisi mielenkiinnon yllä ja estää tylsistymistä.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!