Näytetään kaikki 2 tulosta

Keskisen kauppa eräsukset, sauvat ja lumikengät. Lumikengät voivat viedä retkeilijän tai seikkailijan paikkoihin, joihin suksilla ei pääse. Eräsukset on suunniteltu pohjoismaisiin runsaslumisiin talviin. Eräsukset mahdollistavat sujuvan etenemisen umpihangessa niin pilkkipaikoille kuin metsästämäänkin. Monikäyttöiset vaellussauvat tukevat lumikenkäilyä ja retkihiihtoa ja ovat näin välttämättömät talvivaellusvarusteet.

Eräsukset, sauvat ja lumikengät

Tervetuloa Keskisen Kaupan Eräsukset, sauvat ja lumikengät -osastolle.

Talven tulo tarkoittaa yhtä asiaa: ulkoilmaelämää lumessa. Jos harkitset talviseikkailua ja haluat kokea lumiset maastot täydessä rauhassa, on tärkeää varustautua oikein.

Ensinnäkin on tärkeää löytää oikean tyyppiset lumikengät. Jäykät lumikengät sopivat paremmin haastavammille maastoille, kun taas pehmeämmät ja kevyemmät kengät soveltuvat paremmin kevyempään retkeilyyn. Muista myös kiinnittää huomiota kenkien kokoon ja painoon, jotta saat mukavan ja tukevan istuvuuden.

Metsäsauvat ovat myös olennainen osa varusteita talviseikkailua varten. Ne auttavat tasapainon ylläpitämisessä ja tarjoavat tukea erityisesti rinteillä tai vaikeakulkuisessa maastossa. Valitse kestävät ja säädettävät sauvat, jotka sopivat sinun pituuteesi.

Eräsukset, sauvat ja lumikengät

On olemassa erilaisia lumikenkiä, joista valita. Jäykemmät lumikengät ovat yleensä parempi vaihtoehto haastavammalle maastolle, kun taas pehmeämmät ja kevyemmät lumikengät sopivat paremmin kevyeen retkeilyyn.

Jäykät lumikengät

Jäykät lumikengät ovat suunniteltu kestämään kovempia olosuhteita ja tarjoamaan paremman pidon jäässä ja jyrkissä rinteissä. Ne ovat usein varustettu teräksisillä piikeillä, jotka tarjoavat paremman pidon jäisillä alustoilla. Jäykät lumikengät sopivat vaativiin retkeilyolosuhteisiin, kuten jäätiköille ja vuoristoon.

Pehmeät lumikengät

Pehmeät lumikengät ovat kevyempiä ja joustavampia kuin jäykät lumikengät. Ne sopivat paremmin kevyeen retkeilyyn ja pehmeämpään maastoon. Pehmeät lumikengät tarjoavat hyvän pidon lumessa ja soveltuvat hyvin metsäpoluille ja lumisille maille.

Oikeilla lumikengillä, sauvoilla ja eräsuksilla voit nauttia talvesta täysillä ja kokea unohtumattomia seikkailuja lumisessa maisemassa. Valmistaudu kunnolla ja lähde liikkeelle.

Tilaa tuotteet kätevästi verkosta tai nouda myymälästä.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi työvälineille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!