Näytetään tulokset 1–40 / 75

Keskisen kauppa koristevalaisimet Keskisen kaupan koristevalaisimet -valikoimasta löydät esim. erilaisia lamppusarjoja, LED- valosarjoja kodin sisätiloihin sekä pihapiiriin ja myös monenlaisia valokoristeita.

Koristevalaisimet

Tervetuloa Keskisen Kaupan koristevalaisimet -osastolle

Oletko koskaan halunnut luoda kotiisi salaperäisen ja tunnelmallisen ilmapiirin? Koristevalaisimet voi olla juuri se ratkaisu, jota olet etsinyt. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, keittiö tai vaikkapa pihapiiri, oikeanlaisella valaisimella voit helposti luoda haluamasi tunnelman ja korostaa sisustuksen yksityiskohtia.

Keskisen kaupan koristevalaisimet -valikoimasta löydät esim. erilaisia lamppusarjoja, LED- valosarjoja kodin sisätiloihin sekä pihapiiriin ja myös monenlaisia valokoristeita.

Valikoimastamme löytyy sopiva ratkaisu kaikkiin koristevalaisimet tarpeisiin, tyyleihin ja budjetteihin.

Valaistus ulkotiloissa

Koristevalaisimet ei rajoitu ainoastaan sisätiloihin – sitä voidaan käyttää myös ulkotiloissa luomaan kaunis ja houkutteleva ilme. Tässä muutamia ideoita koristeellisen valaistuksen käyttöön ulkotiloissa:

Puutarha

Valaise puutarhaa houkuttelevilla ulkovaloilla. Voit käyttää maahan asennettavia valaisimia polkujen ja kasvien korostamiseen tai LED- valosarjoja puun tai patsaan valaisemiseen.

Terassi

Korosta terassin kauneutta koristeellisella valaistuksella. Käytä riippuvalaisimia tai seinävalaisimia terassin katoksen tai seinän valaisemiseen. Voit myös lisätä tunnelmaa kynttilöillä tai lyhdyillä.

LED-valosarjat

LED-koristevalaisimet ovat täydellinen valinta pihapiirin valaistukseen tai vaikkapa  joulukoristeluun niiden kestävyyden, kirkkauden ja värivalikoiman ansiosta. Näillä valosarjoilla voit koristella niin joulukuusen, ikkunat kuin ulkoalueetkin. Halutessasi saat myös luotua erilaisia valotehosteita, kuten vilkkuvia tai liikkuvaan musiikkiin mukautuvia valoja.

LED-kynttiläsarjat

Koristele kotisi upeilla LED-kynttilöillä joulun aikaan! Joulun tunnelma syntyy kauniista valaistuksesta, ja LED-kynttilät tarjoavat täydellisen vaihtoehdon perinteisille kynttilöille. Näillä upeilla valaistusominaisuuksilla varustetuilla kynttilöillä voit luoda taianomaisen ilmapiirin kotiisi joulunpyhien aikana. LED-kynttilät ovat erinomainen valinta monista syistä. Ne eivät pala eivätkä aiheuta palovaaraa, joten niitä voi käyttää huoletta.

Lisäksi ne eivät jätä nokista jälkeä tai sulata valuneita vahaisia. Voit siis nauttia niiden kauneudesta ja lämmöstä ilman huolta kodin turvallisuudesta tai siivouksen vaivalloisuudesta. Valikoimastamme löydät valikoiman erilaisia LED-kynttilöitä, jotka sopivat täydellisesti joulukoristeluun. Voit valita eri kokoisia, värejä ja muotoja, joista löydät varmasti juuri sinun kotiisi sopivan vaihtoehdon. Koristele asetelmat, ikkunalaudat ja takat kauniilla LED-kynttilöillä ja luo lämmin joulutunnelma kotiisi!

Tilaa koristevalaisimet kätevästi verkosta tai myymälästä.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi koristevalaisimet -tuotteille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!

-33%
Original price was: 29,95 €.Current price is: 19,95 €.