Näytetään kaikki 26 tulosta

Pyyhkeet

Pyyhkeet

Tervetuloa Keskisen kaupan pyyhkeet -osastolle.

Valikoimaan kuuluu mm. hamam, -kylpy, -sekä käsipyyhkeet.

Kylpypyyhe

Mitä tekevät kylpypyyhkeestä täydellisen valinnan kylpyhetkiin? Kuivaaako ja lämmittääkö se tehokkaasti? Miltä se tuntuu iholla? Kylpypyyhkeellä voi olla merkittävä vaikutus kokemukseen kylvyssä, ja siksi onkin tärkeää valita oikeanlainen pyyhe, joka täyttää kaikki tarpeesi. Ihanteellinen kylpypyyhe erottuu joukosta monin tavoin. Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on sen imukyky. Laadukas kylpypyyhe pystyy poistamaan kosteuden iholtasi nopeasti ja tehokkaasti, jolloin voit tuntea olosi raikkaaksi ja kuivaksi heti kylvyn jälkeen. Lisäksi pehmeä ja miellyttävä tunne iholla on tärkeä tekijä. Laadukkaat kylpypyyhkeet ovat usein valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, kuten puuvillasta, joka tarjoaa iholle ylellisen tuntuman. Valitsemalla oikeanlaista kylpypyyhettä voit lisätä mukavuutta ja nautintoa kylpyhetkeesi. Laadukkaat kylpypyyhkeet kestävät käytössä pitkään ja tarjoavat päivittäiseen hygieniaan lisäannoksen ylellisyyttä. Valitse siis huolella kylpypyyhe, joka täyttää tarpeesi ja joka tekee kylpyhetkestäsi täydellisen.

Käsipyyhe

Pyyhkeet voivat olla paljon muutakin kuin vain käytännöllisiä. Ne voivat olla myös tyylikäs lisäys keittiön tai kylpyhuoneen sisustukseen ja auttaa sinua luomaan kutsuvan ja viihtyisän tunnelman. Mutta kuinka valita laadukkaat pyyhkeet, jotka kestävät aikaa ja täyttävät tarpeesi? Laadukkaiden käsipyyhkeiden valitseminen alkaa materiaalista. Parhaat vaihtoehdot ovat yleensä puuvilla ja pellava, jotka ovat kestäviä ja imukykyisiä. Lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota pyyhkeen paksuuteen, sillä paksut pyyhkeet usein kestävät paremmin ja ovat pehmeämpiä ihoa vasten. Toinen tärkeä seikka on koko. Valitse käsipyyhkeen koko sen perusteella, kuinka paljon sitä tarvitset ja kuinka paljon tilaa sinulla on ripustaa tai säilyttää niitä. Lopuksi, älä unohda tarkistaa pyyhkeen pesuohjeita, jotta voit pitää ne hyvässä kunnossa ja estää liiallisen kulumisen. Laadukkaat käsipyyhkeet voivat tehdä arjen askareista nautinnollisempia ja auttaa luomaan haluamasi tunnelman kotiisi.

Hamam-pyyhkeiden esittely

Tervetuloa rentouttavaan kylpylähetkeen kotona – erinomaisten hamam-pyyhkeiden avulla. Hamam-pyyhkeet tarjoavat täydellisen tavan lisätä luksusta ja mukavuutta arkeen. Ne ovat ihanteellisia käytettäväksi saunassa, kylpyhuoneessa tai vaikka rannalla. Nämä upeat pyyhkeet on valmistettu ensiluokkaisista luonnonmateriaaleista, jotka takaavat niiden laadun. Olitpa sitten menossa kylpylään tai nauttimassa omasta pienestä kylpylähetkestäsi kotona, nämä pyyhkeet ovat ehdottomasti investoinnin arvoisia. Elegantti design ja hienostunut viimeistely tekevät näistä pyyhkeistä todella erityisiä. Niiden pehmeä ja imukykyinen pinta tekee niistä täydellisen vaihtoehdon perinteisille pyyhkeille. Voit kääriytyä niihin mukavasti saunan jälkeen tai käyttää niitä vapaalla rannalla auringonoton aikana. Nämä hamam-pyyhkeet tarjoavat ylellisyyttä ja rentoutumista jokapäiväiseen elämään. Etsi juuri sinulle sopiva hamam-pyyhevalikoimasta ja luo omat rentoutumishetkesi kotona!

Hamam-pyyhkeiden käytön edut

Hamam-pyyhkeet eivät ole yhtä monipuolisia vain käyttötarkoitukseltaan, vaan myös tyyliltään ja kuoseiltaan. On olemassa erilaisia hamam-pyyhkeiden tyyppejä, jotta voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Ensinnäkin, on olemassa perinteisiä hamam-pyyhkeitä, jotka ovat yleensä yksivärisiä ja koristeltu hienovaraisilla kuvioilla tai raidoilla. Nämä klassiset pyyhkeet sopivat hyvin minimalistiseen tai perinteiseen sisustukseen.

Toiseksi, on olemassa moderneja hamam-pyyhkeitä, joissa on rohkeampia värejä ja graafisia kuvioita. Nämä pyyhkeet tuovat raikkautta ja iloa kylpyhuoneeseen tai rannalle.

Kolmanneksi, on olemassa erikoistyyppisiä hamam-pyyhkeitä, kuten peshtemal-pyyhkeitä, jotka on valmistettu erittäin ohuesta ja kevyestä materiaalista. Nämä pyyhkeet ovat erityisen sopivia matkailijoille tai niille, jotka haluavat säästää tilaa kylpyhuoneessa.

Tilaa pyyhkeet kätevästi verkosta tai nouda myymälästä.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi pyyhkeille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.
Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!

-25%
Alkuperäinen hinta oli: 11,95 €.Nykyinen hinta on: 8,95 €.
-13%
Alkuperäinen hinta oli: 2,25 €.Nykyinen hinta on: 1,95 €.
-13%
Alkuperäinen hinta oli: 2,25 €.Nykyinen hinta on: 1,95 €.
-22%
Alkuperäinen hinta oli: 4,50 €.Nykyinen hinta on: 3,50 €.
-22%
Alkuperäinen hinta oli: 13,95 €.Nykyinen hinta on: 10,95 €.
-25%
Alkuperäinen hinta oli: 11,95 €.Nykyinen hinta on: 8,95 €.
-25%
Alkuperäinen hinta oli: 11,95 €.Nykyinen hinta on: 8,95 €.