Näytetään tulokset 1–40 / 100

 

Kissan märkäruoka

Keskisen kaupasta hyvät ja laadukkaat kissan märkäruoat.

Tervetuloa tutustumaan kissan märkäruoka –valikoimaan

Onko kissasi nirso syöjä? Etsitkö parasta märkäruokaa hänelle? Oikean tuotteen valitseminen voi olla haastavaa, kun markkinoilla on niin paljon vaihtoehtoja. Mutta älä huoli! Kun etsit parasta märkäruokaa kissallesi, on tärkeää ottaa huomioon useita tekijöitä. Ensinnäkin, tarkastele tuotteen ainesosia. Parhaat kissan märkäruoka -tuotteet ovat yleensä valmistettu laadukkaista ja ravitsevista ainesosista ilman keinotekoisia lisäaineita.

Toiseksi, harkitse kissasi erityisiä ravitsemustarpeita. Onko sillä esimerkiksi ongelmia virtsatiehyeiden kanssa tai erityisiä ruokavaliorajoituksia? Lisäksi tarkista tuotteen ravintoarvot, sillä paras märkäruoka sisältää optimaalisen määrän proteiinia ja muita tarvittavia ravinteita. Voit myös tarkastella kissan märkäruoka tuotearvosteluja ja kokemuksia muiden kissanomistajien kanssa. Heidän mielipiteensä voivat auttaa sinua tekemään valinnan.

Valitsemalla oikean märkäruoan kissallesi voit varmistaa sen terveyden ja hyvinvoinnin. Otathan nämä vinkit huomioon, kun etsit parasta märkäruokaa kissallesi!

Valikoimasta löydät edullisesti kissanruokamerkkejä laadustaan tunnetuilta valmistajilta

WHISKAS KISSANRUOKA

Hemmottele kissaasi herkullisella ja maukkaalla Whiskas-ruoalla. Kissasi ansaitsee parasta. Whiskas, sitä kissa ostaisi.

DAGSMARK KISSANRUOKA

Dagsmarkin kissan märkäruoka on ammattilaisten huolella suunnittelemia ja ne saavat vaativimmankin tassuttelijan kehräämään. Märkäruokamme ovat maistuvia sekä proteiinipitoisia, niissä on sulavuudeltaan erinomaiset raaka-aineet, eivätkä ne sisällä viljaa tai lisättyä sokeria.

SHEBA KISSANRUOKA

Sheba on tuttu merkki jokaiselle kissanomistajalle ja kaikki tietävät, että Sheba on luotu hemmottelemaan lemmikkiäsi. Ainutlaatuinen nautinto!

KITEKAT KISSANRUOKA

Kitekat-kissanruokaan on lisätty laadukasta auringonkukansiemenöljyä ja se sisältää runsaasti terveellisiä tyydyttymättömiä rasvahappoja. Kitekat-ruoka pitää kissasi ihon terveenä ja turkin kiiltävänä. Tämän lisäksi Kitekat on erittäin maukasta!

LATZ KISSANRUOKA

Latz-kissan märkäruoka tarjoaa kissallesi laajan makuvalikoiman. Vastustamattomat Latz-kissanruokamme ilahduttavat ihania, kujeilevia kissoja. Annokset näyttävät siltä, kuin ne olisivat itsetehtyjä ja ne sisältävät upeita yhdistelmiä eri makuja ja koostumuksia kissasi makuhermoille: maistuvia hyytelöitä, kastikkeita ja rapeita lisukkeita! Ei ole yllätys, että fiksut kissat syövät Latzia.

PRIMACAT KISSANRUOKA

PrimaCat Classic -kissan märkäruoka sopii erinomaisesti kissan jokapäiväiseen ruokintaan ja se sisältää kaikki kissan tarvitsemat ravinteet sekä runsaasti lihaa tai kalaa.

PURINA ONE KISSANRUOKA

Purina ONE -kissan märkäruoka on kokonaisvaltaista, kissan yksilöllisten tarpeiden mukaiseksi suunniteltua, maultaan ensiluokkaista ravintoa. Laadukas märkäruoka sisältää mureita lihanpalasia ja vihanneksia aromikkaan täyteläisessä kastikkeessa.

Kissan märkäruoat kätevästi verkosta tai myymälästä.

Verkkokaupassamme saat tilaamillesi kissan märkäruoan varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla.

Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme Tuuriin!

-12%
Alkuperäinen hinta oli: 16,95 €.Nykyinen hinta on: 14,95 €.
-4%
Alkuperäinen hinta oli: 5,99 €.Nykyinen hinta on: 5,75 €.
-4%
Alkuperäinen hinta oli: 5,99 €.Nykyinen hinta on: 5,75 €.