Maksutavat

Verkkokaupassamme on käytössä yleisimmät maksutavat. mm. kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksut, pikamaksupalvelut MobilePay, ApplePay, pivo ja Siirto, luottokortit Visa-, Mastercard-ja American Express sekä eri lasku- ja osamaksuvaihtoehtoja. Uutuutena myös B2B- kauppaan tarkoitettu Alisa-yrityslasku.
 
Käytämme maksuliikenteessä maksupalveluntarjoajaa. Pääsääntöisesti eri maksutavat ovat asiakkaalle ilmaisia, mutta valitusta maksutavasta riippuen asiakkaalta saatetaan periä lisäkuluja. Tutustuthan valitsemasi maksutavan maksuehtoihin ennen tilauksen tekemistä. Alla löytyy lisätietoa laskulla ja osamaksulla tilaamisesta.
 

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä maksuliikenteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com


Lasku/Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Lue lisää OP Laskusta.

Lisätietoa jousto laskusta

Tarkemmat tiedot Walley-laskutuksesta

Uusi maksutapa helpottamaan yritysten välistä kaupankäyntiä verkossa.

B2B-kauppaan suunniteltu Alisa-pankin yrityslasku tekee yritysten välisestä maksamisesta entistä helpompaa. Se on joustava ja turvallinen maksutapa ilman erillisten dokumenttien toimittamista. Ostajan osto-oikeus varmennetaan kokonaan digitaalisesti ja ostotapahtuma vie vain muutaman minuutin.

Lue lisää Alisa-yrityslaskusta.

Alla olevaa kuvaa klikkamalla pääset suoraan Paytrailin asiakaspalvelun sivuille.